reklama
vinga89
mamusia syneczków
Mirka to też na pograniczu siatki się trzyma.
dwa tygodnie temu mieliśmy 47,6cm. teraz ja zmierzyłam 48,5cm. w przychodni wyszło im 49cm. młody urodził się z normalną główką, dopiero na szczepieniu w 4msc głowa była za duża ale oczywiście ani pielęgniarka ani lekarka nie zwróciły na to uwagi... po co te bilanse i oglądanie dziecka to ja nie wiem, jak i tak podstawowych rzeczy nie sprawdzą czy są prawidłowe
Akuku mistrzostwo!
dwa tygodnie temu mieliśmy 47,6cm. teraz ja zmierzyłam 48,5cm. w przychodni wyszło im 49cm. młody urodził się z normalną główką, dopiero na szczepieniu w 4msc głowa była za duża ale oczywiście ani pielęgniarka ani lekarka nie zwróciły na to uwagi... po co te bilanse i oglądanie dziecka to ja nie wiem, jak i tak podstawowych rzeczy nie sprawdzą czy są prawidłowe
Akuku mistrzostwo!
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Akuku super. Szkoda że nie mieszkasz w pl byś miała od nas zamówienia albo byśmy kurs wypieków u Cienie zroniły.... Tylko kurcze to by zbyt kuszące było bo ja trzymam dietę i teraz uwaga chwalę się.... Schudnąć mam z czego bo przed ciążą jeszcze sporo tego było, ale od ostatniego ważenia przed porodem schudłam już prawie 20 kg... Dzisiaj nawet mnie chwalili w rodzince....
Ostatnia edycja:
Akuku
Fanka BB :)
Kaczuszka wow !!20 kg to ladny wynik ja mam jakies 8 - 10 na - od wazenia po porodzie ale jeszcze minimum 10 choc wolalabym z 15
Z tym ze nie jestem na diecie tylko jakos czasu brak. Dzis nawet glodu nie czulam tzn dopiero jak jechalam po dzieci to sobie przypkmnialam ze noc nie jadlam..te torty wbrew pozorom na mnie dietetycznie dzialaja bo czasu jesc nie mam.
Krem tortu waniliowy plus fruzelina truskawkowa (sama robilam ) mniam pycha polaczenie
Siva to spadam tyczylo sie ze uciekam tymczasowo puki atmosfera sie nie rozluzni... juz nie popelnie tego bledu i sie nie wypowiem bo pozniej po garach dostaje.
Ale zostaje na forum
Z tym ze nie jestem na diecie tylko jakos czasu brak. Dzis nawet glodu nie czulam tzn dopiero jak jechalam po dzieci to sobie przypkmnialam ze noc nie jadlam..te torty wbrew pozorom na mnie dietetycznie dzialaja bo czasu jesc nie mam.
Krem tortu waniliowy plus fruzelina truskawkowa (sama robilam ) mniam pycha polaczenie
Siva to spadam tyczylo sie ze uciekam tymczasowo puki atmosfera sie nie rozluzni... juz nie popelnie tego bledu i sie nie wypowiem bo pozniej po garach dostaje.
Ale zostaje na forum
elama
milusia- haha, u mnie też tak mierzą... i ponoć mi dziecko przez 3 miesiace nic nie urosło, a dziwne,że w tamte ubranka już się nie mieści
dziewczyny a w którym dokładnie miejscu mierzycie ten obwód główki. Bo ja mierzyłam 3 razy i mi się waha 45-47 cm
akuku - super tort! nie żal było go tak zaraz zjeść??
kaczuszka - gratuluję efektów!! ja chce ze 2 kilo schuść
dziewczyny a w którym dokładnie miejscu mierzycie ten obwód główki. Bo ja mierzyłam 3 razy i mi się waha 45-47 cm
akuku - super tort! nie żal było go tak zaraz zjeść??
kaczuszka - gratuluję efektów!! ja chce ze 2 kilo schuść
reklama
Akuku
Elema dzie i nie mgly wytrzymac a jak ich odbieralam ze szkoly to mowilam ze robie dla nas torta
Siva ojj jak ja bym chciala moc przytyc ! Hahaha a ja tu musze sie zmniejszyc tu i owdzie
Narazie czuje ze jest mnie mniej ale nadal duzo za duzo
Jutro na obiad szef kuchni zapodaje caneloni brokulowo szpinakowe z feta i parmezanem
Takze tego kobitki ide sie napic herbatki i posiedziec chwile bo jutro zaczynam z h.u.j.o.w.y.m tortem hahaha
Ja chce wiecej zamowien !
Siva ojj jak ja bym chciala moc przytyc ! Hahaha a ja tu musze sie zmniejszyc tu i owdzie
Narazie czuje ze jest mnie mniej ale nadal duzo za duzo
Jutro na obiad szef kuchni zapodaje caneloni brokulowo szpinakowe z feta i parmezanem
Takze tego kobitki ide sie napic herbatki i posiedziec chwile bo jutro zaczynam z h.u.j.o.w.y.m tortem hahaha
Ja chce wiecej zamowien !