reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Mirka to też na pograniczu siatki się trzyma.

dwa tygodnie temu mieliśmy 47,6cm. teraz ja zmierzyłam 48,5cm. w przychodni wyszło im 49cm. młody urodził się z normalną główką, dopiero na szczepieniu w 4msc głowa była za duża ale oczywiście ani pielęgniarka ani lekarka nie zwróciły na to uwagi... po co te bilanse i oglądanie dziecka to ja nie wiem, jak i tak podstawowych rzeczy nie sprawdzą czy są prawidłowe :confused2:

Akuku mistrzostwo! :tak:

Akuku super. Szkoda że nie mieszkasz w pl byś miała od nas zamówienia :) albo byśmy kurs wypieków u Cienie zroniły.... Tylko kurcze to by zbyt kuszące było bo ja trzymam dietę :) i teraz uwaga chwalę się.... Schudnąć mam z czego bo przed ciążą jeszcze sporo tego było, ale od ostatniego ważenia przed porodem schudłam już prawie 20 kg... Dzisiaj nawet mnie chwalili w rodzince....

Ostatnia edycja:
Vinga te ich pomiary na szczepieniach nie są nic warte,u nas najlepiej było jak mierzyli Zosi wzrost...Wyszło im że po 3miesiącach ma o 3cm mniej niż miała 3mies wcześniej!!!!!!:eek::sorry:

Kaczuszka wow !!20 kg to ladny wynik ja mam jakies 8 - 10 na - od wazenia po porodzie ale jeszcze minimum 10 choc wolalabym z 15 :)
Z tym ze nie jestem na diecie tylko jakos czasu brak. Dzis nawet glodu nie czulam tzn dopiero jak jechalam po dzieci to sobie przypkmnialam ze noc nie jadlam..te torty wbrew pozorom na mnie dietetycznie dzialaja :D bo czasu jesc nie mam.

Krem tortu waniliowy plus fruzelina truskawkowa (sama robilam ) mniam pycha polaczenie :D

Siva to spadam tyczylo sie ze uciekam tymczasowo puki atmosfera sie nie rozluzni... juz nie popelnie tego bledu i sie nie wypowiem bo pozniej po garach dostaje.
Ale zostaje na forum :)

milusia- haha, u mnie też tak mierzą... i ponoć mi dziecko przez 3 miesiace nic nie urosło, a dziwne,że w tamte ubranka już się nie mieści

dziewczyny a w którym dokładnie miejscu mierzycie ten obwód główki. Bo ja mierzyłam 3 razy i mi się waha 45-47 cm

akuku - super tort! nie żal było go tak zaraz zjeść??

kaczuszka - gratuluję efektów!! ja chce ze 2 kilo schuść :-D

reklama
Elema dzie i nie mgly wytrzymac ;) a jak ich odbieralam ze szkoly to mowilam ze robie dla nas torta :)

Siva ojj jak ja bym chciala moc przytyc ! Hahaha :) a ja tu musze sie zmniejszyc tu i owdzie :D

Narazie czuje ze jest mnie mniej ale nadal duzo za duzo :p

Jutro na obiad szef kuchni zapodaje caneloni brokulowo szpinakowe z feta i parmezanem ;)
Takze tego kobitki ide sie napic herbatki i posiedziec chwile bo jutro zaczynam z h.u.j.o.w.y.m tortem hahaha :)

Ja chce wiecej zamowien !

Do góry