Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Komag przemyśl to sobie... nawet na "chłopski" rozum... ile ty poświęcasz czasu dla małej? W żłobku jest jedna Pani na kilkoro dzieci... po prostu fizycznie nie jest w stanie zapewnić tego co jedna osoba pilnująca. Inna sprawa ma się przy ok. 2 latkach które umieją już bawić się z dziećmi. Ale takie maleństwo roczne potrzebuję bardziej poczucia bezpieczeństwa a nie rówieśników.
Ja do pracy wracam od września przyszłego roku. Już dogadałam się z teściową że zostanie ona z Adrianem. Normalnie jej zapłacimy (bo ona teraz jest też nianią i pilnuję 2 letniej dziewczynki. Potrzebuje pracy) Konrada wysyłam do przedszkola bliżej nas i tym sposobem bedę pracować za pół darmo... no ale wrócić trzeba. Teściowa rok posiedzi i mały pójdzie do przedszkola
Ja do pracy wracam od września przyszłego roku. Już dogadałam się z teściową że zostanie ona z Adrianem. Normalnie jej zapłacimy (bo ona teraz jest też nianią i pilnuję 2 letniej dziewczynki. Potrzebuje pracy) Konrada wysyłam do przedszkola bliżej nas i tym sposobem bedę pracować za pół darmo... no ale wrócić trzeba. Teściowa rok posiedzi i mały pójdzie do przedszkola