reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
trzeba go w sygnaturkach dodać na swoim profilu. A dokładnie wkleić bbc code :)

Witam

ja dzis wolne, jutro tylko 3 lekcje ale za to w środę masakra, od 7. 30 do 15. 30 potem do 16. 30 mam radę a potem na 18. 45 do Krakowa na wizytę. Chyba zdechnę. Za to w czwartek tylko 1 godzina i potem wieczorem wywiadówka ;)
Byle do lata czyli jeszcze 3 tygodnie i wakacje :))

Hej dziewczynki :) Witam sie i ja :) Nie bylo mnie caly weekend, ale po calym tygodniu siedzenia przed kompem w weekend prawie wcale nie zalaczam...
Vinga - mam nadzieje ze sie imprezka udala i nie namordowalas sie za bardzo :)
delewarre- z Twoim przelykiem juz ok?
Calineczka - super ze jestes juz w domku!!!
aniia00 - gratuluje rocznicy :) Mam nadzieje ze wszystko sie udalo jak zaplanowalas :)
Blanka, inomama - trzymam kciuki za Was kobietki!!!!
Ja po tym weekendzie jakas zestresowana jestem :( Kurcze znow mialam te "krecace" pobolewania w pochwie:baffled: Nie wiem czy to normalne jeste czy nie...Bo to napewno podbrzusze nie bylo tylko wlasnie tak jakby "w srodku" I w ogole mnie jakies czasne mysli nachodzily:-( Nie wiem co jest grane...i znow sie boje:-( a wizyta dopiero w piatek. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Ahaaaaa...pytanko mam do Was: czy wam juz cos moze waga ruszyla do gory? Bo ze brzuszki niektorym to wiem, ale to nie zawsze w parze idzie... Pytam dlatego ze u mnie kurcze wahania w wadze sa kosmiczne:szok: nawet do 4kg!!! Tzn. moja wyjsciowa waga jest 72kg i bywa tak ze mam np. jednego poranka 73.1kg a na drugi dziej 75.5:szok: a potem znow np. 73.3...I sama juz nie wiem co o tym myslec...
Anisen - ja podobnie jak Ty nie moge sie juz urlopu doczekac!!! Nie wiem jak to jest u nauczycieli...ile tego urlopu macie? Ja niestety tylko 3 tygodnie i znow orka...ehhhhh ale dobre i to. Szegolnie kiedy w ire na rok przypada tylko 20 dni ;/

Ostatnia edycja:
Anisen, zazdroszczę wakacji :tak: Mi zostało jeszcze 10 dni urlopu, ale jeszcze nie wiem kiedy wykorzystam. Czekam, aż mój chłop wróci z wyjazdów i tak sobie planowałam, że wyciągnę go i pojedziemy z Mikolajem na parę dni nad morze, bo moje dziecię jeszcze nie było :) No ale zobaczymy jak to będzie, bo tu jeszcze posadzki, instalacje, łeee.

dona, i co dałaś radę?

Anbas, przełyk w porządku, musiało naczynko mi jakieś pęknąć - ale strachu się najadłam :-)
Co do wagi, to ja się nie ważę :tak: wiem, że przytyłam, po ubraniach widzę, ale nie chcę się stresować - u gina się zważę :-) Ja niestety mam tendencje do szybkiego tycia, więc mi to szybko pójdzie, ale co tam :)

Ostatnia edycja:
właśnie sprawdzam:), wstyd się przyznać ale takie techniczne sprawy to dla mnie magiadał

udało się:)
dzięki za pomoc:)

Hej dziewczyny:)

Ale dzisiaj mamy piękny dzień, a ja w pracy muszę siedzieć :(
Pustiszi - Teoretycznie wychodzi mi na 12-go :D Ale to się okaże :) Ja miałam długie cykle i pewnie będzie później :p Same 6 to jak szatan hhehe 666 :p:p:p

Deleware - Mój brzuch też jest teoretycznie widoczny, ale to raczej wzdęcia:p Bo jak coś jemy to robi się co raz większy i większy aż trudno go ukryć hehe :)

nisiao -bardzo mi przykro...9 tydzień to już prawie końcówka 1 trymestru. Ehh... Ja też się ciągle tego boję, ale trzeba być pozytywnej myśli.

Blanka87, Inomana-trzymam kciuki za USG i strasznie Wam zazdroszczę, że to już :) Ja mam 1-go lipca i już z M nie możemy się doczekać. Na necie ciągle oglądam jak dzidziusie wyglądają w 10 tyg:) Super filmik widziałam na YT, gdzie dzidziuś odpychał się nóżkami i ssał kciuka...no coś pięknego:):):)

Dzisiaj jestem jakaś taka promienista i mega szczęśliwa::pP Chyba te hormony :) Już bym chciała przytulić swoje maleństwo, pogłaskać, wycałować.......ojj jak mi się marzy :p:p:p:p

A chciałam Was wszystkie jeszcze zapytać - czy, któraś z Was ma lub miała konflikt krwi? Bo ja z M mamy.

Ostatnia edycja:
ja też się nie ważę:) ale jutro położna będzie mnie ważyć i inne takie, bo musi uzupełnić kartę ciąży, ale widzę że w udach przybrałam, a ogólnie nogi mam grube

aha dziewczyny na te skórcze macicy lekarka kazała łykać magnez 1x1 a nawet do 4 tabletek dziennie, i poleciła mi magnez slowmag

wie ktoras czy badanie IgG (toksoplazmoza) robi sie na czczo? bo musze powtorzyc a ciężko mi godzine jechac do laboratorium bez kawalka chleba w brzuchu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry