Hej
Dziewczyny zastopowala mi sie miesiaczka chyba... dzis 36 dc ... a ja przez hormony bym caly czas jadla ... najlepiej slodkie... normalnie silniejsze ode mnie to jest ;(
Ogolnie jestem tak umeczona ze zawroty glowy mam..
Fifka oby jednak okazalo sie ze poprotu Konrad jest leniuszkiem... moj brat zaczal mowic jak mial 3 lata jakos
A meza to bym chyba udusila ;/ ku.r.. nie rozumiem jak mozna tak oszukiwac najblizsza osobe... tutaj dzieci i mnustwo potrzeb finansowych a on sobie 500 zl tlna "cos" wydaje ;/;/
A myslalas go postraszyc rozwodem ? Nie wiem moze wypisuj papiery rozwodowe i zostaw je na "widoku" tak zeby zauwazyl..moze pojdzje po rozum do glowy ?
Albo zostaw np. Otwarta strone internetowa.. co sie nalezy matce samotnej ..albo na forum z pytaniem ile alimentow powinien placic ojciec na dziecko..
Nie znam Twojego meza ale teraz chyba tylko terapia wstrzasowa ?
Ja bym chyba tak kombinowala... nie wiem moze ustalcie ze niech ci mowi na co potrzebuje itd ale zebys wiedziala i zeby to byla wspolna decyzja.
Nisiao ale glupia baba ;/
Tutaj mojej kolezanki syn od rana do wieczora w bujaczku lezy i to do poznego wieczora bo dopiero kolo polnocy laduje w lozeczku a tak to calymi dniami w bujaczku...
Moj Emil niby w bujaczku az tak duzo nie ale np dosc czesto w foteliku samochodowym i nic mu nie jest.. oczywiscie uwazam ze ze wszystkim trzeba ostroznie ale nie ma opcji zeby u was bujaczek zrobil problem... dziecko moze usiasc i do 9 miesiaca... moj chrzesniak w przeciagu poltorej miesiaca jakos usiadl i zaczal raczkowac i chodzic.
A z tymi stresami to juz wogle pojechala po bandzie ;/ kazde dziecko podczas rehabilitacji sie zlosci a szceglnie jak przezylo serie zastrzykpw..tylko ludzie mhsla ze takie dziecko "nie pamieta" ja bym skarge napisala zd suveruje ze dziecko w domu ma zle ..
Czlowiek na rzesach staje zeby dziecku dobrze bylo a tu taka baba bedzie zucac oskarzeniami ;(