reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Spalam juz ale w trakcie karmienia emila uslyszalam wibracje w gele...kolezank dzwoni ze sie poklocila z mezem..o *******e ;( od slowa do slowa i sie rozstaja ..on juz sie spakowal i siedzi w aucie...ona mi chlipie do sluchawki .. nie mam pojecia jak moge im pomoc. Sa ze soba juz dlugo i zaczelo sie rypac jak urodzil sie syn a tak naprawde jak maly skonczyl rok i ona sobie nie daje rady z ogromem obowiazkow...

Nie wiem czy usne teraz ;(

reklama
Mi sie wydaje ze u nocb yo zmeczenie mega. ..
On duzo pracuje bo na dom zbieraja..a ona wjecznie sama z synem ltory wiecznie steka krzyczy ..ma 3 lata nie mowi..troszke zaczyna ale b. Powoli. Dopiero od tygodnia zaczal na nocnik siku robic.
A wczoraj ona zrobila jazde o to ze jej maz nie chcial wstac z drzemki jak vo poprosila...a on jej tlumaczyl ze cos go boli (nie zrozumialam bo chlipala) se jest chory i musi do szpitala. .. a kna ze ja kregoslup boli (dysk jej wypada..a ona wiecznie dzwiga syna bo nie chce chodzic)
Mam nadzieje ze sie pogodza..bo to bez sensu rozstawac sie o piedole.

Bylam wczoraj z Alexem w szpitalu...lekarz chcial go na popoludnie dac do szpitala zeby sprawdzic uczulenie na orzechy..tzn dac mu zjesc orzecha i zobaczyc na reakcje.
Nie chcial mu sprawdzic pobierajac krew ale go uprosilam..tam wiec pierwszy raz w zyciu Alex mial pobrana krew...

Maz kolezanki zostal w domu..blagala go i zostal..oby sie pogodzili ;)
Ale dobrze ze noa wstrzasnal troche. Bo on taki spokojny facet, ale babie nie dogodzis :D

U mas ostatnio byla burza o glupote.
Ale stwierdzilam ze koniec z rozliczaniem sie co kto ;) a kto nie.. hehe

Chcialam dzieci mam obowiazki. M tez nie siedzi z dupa do gory..ale ja zawsze znalazlam cos czego moglam sie przyczepic.

No tak ale o *******y nie ma sensu ;)

Marika dzisiaj my bez mezow to siedzimy na bb ? Haha moj w pracy i wcale nie czuje weekendu ;)

reklama
AKUKU u mnie net to jedyny kontakt z ludźmi ;) znaczy staram się wychodzić i spotykać się z mamuskami

Laura już przybiera się do raczkowania, pelza do tylu. Jak radzicie sobie z tym, jak splicie z dziećmi?

L

Do góry