reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Spalam juz ale w trakcie karmienia emila uslyszalam wibracje w gele...kolezank dzwoni ze sie poklocila z mezem..o *******e ;( od slowa do slowa i sie rozstaja ..on juz sie spakowal i siedzi w aucie...ona mi chlipie do sluchawki .. nie mam pojecia jak moge im pomoc. Sa ze soba juz dlugo i zaczelo sie rypac jak urodzil sie syn a tak naprawde jak maly skonczyl rok i ona sobie nie daje rady z ogromem obowiazkow...

Nie wiem czy usne teraz ;(

reklama
Mi sie wydaje ze u nocb yo zmeczenie mega. ..
On duzo pracuje bo na dom zbieraja..a ona wjecznie sama z synem ltory wiecznie steka krzyczy ..ma 3 lata nie mowi..troszke zaczyna ale b. Powoli. Dopiero od tygodnia zaczal na nocnik siku robic.
A wczoraj ona zrobila jazde o to ze jej maz nie chcial wstac z drzemki jak vo poprosila...a on jej tlumaczyl ze cos go boli (nie zrozumialam bo chlipala) se jest chory i musi do szpitala. .. a kna ze ja kregoslup boli (dysk jej wypada..a ona wiecznie dzwiga syna bo nie chce chodzic)
Mam nadzieje ze sie pogodza..bo to bez sensu rozstawac sie o piedole.

Bylam wczoraj z Alexem w szpitalu...lekarz chcial go na popoludnie dac do szpitala zeby sprawdzic uczulenie na orzechy..tzn dac mu zjesc orzecha i zobaczyc na reakcje.
Nie chcial mu sprawdzic pobierajac krew ale go uprosilam..tam wiec pierwszy raz w zyciu Alex mial pobrana krew...

Maz kolezanki zostal w domu..blagala go i zostal..oby sie pogodzili ;)
Ale dobrze ze noa wstrzasnal troche. Bo on taki spokojny facet, ale babie nie dogodzis :D

U mas ostatnio byla burza o glupote.
Ale stwierdzilam ze koniec z rozliczaniem sie co kto ;) a kto nie.. hehe

Chcialam dzieci mam obowiazki. M tez nie siedzi z dupa do gory..ale ja zawsze znalazlam cos czego moglam sie przyczepic.

No tak ale o *******y nie ma sensu ;)

Marika dzisiaj my bez mezow to siedzimy na bb ? Haha moj w pracy i wcale nie czuje weekendu ;)

reklama
AKUKU u mnie net to jedyny kontakt z ludźmi ;) znaczy staram się wychodzić i spotykać się z mamuskami

Laura już przybiera się do raczkowania, pelza do tylu. Jak radzicie sobie z tym, jak splicie z dziećmi?

L

Do góry