reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kaczuszka jeszcze nie wiem czy tak moge ..ale sprobowac warto.

Cleopatr ja wracam bo chce zajsc w ciaze.. inaczej bym pewnie nie wracala...a jak juz to na kilka godzin tyg ..bo moge wrocic nawrt na jeden dzien na 4 godz.

Marika, a to dupa, myślałam, że jak tyle był poza domem to dostanie chociaż trochę wolnego.

Akuku, super by było jakbyś mogła pracować w takim systemie. Ja tak, jak kaczuszka, wrócę na 7h ale z dojazdami nie będzie mnie od 7 do 16 w domu (też chcę dalej karmić piersią). I to już prawdopodobnie od października...

Kaczuszka, masakra, ja zawsze nienawidziłam mieć okres na wyjazd.

a z tym siadaniem to na razie u nas ulgi nie ma... bo co z tego, że umie siedzieć, jak fajniej jest się wspinać?!!!

DSC01245.jpg

Załączniki

• DSC01245.jpg
    DSC01245.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 59
Malinka hahaha Adrian robi to samo! Ztym ze go bardzo zabawki interesują. Starszaka nie, a jego tak. Po prostu inny charakter :-)

Kaczuszka
eh... współczuję... ale te @ zawsze tak mają...

Akuku rozumiem twoją chęć powrotu... to tak samo jak ja miałam chęć szybkiego zajścia w ciążę bo wiedziałam ze się na macieżyński załapie...

Dzięki dziewczyny! Oj dumna jestem z mojego starszaka! :-) Mam nadzieję ze jak będziemy ćwiczyć to z górki już będzie...

KACZUSZKA ta huśtawka duży u nas do zamulania i usypiania. Tak w niej się nie bawi
CLEO tak Alan już liczy dni. Pewnie będzie wieczorem
MALINKA musi urlop brać. Ostatnio był na tydzień w czerwcu to już kilka dni polecialo. Ale zaskakują postępy naszych styczniowych maluszkow
KASIA gratulacje

Alez mnie głowa boli ;/

Klade Emila spac i ide z nim.. jutro napisze cos..bylam z Alexem na wizycie w szpitalu o alergie ..

A u mnie maz chory :-( angina i zapalenie oskrzeli.... pieknie. .. na antybiotyku w domu siedzi. Oby mi dzieci nie zarazil :-( bo wtedy będzie wesolo...

reklama
Do góry