cleopatra1
Fanka BB :)
Byłam na wizycie. Czekaliśmy w kolejce chyba 40 minut. Dostaliśmy receptę na mleko. Antybiotyk do czwartku brać. Lekarz narzekał po co ten doktor z pogotowia zapisał antybiotyk? Jak na każde czerwone gardło będzie brał antybiotyk to organizm nie będzie się sam bronił. Trochę racji ma ale czy ja jestem lekarzem? Baba z pogotowia mówi że trzeba i tylko zapytała czy chce zastrzyki czy syrop. No to wybrałam syrop. Przecież nie będę się upierać że nie antybiotyk jak widzę że gorączka leci.
dziś już sama widzę że lepiej bo już tak nie gorączkował.
a jeszcze lekarka z pogotowia zapisała na kaszel pulneo i simecod. To ostatnie pani w aptece się pomyliła i dała syrop. Czytam ulotkę a tam że dzieciom poniżej 3 roku nie dawać. No to dostał tylko pulneo a dziś mówię o tym lekarzowi a on na to że dobrze że mu tego nie dałam bo on działa na mózg i może powodować jakieś zmiany uboczne.
sama zważyłam Wojtusia bo w przychodni na urlopie ludzie. W pampersie i w body 8500 więc 500g więcej jak odejmę na pampka i body no to może 300g przytył przez chyba 3 tygodnie więc już jestem spokojniejsza bo wcześniej przez miesiąc nic nie przytył.
dziś już sama widzę że lepiej bo już tak nie gorączkował.
a jeszcze lekarka z pogotowia zapisała na kaszel pulneo i simecod. To ostatnie pani w aptece się pomyliła i dała syrop. Czytam ulotkę a tam że dzieciom poniżej 3 roku nie dawać. No to dostał tylko pulneo a dziś mówię o tym lekarzowi a on na to że dobrze że mu tego nie dałam bo on działa na mózg i może powodować jakieś zmiany uboczne.
sama zważyłam Wojtusia bo w przychodni na urlopie ludzie. W pampersie i w body 8500 więc 500g więcej jak odejmę na pampka i body no to może 300g przytył przez chyba 3 tygodnie więc już jestem spokojniejsza bo wcześniej przez miesiąc nic nie przytył.
Ostatnia edycja: