reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Mialo byc choleryk ale z tel mi samo h zrobilo ;/
Emka nie słuchaj takich tekstow choc wiem ze to wkurza...facet chyba nie jest w stanie zrozumieć tego...
Przyklad kolezanka ma synka 3 latka mefa absorbujacy rozpieszczony jedynak :) rodzice robia co on chce /pokaże/wysteka bo nie mowi. Ona na 2 cale dni wychodzi do pracy..on zajmuje sie dzieckiem i to na tyle ..nie robi obiadu bo ona mu szykuje i nie sorzata...a jak ona wroci to jest pobojowisko...a jak on pracuje to i tak sie przyczepi o gary w zlewie... taki gatunek chyba .. hihi

reklama
emka mam to samo w domu. z jednej strony cieszę się że pojechał na 2 tygodnie ale z drugiej strony wiem ze bedzie mi strasznie ciezko mlody mi nie da za przeproszeniem sie nawet porzadnie "zalatwic" ehhh ci faceci to sa dobijajacy masakra.

Czarnooka doslownie ja tez jak ide na dluzsze posiedzenie to na szybko a malo tego biore Emila i klade na przewijaku obok i zagaduje w miedzy czasie... a m jak idzie do toalety to wsiaka bo on musi sie pozadnie zalatwic... ja potafie szybko ..a on nie. Tylko dziwne ze bierze ze soba tableta i siedzi tak dlugo az sie naczyta ;)

Czarnooka pierwsze dni bedzie Ci ciezko ale bedziesz u miala sid tak zorganizosac ze stwierdzi ze samej Ci latwiej wbrew pozorom ;)
Ja wiecej mam zrobione jak jestem sama w domu niz z m bo wlasnie wiem ze musze sama i nie mam nikogo do pomocy. Tak to dziala ;)

CLEOPATRA oleju współczuję. Nie ma nic gorszego niż chore dziecko :(
Zdrowka
EM KA czasami nysie, że to iż jestem sama to lepiej bo nie muszę nadskakiwac nad 4 osobą ;)
Musicie poważnie porozmawiać. Zawsze jak jest dziecko pojawiają się problemy malzenskie. Trzeba na nowo dotrzeć się ;)
CZARNOOKA dasz radę. Ja tak jestem od ponad 3 msc z dwójką. Były różne momenty.
Na potowki kąpiel w nadmanganianie i linonag do smarowania
FIFKA mnie tak męczy ten lęk. Nie wiem kiedy to się skończy. Ciekawe jak będzie zachowywać się jak mąż wróci

Ja przed wyjazdem M dostałam super tekst: przecież samotne matki sobie radzą. Ech faceci

Cleo zdrowka dla Wojtusia, kurcze skąd sie biora chorobska w takie upalne dni. moja mala tez ostatio miala 39 stopni w nocy i 38 w dizeń , jeden dzien caly przelezala tweirdzac ze musi bo jest chora a nastepnego dnia bylo juz ok, i skad to sie wzielo nie wiem, tylko raz w nocy odalam jej przeciwkoraczkowy lek wiec nie moze byz ze wyleczyl.

Emka ja tez kiedys w nadmanganianie potasu kąpałam ale to odpieluszki miala wysypke ale mysle ze na potowki tez pomoże, postaraj sie jak najwiecej wietrzyc te plecki, a co ma pod pleckami jak śpi, bo moze ceratke ma pod prześcieradełkiem i przez to się odparza? moj ma troszeczke na boczkach buzi przy uszkach to jak spi wlasnie na tej stronie

Dona dzieci czasem dostaja goraczki od wrazen z dnia. Moze to u was bylo ? Skoro bez objawow choroby. .nie wiem.

Emka ja by na potowki stosiwala make ziemniaczana. W sensie ibsypala jak pudrem. Najlepiej kilka razy dziennie ;) . Ostatnio tak wyleczylam emilkowi pod szyjka a tam juz do odparzenia doszlo.

Hej babeczki.
Opowidzcie mi co potrafią już Wasze pociechy?
Kto siedzi, gadac, wstaje, raczkuje itd???

MOja Wikusia jest chora, i mamy z miesiac do tylu bo w szpitalu bylysmy.... ma padaczke i naczyniaka...

reklama
Dziewczyny jakie macie krzeselka do karmienia . Macie jakues linki?? Mam kupic dla chrzesniaka, chce zeby mial ceratke i 4 kolka ..

Do góry