reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
To znaczy troszkę się martwię czy to może nie gardło... Sama nie potrafię tego stwierdzić
Marika30708
Fan(ka)
Prawie 60ml mleczak odciagniete. Dodam 2 lyzeczke kleiku i dam lyzeczka dla Laury.
FIFKA a jak z jedzeniem? Bo na gardło to dziecko prawie nie je
FIFKA a jak z jedzeniem? Bo na gardło to dziecko prawie nie je
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Marika no własnie on je bardzo chętnie... Jest tylko bardziej senny niż zwykle i więcej śpi ale to oczywiste jak ma temperaturę podwyższoną. Ah... jak ja nie nawidze naszej przychodni... słabo mi się robi na samą myśl żeby tam iść...
milusia21
Fanka BB :)
Kasia super autko,bardzo mi się właśnie takie podobają hehe ale my musieliśmy zmienić na 7osobowe
Fifka zdrówka dla Adusia:*
Co do mama czy siku-zgadzam się nie jest to świadome-ale to nic i tak mam frajde (jak to mąż powiedział jak powie tata to znaczyć będzie że świadome)
Dobra lecę myć okna i wieszać firaneczki bo mąż własnie karnisze wkręcił
Fifka zdrówka dla Adusia:*
Co do mama czy siku-zgadzam się nie jest to świadome-ale to nic i tak mam frajde (jak to mąż powiedział jak powie tata to znaczyć będzie że świadome)
Dobra lecę myć okna i wieszać firaneczki bo mąż własnie karnisze wkręcił
Tina1201
Fanka BB :)
Hej dziewczynki! Ja tylko na sekundke przepraszam malo sie udzielam, ale caly czas Was czytam , napisac co u mnie nie mam kiedy. Napisze tylko ze otworzylismy własną działalonsc i malo malo czasu ostatnio ale wiecej napisze Wam jak bede miala wiecej czasu i posprzatane w koncu!;p CHciałam tylko słowko DO FIFKI
Fifka; Moja Wikunia ostatnio tez miala stany podgoraczkowe póltorej doby : od 37.5 do 38.8. Zbijałam jej pedicetamolem i tak smao nic po za goraczka jej ni bylo. Troszke czasem pomarudzila. Zadzowonilam do przychodni i jednak kazali mi przyjsc. I okazalo sie ze to wirus własnie w gardelku. Dzisiaj bylismy z wynikami moczu juz wsyztsko ok ale szczepienia p;oprzesuwane Takze dla swietego spokoju radzilabym sie wybrac do lekarza, nic ci nie szkodzi) TO tylko tyle chcialam
Buziaki:*
p.s co do kłotni, nie wypowiadam sie . bo jak dal mnie to dziecinada))
Fifka; Moja Wikunia ostatnio tez miala stany podgoraczkowe póltorej doby : od 37.5 do 38.8. Zbijałam jej pedicetamolem i tak smao nic po za goraczka jej ni bylo. Troszke czasem pomarudzila. Zadzowonilam do przychodni i jednak kazali mi przyjsc. I okazalo sie ze to wirus własnie w gardelku. Dzisiaj bylismy z wynikami moczu juz wsyztsko ok ale szczepienia p;oprzesuwane Takze dla swietego spokoju radzilabym sie wybrac do lekarza, nic ci nie szkodzi) TO tylko tyle chcialam
Buziaki:*
p.s co do kłotni, nie wypowiadam sie . bo jak dal mnie to dziecinada))
Marika30708
Fan(ka)
FIFKA jak cię niepokoi to weekend i może warto przejść się do przychodni żebyś była spokojna.
Laura wsunela te 60ml z kleikiem aż jej uszy się trzesly dałam więcej lyzeczek bo chciałam papke ale wyszła taka polplynna konsystencja. Następnym razem może dodam zageszczacza bo to mączka chleba swietojanskiego i będzie jak Sinlac
Teraz nie wiem czy jej to starczy czy jeszcze dac cyca
Laura wsunela te 60ml z kleikiem aż jej uszy się trzesly dałam więcej lyzeczek bo chciałam papke ale wyszła taka polplynna konsystencja. Następnym razem może dodam zageszczacza bo to mączka chleba swietojanskiego i będzie jak Sinlac
Teraz nie wiem czy jej to starczy czy jeszcze dac cyca
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kasia zapomniałam ci napisać! Autko super! Miałam kiedyś astre ale tą starszą, naprawdę uwielbiałam ten samochód :-)
Tina fajnie cię widzieć :-) No własnie wiem że to moze być gardełko...
Dzwoniłam do przychodni jakiś czas temu... tak jak myślałam ludzi jest tyle że szok... pogadałam z pielęgniarką i powiedziała ze jak przyjdę będe długo czekać wśród chorych więc mi to odradza, ale po 14 żebym zadzwoniła to połączy mnie z naszą pediatrą żebym pogadała. Ona uznaczy mam jechać czy lepiej nie. Tak więc czekam...
Tina fajnie cię widzieć :-) No własnie wiem że to moze być gardełko...
Dzwoniłam do przychodni jakiś czas temu... tak jak myślałam ludzi jest tyle że szok... pogadałam z pielęgniarką i powiedziała ze jak przyjdę będe długo czekać wśród chorych więc mi to odradza, ale po 14 żebym zadzwoniła to połączy mnie z naszą pediatrą żebym pogadała. Ona uznaczy mam jechać czy lepiej nie. Tak więc czekam...