reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka masz facje... ale wiesz jak to denerwuje ;( ...

Elema jak sie nie pogodzilam z karmieniem mm to moze przejdz na kp..jak kobieta bardzo chce to nawet adoptowane dziecko wykarmi piersia pobudzajac laktacje...

reklama
Fifka ale gdyby to bylo os od upadku to byly by wymioty ...na sama goraczke nic nie zrobia chyna vo ? Ja mysle ze to zeby..

Aha hmm u nas jak nie ma onnych objaw do lekarza trzeva isc jak goraczka jest 3 dni..idz sorawdzic ..po co masz sie martwic lub co gorsza w weekend po szpitalach jezdzic.

Prawie 60ml mleczak odciagniete. Dodam 2 lyzeczke kleiku i dam lyzeczka dla Laury.
FIFKA a jak z jedzeniem? Bo na gardło to dziecko prawie nie je

Marika no własnie on je bardzo chętnie... Jest tylko bardziej senny niż zwykle i więcej śpi ale to oczywiste jak ma temperaturę podwyższoną. Ah... jak ja nie nawidze naszej przychodni... słabo mi się robi na samą myśl żeby tam iść...

Kasia super autko,bardzo mi się właśnie takie podobają hehe ale my musieliśmy zmienić na 7osobowe:-D
Fifka zdrówka dla Adusia:*

Co do mama czy siku-zgadzam się nie jest to świadome-ale to nic i tak mam frajde:-D (jak to mąż powiedział jak powie tata to znaczyć będzie że świadome:-D)

Dobra lecę myć okna i wieszać firaneczki bo mąż własnie karnisze wkręcił

Hej dziewczynki! Ja tylko na sekundke przepraszam malo sie udzielam, ale caly czas Was czytam , napisac co u mnie nie mam kiedy. Napisze tylko ze otworzylismy własną działalonsc i malo malo czasu ostatnio ale wiecej napisze Wam jak bede miala wiecej czasu i posprzatane w koncu!;p CHciałam tylko słowko DO FIFKI:)

Fifka; Moja Wikunia ostatnio tez miala stany podgoraczkowe póltorej doby : od 37.5 do 38.8. Zbijałam jej pedicetamolem i tak smao nic po za goraczka jej ni bylo. Troszke czasem pomarudzila. Zadzowonilam do przychodni i jednak kazali mi przyjsc. I okazalo sie ze to wirus własnie w gardelku. Dzisiaj bylismy z wynikami moczu juz wsyztsko ok ale szczepienia p;oprzesuwane:) Takze dla swietego spokoju radzilabym sie wybrac do lekarza, nic ci nie szkodzi:)) TO tylko tyle chcialam:)

Buziaki:*

p.s co do kłotni, nie wypowiadam sie . bo jak dal mnie to dziecinada:)))

FIFKA jak cię niepokoi to weekend i może warto przejść się do przychodni żebyś była spokojna.

Laura wsunela te 60ml z kleikiem aż jej uszy się trzesly ;) dałam więcej lyzeczek bo chciałam papke ale wyszła taka polplynna konsystencja. Następnym razem może dodam zageszczacza bo to mączka chleba swietojanskiego i będzie jak Sinlac ;)
Teraz nie wiem czy jej to starczy czy jeszcze dac cyca :)

reklama
Kasia zapomniałam ci napisać! Autko super! Miałam kiedyś astre ale tą starszą, naprawdę uwielbiałam ten samochód :-)

Tina fajnie cię widzieć :-) No własnie wiem że to moze być gardełko...

Dzwoniłam do przychodni jakiś czas temu... tak jak myślałam ludzi jest tyle że szok... pogadałam z pielęgniarką i powiedziała ze jak przyjdę będe długo czekać wśród chorych więc mi to odradza, ale po 14 żebym zadzwoniła to połączy mnie z naszą pediatrą żebym pogadała. Ona uznaczy mam jechać czy lepiej nie. Tak więc czekam...

Do góry