reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

wizyte ma w przyszlym tygodniu, ale zaraz podzwonie do lekarki i zapytam czy w niedziele nie bedzie miala dyzuru w szpitalu bo bym pojechala, dziewczyny dzisiaj nawet torbe spakowalam do szpitala tak na wszelki wypadek, wiecie tylko takie najważniejsze rzeczy i liste co trzeba ewentualnie dorzucic. mam przynajmniej z glowy myślenie ze jak sie zacznie cos dziac to nie musze latac na szybko i sie pakowac tylko biore torbbe i jade, ja do szpitala mam 40 minut drogi

reklama
dona a co dię dzieje czemu masz jechać do szpitala?

Dżina z jakiego miasta jesteś?
jezeli pojade to na izbe przyjec ale pamietam jak pol roku temu pojechalam na izbe to nawet lekarz mnie nie zobaczyl tylko polozna powiedziala ze na takim etapie ciazy nie robia nic ambulatoryjnie i ze musze jechac po rzeczy do domu i przyjechac normalnie do przyjecia na oddzial, wiec jak teraz pojade na izbe przyjec to od razu biore torbe z rzeczami zeby 2 razy nie jeździć. a co do tego co sie dzieje to podbrzusze mi ściska, a ja i tak juz jestem na duphastonie, wiec co mi innego dadza?

Z mojego doświadczenia powiesz szczerze że nic...nospę...zazwyczaj lekarze twierdzą że do 12 tyg organizm tak naprawdę sam decyduje..

Cześć dziewczyny :)

Trochę czasu nie wchodziłam na forum i widzę, że co raz więcej nas tu jest:):) Bardzo się cieszę:)
Jak się czujecie? Jakieś objawy okrutne macie?:)
Moja ciąża jak na razie przebiega bezobjawowo :D Po za bóle piersi i częstym oddawaniem moczu w nocy to nic mi więcej nie dolega. Zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży.... Za dwa tygodnie 1-go lipca idę do gina na pierwsze USG brzuszka, będę już powoli przechodzić do 2 trymestru:) Nie mogę się już doczekać! Oczekiwanie jest straszne :)

Witaj kaha :))
tak samo miała w ciązy z Kubą ;) zero objawów , Kuba jest ;)

Jeszcze tylko godzina korepetycji i 3 dni wolnego :)) ale sie cieszę. a potem 2 tygodnie lekcji :)) tylko dwa albo aż dwa :) tylko ;) ale sie cieszę.
W lipcu jedziemy do mojej mamy na podkarpacie to ja odpocznę a dzieci sie wyszaleją :)) mamy tam nawet dla nich basenik, tylko namiot mały kupić dla Kiniutki ( takie ma marzenie moje dziecko).
Lece posprzątać póki Kinga śpi a Kuba pożera truskawki ;) a jak sie wyśpią gonimy na lody i do parku :)) będzie bosko :)) Witaj lato
ps - dostałam od klasy 3 breloczek do kluczy z moim imieniem i nazwiskiem :)) śliczny :)) To była najfajniejsza klasa 3 w całej szkole. Fajnie wymyślili .

Ja tylko na chwilę, bo z pracy:)
Przywitam się i uciekam.
Może jutro uda mi się wejść na dłużej coś popisać :-)

Anisen - to już będzie Twoje 3 dzieciątko??:):) Ale super :):) Masz wesoło :)

Tak trzecie :))
o wesoło. Kinga ma trochę ponad 3 latka, Kuba rok i 9 miesiecy :) Przecudne te moje szkrabusie. ( każda mama to mówi i ma racje ) Chcieliśmy zawsze trójkę i będzie trójeczka :))
Dziś mnie zapytała bratowa męza czy myśle o dziewczynce czy o chłopcu i ... mam rozterkę. Chciała bym dziewczynkę ze względu na te cudne sukienki, spodenki itp i chciała bym chłopca bo Kuba jest przekochany rozbójnik ;) bądź tu kobieto mądra ;)
Kinga chce siostrę bo Kuba nie lubi sie bawić lalkami ;)

reklama
Do góry