reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

No ja też bym chciała mieć trójeczkę :)
To moja pierwsza ciąża, wiem, że nie liczy się płeć..ważne aby zdrowe było, ale gdzieś tam w głębi duszy chciałabym mieć dziewczynkę:) Dokładnie dlatego samego powodu co mówisz i nie tylko :)
Chociaż u moich znajomych przeważają chłopcy i wydaje mi się, że ja też będę mieć chłopca:) Ważne aby zdrowe było:):)

Tak trzecie :))
o wesoło. Kinga ma trochę ponad 3 latka, Kuba rok i 9 miesiecy :) Przecudne te moje szkrabusie. ( każda mama to mówi i ma racje ) Chcieliśmy zawsze trójkę i będzie trójeczka :))
Dziś mnie zapytała bratowa męza czy myśle o dziewczynce czy o chłopcu i ... mam rozterkę. Chciała bym dziewczynkę ze względu na te cudne sukienki, spodenki itp i chciała bym chłopca bo Kuba jest przekochany rozbójnik ;) bądź tu kobieto mądra ;)
Kinga chce siostrę bo Kuba nie lubi sie bawić lalkami ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mąz pierwsze chciał chłopca wyszła dziewczynka, drugie mówi dziewczynka byle była podobna do Kingi , wyszedł chłopiec. Teraz gada bliźniaki mu sie marzą a tu jedno serduszko. Dogodzić facetowi ;-)
No nie ma z nimi lekko :) :-) Moj tez najpierw chcial dziewczynke a ja mowilam ze na bank bedzie chlopak... Jakos tak czulam i nawet nie bralam pod uwage ze moze byc co innego:) teraz wiadomo chcielibysmy dziewczynke...Ale tym razem przeczuc zero...no kompletnie nic :-) I tez docelowo chcielismy trojke, ale niestety tak nam to w czasie sie wszystko posuwa -dlugo sie staramy i do tego poronienia po drodze:( ze chyba bede za stara juz na trzecie... I dlatego mialam nadzieje na blizniaki :-) bo u nas w obu rodzinach byly...No ale niestety :-) nie tym razem :)

tez zaawsze chciałam mieć trójkę, ale spłodzenie pierwszego zajeło nam 5 lat zanim ktos faktycznie zajął się moim przypadkiem, pozniej po urodzeniu 1,5 roku bez okresu, nastepnie pol roku starań i poronienie, pozniej kolejne pol roku i teraz i tak jak sie uda to bede najstarsza matka na wywaidowkach

tez zaawsze chciałam mieć trójkę, ale spłodzenie pierwszego zajeło nam 5 lat zanim ktos faktycznie zajął się moim przypadkiem, pozniej po urodzeniu 1,5 roku bez okresu, nastepnie pol roku starań i poronienie, pozniej kolejne pol roku i teraz i tak jak sie uda to bede najstarsza matka na wywaidowkach

Ahhh wiem jak to jest...:( Mysmy sie starali od 2007 roku. W 2009 ciaza i poronienie :( rok staran w 2010 ciaza i kubus :) potem okres po 10 mies i kolejne 6 mies prob, ciaza i znow poronienie i kolejne 4 mies i ciaza. Oby tym raze sie udalo!!!! <prosi>

Aleeee...patrze na Ciebie Anisen i jestem dobrej mysli :) Ty masz poprostu "super produkcje" :) (w jak najlepszym tego slowa znaczeniu) ale moze i nam sie uda :)

reklama
he he u mnie też w przeciągu 4lat 3 dzieci będzie:-D a że 2 za jednym zamachem wyszły to inna sprawa:-D:rofl2: i tak będę młodziutką mamusią jak na 3dzieci

Do góry