reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

No ja też bym chciała mieć trójeczkę :)
To moja pierwsza ciąża, wiem, że nie liczy się płeć..ważne aby zdrowe było, ale gdzieś tam w głębi duszy chciałabym mieć dziewczynkę:) Dokładnie dlatego samego powodu co mówisz i nie tylko :)
Chociaż u moich znajomych przeważają chłopcy i wydaje mi się, że ja też będę mieć chłopca:) Ważne aby zdrowe było:):)

Tak trzecie :))
o wesoło. Kinga ma trochę ponad 3 latka, Kuba rok i 9 miesiecy :) Przecudne te moje szkrabusie. ( każda mama to mówi i ma racje ) Chcieliśmy zawsze trójkę i będzie trójeczka :))
Dziś mnie zapytała bratowa męza czy myśle o dziewczynce czy o chłopcu i ... mam rozterkę. Chciała bym dziewczynkę ze względu na te cudne sukienki, spodenki itp i chciała bym chłopca bo Kuba jest przekochany rozbójnik ;) bądź tu kobieto mądra ;)
Kinga chce siostrę bo Kuba nie lubi sie bawić lalkami ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mąz pierwsze chciał chłopca wyszła dziewczynka, drugie mówi dziewczynka byle była podobna do Kingi , wyszedł chłopiec. Teraz gada bliźniaki mu sie marzą a tu jedno serduszko. Dogodzić facetowi ;-)
No nie ma z nimi lekko :) :-) Moj tez najpierw chcial dziewczynke a ja mowilam ze na bank bedzie chlopak... Jakos tak czulam i nawet nie bralam pod uwage ze moze byc co innego:) teraz wiadomo chcielibysmy dziewczynke...Ale tym razem przeczuc zero...no kompletnie nic :-) I tez docelowo chcielismy trojke, ale niestety tak nam to w czasie sie wszystko posuwa -dlugo sie staramy i do tego poronienia po drodze:( ze chyba bede za stara juz na trzecie... I dlatego mialam nadzieje na blizniaki :-) bo u nas w obu rodzinach byly...No ale niestety :-) nie tym razem :)

tez zaawsze chciałam mieć trójkę, ale spłodzenie pierwszego zajeło nam 5 lat zanim ktos faktycznie zajął się moim przypadkiem, pozniej po urodzeniu 1,5 roku bez okresu, nastepnie pol roku starań i poronienie, pozniej kolejne pol roku i teraz i tak jak sie uda to bede najstarsza matka na wywaidowkach

tez zaawsze chciałam mieć trójkę, ale spłodzenie pierwszego zajeło nam 5 lat zanim ktos faktycznie zajął się moim przypadkiem, pozniej po urodzeniu 1,5 roku bez okresu, nastepnie pol roku starań i poronienie, pozniej kolejne pol roku i teraz i tak jak sie uda to bede najstarsza matka na wywaidowkach

Ahhh wiem jak to jest...:( Mysmy sie starali od 2007 roku. W 2009 ciaza i poronienie :( rok staran w 2010 ciaza i kubus :) potem okres po 10 mies i kolejne 6 mies prob, ciaza i znow poronienie i kolejne 4 mies i ciaza. Oby tym raze sie udalo!!!! <prosi>

Aleeee...patrze na Ciebie Anisen i jestem dobrej mysli :) Ty masz poprostu "super produkcje" :) (w jak najlepszym tego slowa znaczeniu) ale moze i nam sie uda :)

reklama
he he u mnie też w przeciągu 4lat 3 dzieci będzie:-D a że 2 za jednym zamachem wyszły to inna sprawa:-D:rofl2: i tak będę młodziutką mamusią jak na 3dzieci

Do góry