No ja też bym chciała mieć trójeczkę
To moja pierwsza ciąża, wiem, że nie liczy się płeć..ważne aby zdrowe było, ale gdzieś tam w głębi duszy chciałabym mieć dziewczynkę Dokładnie dlatego samego powodu co mówisz i nie tylko
Chociaż u moich znajomych przeważają chłopcy i wydaje mi się, że ja też będę mieć chłopca Ważne aby zdrowe było
To moja pierwsza ciąża, wiem, że nie liczy się płeć..ważne aby zdrowe było, ale gdzieś tam w głębi duszy chciałabym mieć dziewczynkę Dokładnie dlatego samego powodu co mówisz i nie tylko
Chociaż u moich znajomych przeważają chłopcy i wydaje mi się, że ja też będę mieć chłopca Ważne aby zdrowe było
Tak trzecie )
o wesoło. Kinga ma trochę ponad 3 latka, Kuba rok i 9 miesiecy Przecudne te moje szkrabusie. ( każda mama to mówi i ma racje ) Chcieliśmy zawsze trójkę i będzie trójeczka )
Dziś mnie zapytała bratowa męza czy myśle o dziewczynce czy o chłopcu i ... mam rozterkę. Chciała bym dziewczynkę ze względu na te cudne sukienki, spodenki itp i chciała bym chłopca bo Kuba jest przekochany rozbójnik bądź tu kobieto mądra
Kinga chce siostrę bo Kuba nie lubi sie bawić lalkami
Ostatnia edycja: