reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

deleware noto faktycznie proponuję zainwestowac juz w ciążowe ciuszki..:)
Ja narazie nie czuje, ze się nie mieszcze w nic, bo chodzę w leginsach lubw spodnicach...a to z materialu, wiec rozciągliwe:p....ale pomalu chyba zaczynam sie troszke zaokrąglac...chociaz to rpzeciez za wczesnie.....to jest koniec 8 tygodnia dopiero:p

reklama
cóż za tradycja u mnie nastała, ledwo wyprawię brygadę z domu, to od razu na forum siadam:)

Vinga - jak zapomnimy? no co Ty:) nie przemęczaj się tam za bardzo i baw dobrze!

Vinga, no jak zapomnimy :-) Miłej pracy, tylko przerwy sobie często rób :tak:

Agatka, no to kamień z serca, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :-)

Dzisiaj idę pobuszować po sklepach i sobie coś kupię normalnego w końcu :tak: wcześnie trochę, ale co tam, w końcu w ciąży jestem :) Ale faktycznie jakoś źle mi, wszystko mnie gniecie i uwiera. Pracuję w biurze, więc jako tako w pracy muszę wyglądać, ale tylko wracam do domu i wciągam rybaczki dresowe i porozciąganą koszulkę mojego męża i od razu mi lepiej :-D

delawarre e tam wcześnie, smiechem żartem ja od 5tc łazę w legginsach i ciążówkach, bo mnie wszystko ciśnie. Dość stereotypom, że brzuszek wyskakuje ok 4 miesiąca! jak wam siebie pokażę w 4 miesiącu to zapytacie kiedy będę rodzić:-D

witam wszystkie arbuzowo! (moja miłość od wczoraj - arbuz!!)

dziś wizyta.. za 4 godziny.. padam z nerwow dosłownie!!

Dzień doberek :)
Ivi- ja też wczoraj prawie pół arbuza łychą spałaszowałam :) dzisiaj zaczęłam od truskawek ale takie kwaśne że po każdej garści przerwe robie :)

Co do ciuszków u mnie leci 10 tc. Mieszcze się we wszystko ale jak wsiadam do samochodu to lubię guzik rozpiąc jednak w spodniach :) ale mój skarb obiecał mi Primarka w sobote mam nadzieję że będe się spoko czuła bo to 3 piętra ciuchów a nigdy nie przeszłam połowy...

ja też łaże już(a raczej leżę) w ciążowych ciuchach. W pierwszej ciąży brzuch mi wyskoczył bardzo późno, za to teraz...wow.

I mam wielki apetyt na pesto, tak więc zamówiłam u małżowina bazylię i będę kręciła sosik

Witam Panie :)
delewarre - no to juz wciagaj ciazowe gacie na pupe :) Ja tez w biurze i tez juz pomalu mnie tu i owdzie uwiera...:-) Wiec sie dzisiaj wzielam na sposob i zalozylam dzinsowe sindbady na gumce:-D a co!! :)
Agatko - bardzo ale to bardzo sie ciesze!!!! czulam ze u Ciebie jest wszystko ok!!! Tak jak mowilam - mialas dokladnie ta sama sytuacje co ja :) Super ze odetchnelas z ulga :)
vinga - ty sie kobietko nie przemeczaj i co tylko mozesz to zlec "twojej ekipie" :) a co do kaszlu kochana to tez ostrozna badz i jak tak dlugo nie bedzie przechodzic to smigaj do lekarza... Ahhhh przypomnialo mi sie widzisz - moja siostra tez w ciazy strasznie sie meczyla przez pewien czas i jej pomogla woda z miodem, czosnkiem i cytryna. Podobno w smaku mixtura nie za smaczna ale dobrze uodparnia i lagodzi rozne "przeziebieniowe" objawy. Moze sproboj to. Ona to zazywala codziennie rano szklanke na czczo. No i nie martw sie ze zapomnimy :-) no jak to o Tobie?? Moderatorze?? :-D:-D
inomama - heheh ja tez tylko do pracy przychodze i korzystam z chwili ze jestem wczesniej i od razu sie loguje :-) No Wy juz dla mnie jak druga rodzina!!! :)

Inomama, ja leżę w tiszercie małża, bo w moich mi ciasno :happy: A jak mi brzuch wywaliło - schudłam 3 kg od tego latania do Rygi ciągle, a wyglądam, jakbym jeszcze utyła :szok:

Witam się :-)
Ogarnęłam się już w nowym miejscu. Jak fajnie być wreszcie na swoim:-). Muszę dużo wcześniej wstawać i córcię budzić bo wywożę ją przed pracą do babci, ale warto !
Idę nadrabiać styczeń, bo pozostałe wątki już poczytałam:-)

Buziole i miłego dnia!

reklama
Witam Was dziewczyny, melduje sie dobrym samopoczuciem:-)wysprzatalam walsnie caly dom, bo troche zaleglosci sie narobilo przez to,jak ostatnio sie czulam:-)

hope gratuluje, super,ze juz jestes na swoim:-)

ja tez uwielbiam t- shirty mojego, nawet jak nie jestem w ciazy:-)

vinga, to sa takie resztki przeziebienia,mnie taki kaszel meczyl przez 2 i pol tyg po przeziebieniu,po prostu duszacy, obrzydliwie dokuczajacy kaszel.w koncu poszlam do lekarza,zbadali mi krew, czy jakies chorobsko sie nie wdalo.ale na szczescie nie.po paru dniach przeszlo. Ale naprawde, mocno to pamietam.zdrowiej tam szybciutko:-)

dziewczyny wy jecie arbuzy a ja doslownie wchlaniam truskawki, moglabym jesc ich tony;-)

Do góry