reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam dziewczyny :) ja też po jakimś czasie dopiero napisałam ukrywałam się a przecież tak fajnie tu mamy :)
Trzy godzinna drzemka okazała się bezcenna, może niedługo przyjedzie mój Rycerz :) i rusze się w końcu po jakieś smakołyki do "ruskiego" sklepu swoją drogą robią pyszne sałatki.

reklama
Panna.nikt ja w drugiej ciazy tez mialam konflikt,ja mam B-a dziecko ma bplus. Kiedy to wykryli, dostalam wezwanie na szczepionke a na wezwaniu bylo napisane: aby zapobiec komplikacjom w kolejnych ciazach.narazie nie slyszalam nic takiego,ze to moze byc przyczyna poronienia...medycyna za dobrze sobie juz z tym radzi. A kto Ci tak powiedzial?

Witajcie nowe mamuski:-)

u nas też jest konflikt bo ja mam 0rh- a mąż AB rh+ ale nie martwie się tym bo rzadko kiedy jest tak ze go nie ma...z reszta dostałam zastrzyk po porodzie chlopców,więc co ma byc to będzie

hej Kobietki ;)

ja niestety ze szpitala... leżę od soboty i już mam dość - nie wiem jak Kobiety wytrzymują całą ciążę w szpitalu :szok:
bolał mnie brzuch miałam gorączkę... okazało się, że gorączka z przeziębienia, a brzuch mnie będzie bolał bo to pierwsza ciąża, a ja chudzina jestem (no małe wybrzuszenie już jest) na szczęście nie krwawię, serduszko ślicznie bije, a maleństwo ma ponad 2 cm!!! :-D
Czekam na wynik wymazu i myślę, że czwartek, piątek wrócę do domku. Niestety dużo leżenia, duphaston pewnie do końca... ale damy radę jak nie my to kto :-)

P.S. tęskniłam za Wami !!! :happy:

Calineczka głowa do góry. jest dobrze. Dasz radę , a maluszek ślicznei rośnie :))
w pierwszej ciązy w szpitalu byłam łącznie tylko trochę ponad 3 tygodnie ale i tak myślę ze to była wieczonośc. Ale spotkałam tam dziewczyny co leżały plackiem bez podnoszenia sie nawet by wypić wody przez 6 miesięcy. I powiem Ci ze mama dla swojego dziecka jest w stanie iwele wytzrmyać ;) Dasz radę :)))

własnie wróciłam z roboty i lece zjeśc i pobawić sie z dziećmi. A jutro lepiej bo na 7. 30 do pracy i do 16 tam kibluje :( ehh. Byle do lata ;) tzn do 7 lipca ;)

Calineczka pamiętaj dla dzidzi kobieta jest wstanie przeleżeć całą ciązę(ja),powodzenia i wytrwałości,oby szybko Cię wypuścili

My oboje z R mamy B+ tylko ze wykryto u mnie przeciwciala anty-s, nie mam jeszcze pojęcia co się z tym robi, umowilam się na wizytę na Starynkiewicza w wawie, oni się w tym specjalizują zobaczymy co dalej, coś mówią o ew. przetaczaniu krwi kurczę nie wiem, ale się dowiem!! A co!!!
Dwa lata temu to była najbardziej prawdopodobna przyczyna poronienia. Ale teraz to ja już wiem i o tylejestem mądrzejsza :))

Calineczka, damy radę!!!! Jesteśmy tam z Tobą...

reklama
Do góry