reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Witam dziewczyny :) ja też po jakimś czasie dopiero napisałam ukrywałam się a przecież tak fajnie tu mamy :)
Trzy godzinna drzemka okazała się bezcenna, może niedługo przyjedzie mój Rycerz :) i rusze się w końcu po jakieś smakołyki do "ruskiego" sklepu swoją drogą robią pyszne sałatki.

reklama
Panna.nikt ja w drugiej ciazy tez mialam konflikt,ja mam B-a dziecko ma bplus. Kiedy to wykryli, dostalam wezwanie na szczepionke a na wezwaniu bylo napisane: aby zapobiec komplikacjom w kolejnych ciazach.narazie nie slyszalam nic takiego,ze to moze byc przyczyna poronienia...medycyna za dobrze sobie juz z tym radzi. A kto Ci tak powiedzial?

Witajcie nowe mamuski:-)

u nas też jest konflikt bo ja mam 0rh- a mąż AB rh+ ale nie martwie się tym bo rzadko kiedy jest tak ze go nie ma...z reszta dostałam zastrzyk po porodzie chlopców,więc co ma byc to będzie

hej Kobietki ;)

ja niestety ze szpitala... leżę od soboty i już mam dość - nie wiem jak Kobiety wytrzymują całą ciążę w szpitalu :szok:
bolał mnie brzuch miałam gorączkę... okazało się, że gorączka z przeziębienia, a brzuch mnie będzie bolał bo to pierwsza ciąża, a ja chudzina jestem (no małe wybrzuszenie już jest) na szczęście nie krwawię, serduszko ślicznie bije, a maleństwo ma ponad 2 cm!!! :-D
Czekam na wynik wymazu i myślę, że czwartek, piątek wrócę do domku. Niestety dużo leżenia, duphaston pewnie do końca... ale damy radę jak nie my to kto :-)

P.S. tęskniłam za Wami !!! :happy:

Calineczka głowa do góry. jest dobrze. Dasz radę , a maluszek ślicznei rośnie :))
w pierwszej ciązy w szpitalu byłam łącznie tylko trochę ponad 3 tygodnie ale i tak myślę ze to była wieczonośc. Ale spotkałam tam dziewczyny co leżały plackiem bez podnoszenia sie nawet by wypić wody przez 6 miesięcy. I powiem Ci ze mama dla swojego dziecka jest w stanie iwele wytzrmyać ;) Dasz radę :)))

własnie wróciłam z roboty i lece zjeśc i pobawić sie z dziećmi. A jutro lepiej bo na 7. 30 do pracy i do 16 tam kibluje :( ehh. Byle do lata ;) tzn do 7 lipca ;)

Calineczka pamiętaj dla dzidzi kobieta jest wstanie przeleżeć całą ciązę(ja),powodzenia i wytrwałości,oby szybko Cię wypuścili

My oboje z R mamy B+ tylko ze wykryto u mnie przeciwciala anty-s, nie mam jeszcze pojęcia co się z tym robi, umowilam się na wizytę na Starynkiewicza w wawie, oni się w tym specjalizują zobaczymy co dalej, coś mówią o ew. przetaczaniu krwi kurczę nie wiem, ale się dowiem!! A co!!!
Dwa lata temu to była najbardziej prawdopodobna przyczyna poronienia. Ale teraz to ja już wiem i o tylejestem mądrzejsza :))

Calineczka, damy radę!!!! Jesteśmy tam z Tobą...

reklama
Do góry