reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

ivi, zdrówka dla córci
u nas mąż kupuje majonez pomorski, chociaż mi on za bardzo nie smakuje. ketchup również włocławek ale tylko ze słoiczka :) ma taki smak jak te ketchupy kiedyś :) a podobno firma włocławek została sprzedana łowiczowi... mam nadzieję, że smak ketchupu się nie zmieni

reklama
Dzień dobry!

Ja tylko na chwilkę być może po południu zajrze ale znowu mam atak bolu głowy i okropnie niskie cisnienie także nogi w góre i powieki w dół...
ivi- u mnie serduszko nie biło w 6tc. A już w 8tc. Pojawiło się i ginka powiedziała że rozwój prawidłowy. Wszystkie serduszka nasze są i dla nas biją I wszystko będzie dobrze.
szkoda że mam wizyte dopiero za 2 tyg. Znowu bym chciała mojego kropka ujrzeć :) ehhh

Aaaa a my majonez kielecjki przywozimy z Pl szczerze nigdy o Kętrzyńskim nie słyszałam :)

Witam sie po przerwie. Mdłości ustąpiły dzisiaj..ciekawe na jak dlugo :) cocacola bardzo mi pomaga :)
Zerkam co u Was i lece dalej :) Portki ciazowe juz na chodzie :)
Pozdrawiam gorąco i mam nadzieje ze lada dzien zostane dluzej :)

Pustiszi - kielecki to drugi dobry:) ale kętrzyński lepszy(w tym samym stylu, tylko intensywniejszy), wątłą pierś za niego nadstawię!

dziwczyny pijecie coco colę w ciąży, bo ja gdzieś przeczytałam ze moze powodować poronienia, podobnie jak duża ilosć kawy oczywiście tylko na początku ciąży, ale nie wiem czy to prawda, bo osobiscie kawy wogole nie pije a cole tez bardziej na kaca, a że teraz go nie miewam:) wiec odpuszczam
ivi musi byc dobrze z serduszkiem
ja mam wizyte w przyszly wtorek ale jezli w niedziele bedzie miala dyzur w szpitalu to nie weim czy sie nie wybiore, bo ona bedzie we wtorek po urlopie wiec bedzie duzo kobiet, moja ginekolog jest siostra zakonna i przyjmuje tylko na kase chorych

a dziewczyny mialam pytac jak wasze piersi, bo moje po pierwszej ciąży to takie zwisy zostaly a teraz sa jedrne i o 2 rozmiary juz większe

reklama
anbas - serdszko mojego przecinka wczoraj biło własnie ok 120razy i gin stwierdził że to trochę za wolno jak na ten etap ciąży i że to może być zwiastunem poronienia, chociaż w większości przypadków takie wolniej bijące serduszka się jednak rozkręcają. Ja jestem spokojna i czekam do wizyty u mojej gin, bo z tego co pamiętam każde moje maleństwo miało wolniejsze bicie serduszek niż "standard' a dzieciaki zdrowe:)

co do coli.. to ja pepsi piłam hektolitrami w ciązy z Nusią, normalnie nie mogłam bez niej wytrzymać :) a w tej ciąży odrzuca mnie sam zapach. Ogólnie to nie jest zdrowe więc nie warto przesadzać, ale bez przesady, od odrobiny nic się nie stanie ;)

Do góry