ivi
uzależniona;) // I.2010
z tą płcią jest tak, że na początku wszystko wygląda tak samo - wargi sromowe są duże i mogą sugerować "że coś dynda", a siusiak jest mały więc może się wydawać że go nie ma dopiero ok 14-16 tygodnia można już precyzyjniej wypatrywać siusiaka Bo jak go nie ma to teoretycznie będzie laseczka, ale dopiero "poprzeczna bułeczka" (jak to moja gin określa) gwarantuje dziewuszkę
co do pomyłek, to na marcówkach miałyśmy przypadek że dziewczyna jechała rodzić Jasia, a jak się urodziło, to okazało się że to dziewuszka To dopiero zaskoczenie było
panna nikt - dzięki własnie pocieszam się, że skoro wg usg to dopiero 6tyd.0dni, to serduszko pewnie dopiero zaczyna porządnie bić i że dopiero się rozkręca.. no musi być dobrze nie ma wyjścia teraz byle do środowej wizyty u mojej gin..
co do pomyłek, to na marcówkach miałyśmy przypadek że dziewczyna jechała rodzić Jasia, a jak się urodziło, to okazało się że to dziewuszka To dopiero zaskoczenie było
panna nikt - dzięki własnie pocieszam się, że skoro wg usg to dopiero 6tyd.0dni, to serduszko pewnie dopiero zaczyna porządnie bić i że dopiero się rozkręca.. no musi być dobrze nie ma wyjścia teraz byle do środowej wizyty u mojej gin..