siva
Fanka BB :)
Marika witaj w domku! Przykre te zdiagnozowane dolegliwości alergiczne,ale na restrykcyjnej diecie można żyć ja od kilku dni z powodzeniem jem ser kozi a dziś pierwszy raz wypiłam troszkę mleka koziego i czekam na reakcję, a raczej jej brak wczoraj zjadłam pół kiwi bio i odpukać nic się nie dzieje.
Ania 3 mam kciuki, żeby aplikacja była konieczna
U nas szaro,buro i ponuro. Dziś pięć dni jak m wyjechał a końca nie widać...
Lena większość umiejętności z listy posiada więc chyba git.
Byłam dziś odchaczyc listę w żłobku - w sensie, że czekamy dalej. Mam dylemat z tym żłobkiem. Najlepiej to bym Lene w lutym posłała jak już rok skończy, ale w połowie roku nikt mi miejsca nie zagwarantuje. Zapisałam ją na listę od września a jak przyjdzie czas i się dostanie, to zadecyduje, czy pójdzie czy odpuszczam miejsce i liczę na cud w lutym. Ogólnie ciężko mi na sercu, że jeszcze chwila i trzeba się będzie odpepniac kocham obserwować jak moja słodka dziewczynka rośnie
Ania 3 mam kciuki, żeby aplikacja była konieczna
U nas szaro,buro i ponuro. Dziś pięć dni jak m wyjechał a końca nie widać...
Lena większość umiejętności z listy posiada więc chyba git.
Byłam dziś odchaczyc listę w żłobku - w sensie, że czekamy dalej. Mam dylemat z tym żłobkiem. Najlepiej to bym Lene w lutym posłała jak już rok skończy, ale w połowie roku nikt mi miejsca nie zagwarantuje. Zapisałam ją na listę od września a jak przyjdzie czas i się dostanie, to zadecyduje, czy pójdzie czy odpuszczam miejsce i liczę na cud w lutym. Ogólnie ciężko mi na sercu, że jeszcze chwila i trzeba się będzie odpepniac kocham obserwować jak moja słodka dziewczynka rośnie