reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Marika, suuuper, że już koniec zastrzyków ;-) Odpocznie Laurka sobie :tak: Ja mam właśnie powidła i konfitury przygotowane przez moją mamę tradycyjnie, więc nie szukałam takich po sklepach dotychczas, ale że zapasy się kończą to trzeba się będzie zorientować. Jak coś znajdę to dam znać :)
Pustiszi, szykujesz się do poprawek? :-D

YOANNA a jakbys mogla to wlasnie zebys mi dawala namiary na takie "dozwolone znaleziska" :)
Bo na takiej monotonnej diecie sie wykoncze

Marika, rzeczy bez chemii kupisz w sklepie ze zdrową żywnością. Ten w którym ja kupuję ma też sklep internetowy, nazywa sie Malinowy Chrusnik. Możesz wypróbować.
No i Lena chyba jednak koziego nie może,albo to od kiełków :( nic jej nie jest poza tym że taką kaszkę na piersiach dostała. Nie czerwoną tylko wyczuwalna w dotyku.
Ania glowa do góry, dasz radę na poprawce.

Haha kochane moje :-) poprawke z drugiegi dzidziolka to ja za pare lat wole ihihi.

Marika nareszcie skonczyly sie zastrzyki :-) caly czas zastanawiam sie dlaczego Laurka tak cierpi, co jej tak szkodzi bidulce :-(

Pustiszi wrrrr :-D

SIVA w mojej miescinie takiego nie ma wiec fakt zostaje internetowo
To szkoda ze Lenka nie toleruje tego, zawsze to namiastka nabialu
ANIA bo widac ja musze sie nauczyc tej diety i zyc z nia. Tak zeby przez moje jedzenie jej krzywdy nie robic

Ania chcialam przestac po wizycie u alergologa, wtedy dostalabym zaswiadczenie na nutranigen.
Lekarka przekonala mnie, ze jak najdluzsze karmienie to jest najlepsze co moge dla niej zrobic. Niczym nie da sie zastapic mleka mamy. Tylko musze miec diete.

A mam taki pomysl, zeby otworzyc oddzielnyy watek dla alergikow. Tak zeby rady nie uciekaly i mozna byloby podejrzec.
Interesuje mnie czy jest jakas margaryna taka do wypiekow bez serwatki??

przywiozl mi szwagier Nasivin a on nie dziala, nie psika wcale. Mam paragon ale co z tego jak z domu wyjsc nie mam jak. No wszystko pod gorke

reklama
Marika, "Promienna" z Lidla.
Pomysł z wątkiem popieram.
Ja "normalne" zakupy też robię coraz częściej internetowo, żeby na spokojnie składy poczytać. MójvPiotr&Paweł nie ma wszędzie niestety sklepów, ale widziałam ostatnio na stronie Tesco, że też pełne składy podają, więc może warto rozważyć?

Ostatnia edycja:
Do góry