reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Elama no właśnie ja hahaha :-D zobaczymy czas pokaże, w sumie było by ok, ale nie wiem czy jestem na to gotowa :-D jak cosik to dam znaka hahah :-D

reklama
Kamag u nas dopiero po mscu bylo widac efekty eliminacji produktow mlecznych w mojej diecie. Po 2 tyg dopiero nieco wysypka zelżyła.

A u nas na przeciwku obok stadionu dzisiaj zaczynasie Festiwal Dobrego Piwa, Uczestnicy będą mieli do dyspozycji 50 stoisk piwnych (każde z nich ma ogródek). W festiwalowej ofercie znajdzie się 200 piw lanych i 400 butelkowych. Swoje produkty prezentować mają 52 browary. heh a ja nie moge nic wypic a tu taka imprezka sie szykuje :)

Akuku wysle Ci na PW jak bede miala chwile scenariusze tych imprez urodzinowych, plus strone z ktorej korzystam przy planowaniu zabaw.

Aniaa ja moze to nie po Twojej mysli ale trzymam kciuki za pozytywny test, ale bylobyy fajnieeeeeeee:-D

Sprawę ciemieniuchy mamy za sobą,ale....no wlasnie nie zaszkodziłoby ją zapisac do alergologa.

Jak na razie mamy na celowniku poradnię wczesne interwencji,bo mala ma lekka asymetrię ułożenia ciała-nie jakoś drastycznie,ale jest i lepiej to sprawdzić.
za prarę tygodni znowu sprawdzenie bioderek,już byłam dwa razy,teraz trzeci,chrząstki podobno jeszcze się nie uformowały,ale to podobno jest norma,każdy dzieciaczek ma inaczej innym sie to kształci dopiero w 9 miesiącu zycia np.

My te mleko zmienione to chyba mamy już ponad miesiąc,czasem mialam glupie może mysli,ze powinanm byla jej zmienić na te zwykłe,może by chętniej piła,ale wlasnie te predyspozycje do tych wysypek i ta ciemieniuch aktora taka ciężka była,świadczy że jest alergikiem i zmieniac mleko.....

Oj tak to jest...

Marika ajak Twoja Laurcia,kiedy wychodzicie z tego szpitalano i do kardiologa skierowanie a co sie dzieje,coś nie doczytalam chyba

Ostatnia edycja:
NISIAO pisalam dzis co nam rozpoznano w szpitalu. My od srody w domu z zastrzykani
ANIA byloby fajnie, odchowalabys i juz. Ja po 5,5 roku wyladowalam znowu w pieluchach, a troche juz o tym zaponnialam

Ania no słuszne podejście:-)
ja mam tak bolący problemb intymny cały czas że dzieci przynajmniej z tego nie będzie bo nie daje sie dotknąć:-D

Dziewczyny na diecie bezmlecznej, uczulam jeszcze na pieczywo, w białych bułkach zazwyczaj jest serwatka, śladowe ilości mleka baaardzo często w chlebach. Ja bułek nie jem wcale, chleb tyloo pakowany z opisanym składem. Ogólnie trzeba czytać etykiety, bo mleko może być wszędzie :-( Ale da się - my już prawie 3 miesiące.

reklama
Yoanna- nie wiedziałam ze pieczywo też.... A jak wyglada wizyta u alergologa? Robią testy czy tylko oceniaja "na oko"?

Do góry