reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Kurka, na wszystko brak mi czasu. BB to niestety nie FB, że skrobne jedno zdanie i jest git :( ściskam Was mocno baaaardzo! A zapomniałam napisać, że bez chłopa będę teraz trzy tygodnie, więc czasu jeszcze mniej :(
Siku Leny do kubeczka dziś złapałam-wyniki ok. Enterol pomaga na rzadkie kupy.

reklama
my wyspani:) ja karmiłam małego a mąż usypiał..ponad 1,5h nam to zajmowało ale czas na pół dzielony więc w końcu wyspana:)a pobudek tylko 2:) mały zawsze jak ojciec jest w domu na nocke a nie w pracy zdecydowanie lepiej śpi:)
u nas słońce więc my dziś w miasto :) a za chwile u nas będzie fizjoterapeutka na oglądanięcie małego czy wszystko ok:)
miłego dnia

Witam się. wróciłyśmy ze szczepienia. Ja nie wiedziałam, że moja dziecina aż tak potrafi się drzeć!! Głos ma konkretny. Może spełni marzenia tatusia i pójdzie w muzykę rockową :-D waży 5700 i ma 66 cm - czyli szczupła długonoga laska. Pan doktor od dziś nakazał nam zupki gotować. Już kupiłam specjalnie maly garnuszek, łyżeczki i miseczkę dla niuni. tylko mam problem. Gdzie dostać ekologiczną marchewkę?? Dziewczynki gdzie kupujecie/ będziecie kupować dla maluchów??

Elama, ja kupuje warzywa w moim warzywniaku tam maja zawsze swieze polskie warzywa, a te eko sa na przyklad w lidlu , chyba w kazdym markecie sa osobno wazrywa eko. miesko na pewno bede zamawiac u kuzynki, ktora ma sklep z miesem, wiem ze ma z sprawdzonego zdrodla zawsze swieze, kroliki, kurczaki, gesi. Cielecinke tez w zaprzyjaznionym miesnym. Grunt to znac pochodzenie produktow, nie kupowac byle gdzie.

Ja jeszcze zupek nie dawalam, raz tylko zjadl marchewkowa z ryzem. Daje mu same warzywka ale ze sloiczkow, ale jak zaczne gotowac juz zupki to tez zamierzam sama, Dawidowi gotowalam , blendowalam i ladnie zjadal.

Papagu ja klade czesciej malego na brzuszku moze ze 4 razy dziennie, na kocyku na podlodze albo na macie, musze wyczuc moment kiedyjest spokojny, tez juz bardzo wysoko podnosi glowke do gory i trzyma sie w takiej pozycji, od 2 tyg dopiero przewraca sie z brzuszka na plecki ale tak mu sie to spodobalo, ze moment fik robi na plecy, przewracam go a on znow fik.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kochane! !!

Co do depilatorow to tez moge polecic brauna 7. Moze najtanszy nie jest ale smigs rowno i na pewno wart swojej ceny.

Jeszcze raz wielkie dzieki za pochwaly w strone tortu :) Bardzo to mile :)

Inomama ja tez sie pisze na twoja ksiazke :) Z ogromna ochota bym wciagnela ;)

Akuku kolejny raz napisze ze nie wychodze z podziwu dla ciebie i twojej organizacji!!! Ale wiedzialam zr robocik dlugo na bezczynność nie ponarzeka hihi :) Brawo!!!

Marika zdrowka zdrowka zdrowka!!!!

Zreszta dla innych chorowitkow tez.

Kurcze u nad tez cos nie do konca tak z Emma. Ale sama nie wiem co to...
Mała ma jakby gluty albi sline ale w gardle jakby. Tzn kayar to to raczej nie jest bo nosek ma czysty. Ale jak smoczka ciągnie to slychac jakby jej sie w gardle zbieralo. Kaszlu tez nie ma no...tylko tak jej charczy.
Kuba tez mual podobnie jak byl maly i sie dowiedziałam ze czasem tak sie robi jak dziecky maja isc zeby bo si duzo wiecej sliny wydziela i to ta slina zalega... Ale zal mi jej strasznie bo widze ze jej to przeszkadza.
Ale jak jej pomoc? To nie nos zeby frida sciagnac :(

Ania no dzis pogoda serio ladna :) korzystaj!!! Mi zostaje ogrodek bo ten moj maly dezerter caly czas ma akcje uciekania i sie nigdzie dalej wybrac nie moge...ehhh

Miłego dnia!!!

Anbas- to Arek to samo ma! z nosa odessac nic nie nozna,a jak pije to charczy i chrumka jakby mial tam pelno kataru...:no:

hej:-)

u nas super noc! jedna pobudka o 4 rano..jeeee:-D oby tak dale!
a dzis na obiad pizze robie z kurczakiem, kukurydza i pieczarkami..mmm:tak:

Hej hej,
Wreszcie ładny dzień :-)
Elama, życzę dobrego samopoczucia dla córci po szczepieniu.
Gratuluję dobrych nocek.
U nas się potwierdziło, że Dziecię przekorne mam - pochwaliłam, że ładnie śpi, to dziś postanowił w nocy nie spać prawie wcale... Teraz odsypia, ale płytki sen ma...
Popatrzyłam sobie w tabelkę skoków i jestem wstrząśnięta!!! Że niby 6 tygodni teraz skok będzie trwał??? Help :-!

reklama
yoanna- ja tez sie tego obawiam...moj synek gwaltownie takie skoki przechodzi i jak ma to trwac 6 tyg to ja wysiadam...na szczescie noc spokojna to naladowalam baterie:-)

Do góry