reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Kurka, na wszystko brak mi czasu. BB to niestety nie FB, że skrobne jedno zdanie i jest git :( ściskam Was mocno baaaardzo! A zapomniałam napisać, że bez chłopa będę teraz trzy tygodnie, więc czasu jeszcze mniej :(
Siku Leny do kubeczka dziś złapałam-wyniki ok. Enterol pomaga na rzadkie kupy.

reklama
my wyspani:) ja karmiłam małego a mąż usypiał..ponad 1,5h nam to zajmowało ale czas na pół dzielony więc w końcu wyspana:)a pobudek tylko 2:) mały zawsze jak ojciec jest w domu na nocke a nie w pracy zdecydowanie lepiej śpi:)
u nas słońce więc my dziś w miasto :) a za chwile u nas będzie fizjoterapeutka na oglądanięcie małego czy wszystko ok:)
miłego dnia

Witam się. wróciłyśmy ze szczepienia. Ja nie wiedziałam, że moja dziecina aż tak potrafi się drzeć!! Głos ma konkretny. Może spełni marzenia tatusia i pójdzie w muzykę rockową :-D waży 5700 i ma 66 cm - czyli szczupła długonoga laska. Pan doktor od dziś nakazał nam zupki gotować. Już kupiłam specjalnie maly garnuszek, łyżeczki i miseczkę dla niuni. tylko mam problem. Gdzie dostać ekologiczną marchewkę?? Dziewczynki gdzie kupujecie/ będziecie kupować dla maluchów??

Elama, ja kupuje warzywa w moim warzywniaku tam maja zawsze swieze polskie warzywa, a te eko sa na przyklad w lidlu , chyba w kazdym markecie sa osobno wazrywa eko. miesko na pewno bede zamawiac u kuzynki, ktora ma sklep z miesem, wiem ze ma z sprawdzonego zdrodla zawsze swieze, kroliki, kurczaki, gesi. Cielecinke tez w zaprzyjaznionym miesnym. Grunt to znac pochodzenie produktow, nie kupowac byle gdzie.

Ja jeszcze zupek nie dawalam, raz tylko zjadl marchewkowa z ryzem. Daje mu same warzywka ale ze sloiczkow, ale jak zaczne gotowac juz zupki to tez zamierzam sama, Dawidowi gotowalam , blendowalam i ladnie zjadal.

Papagu ja klade czesciej malego na brzuszku moze ze 4 razy dziennie, na kocyku na podlodze albo na macie, musze wyczuc moment kiedyjest spokojny, tez juz bardzo wysoko podnosi glowke do gory i trzyma sie w takiej pozycji, od 2 tyg dopiero przewraca sie z brzuszka na plecki ale tak mu sie to spodobalo, ze moment fik robi na plecy, przewracam go a on znow fik.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kochane! !!

Co do depilatorow to tez moge polecic brauna 7. Moze najtanszy nie jest ale smigs rowno i na pewno wart swojej ceny.

Jeszcze raz wielkie dzieki za pochwaly w strone tortu :) Bardzo to mile :)

Inomama ja tez sie pisze na twoja ksiazke :) Z ogromna ochota bym wciagnela ;)

Akuku kolejny raz napisze ze nie wychodze z podziwu dla ciebie i twojej organizacji!!! Ale wiedzialam zr robocik dlugo na bezczynność nie ponarzeka hihi :) Brawo!!!

Marika zdrowka zdrowka zdrowka!!!!

Zreszta dla innych chorowitkow tez.

Kurcze u nad tez cos nie do konca tak z Emma. Ale sama nie wiem co to...
Mała ma jakby gluty albi sline ale w gardle jakby. Tzn kayar to to raczej nie jest bo nosek ma czysty. Ale jak smoczka ciągnie to slychac jakby jej sie w gardle zbieralo. Kaszlu tez nie ma no...tylko tak jej charczy.
Kuba tez mual podobnie jak byl maly i sie dowiedziałam ze czasem tak sie robi jak dziecky maja isc zeby bo si duzo wiecej sliny wydziela i to ta slina zalega... Ale zal mi jej strasznie bo widze ze jej to przeszkadza.
Ale jak jej pomoc? To nie nos zeby frida sciagnac :(

Ania no dzis pogoda serio ladna :) korzystaj!!! Mi zostaje ogrodek bo ten moj maly dezerter caly czas ma akcje uciekania i sie nigdzie dalej wybrac nie moge...ehhh

Miłego dnia!!!

Anbas- to Arek to samo ma! z nosa odessac nic nie nozna,a jak pije to charczy i chrumka jakby mial tam pelno kataru...:no:

hej:-)

u nas super noc! jedna pobudka o 4 rano..jeeee:-D oby tak dale!
a dzis na obiad pizze robie z kurczakiem, kukurydza i pieczarkami..mmm:tak:

Hej hej,
Wreszcie ładny dzień :-)
Elama, życzę dobrego samopoczucia dla córci po szczepieniu.
Gratuluję dobrych nocek.
U nas się potwierdziło, że Dziecię przekorne mam - pochwaliłam, że ładnie śpi, to dziś postanowił w nocy nie spać prawie wcale... Teraz odsypia, ale płytki sen ma...
Popatrzyłam sobie w tabelkę skoków i jestem wstrząśnięta!!! Że niby 6 tygodni teraz skok będzie trwał??? Help :-!

reklama
yoanna- ja tez sie tego obawiam...moj synek gwaltownie takie skoki przechodzi i jak ma to trwac 6 tyg to ja wysiadam...na szczescie noc spokojna to naladowalam baterie:-)

Do góry