jakos rozlazla jestem po swietach
niby mam czas, ale jakos przelatuje mi przez palce. Macie tak czasem? Slodkie lenistwo
Pogoda dzis niby ladna, ale jakos duszno, wczoraj podobnie. Przyszla by w koncu burza, oczyscila by sie atmosfera.
Akuku, autka rewelka! trzymam kciuki za wasz urodzinowy biznes, naprawde wydaje sie dobry pomysl. I odwazna jestes z kolejnym dzidziusiem, ale napewno wam sie uda
widac, ze masz w sobie duzo ciepla i starczy dla wielu dzieci
Ciekawe tylko czy kolejny chlopczyk czy wam sie coreczka przytfafi
tez lubie duze rodziny, ale mu skonczymy na jedynaku.
O leosia staralismy sie ponad 3 lata, wiec wychodzi, ze kolejne byloby po 40. Ale nie mowie nie na 100%, bo nigdy nie wiadomo, a mala dziewczynka mi sie czasami marzy juz teraz
Cleopatra, juz raczkowac?? szybciutko !!
Magsus, trzymaj sie teraz! bierz najwecej pomocy jak tylko mozesz od rodziny i kazdego chetnego. Depresja to ciezka choroba i samemu ciezko wyjsc z tego. Ale pierwszy i chyba jeden z najtrudniejszych krokow masz za soba - przyznanie sie do problemu, wizyta u psychologa i poproszenie o pomoc - to bardzo wazne. Trzymam na ciebie kciuki mocno!!
Fifka, jak to ucieka, 5 miesiecy
u mnie mija rok od poczecia Leosia, takie male prywatne swieto, wczoraj szampan poszedl
Nie karmie juz, wiec sie skusilam, ale mi szybko w glowie zaszumialo
Powodzenia z rozszerzaniem diety
U nas z ubieranem to zawsze mam dylemat. Ja jestem zmarzluch, mezowi zawsze goroca, wiec nie wiem w kogo Leos sie wda. Zawsze sprawdzam karczek i albo przykrywam, albo odkrywam
Dzis bylismy juz w rozkladanej do lezenia spacerowce, maly mial body z dlugim rekawem, spodenki, skarpety. Bez czapeczki, bo wozek zabudowany jak gondola i nie wialo. Mialam tez kocyk na nozki.
Ogolnie u bieram malucha : wartswa wiecej niz mąż, i tyle wartw co ja
Elama, az mnie zmrozilo jak prezczytalam twoj apel. nie mam dostepu (chyba), ale na wszelki wypadek mysle o was cieplo.
Do Vingi sie pisze o dostep?
Gratuluje imprez
My nie chrzcimy. Bedzie afera w rodzinie, juz sie boje :/ ale koscielnego nie mamy, do kosciola nie chodzimy, jak moge obiecac, ze wychowam dziecko w wierze? to bylaby hipokryzja z mojej strony. Ale wiare i prawdziwie wierzacych szanuje, takich jak moja bacia, jest niezwykla kobieta.
Marika, biedna Laurka ! i ty tez. Oby szybko dochodzila do zdrowia. Najwazniejsze, ze diagnoza jest i leczenie odpowiednie. Ale szpital to ciezko musi byc:/ strasznie wam wspolczuje. Duzo zdrowia dla malutkiej i sil dla ciebie!!
Ktos pytal o krem z filtrem dla maluchow, ja polecam babydream 50+, ale to raczej na duze slonce, teraz pewnie 30+ wystarczyloby. Jest krem i sprey, wiec mozna malucha zalatwic "na szybko"
Sama tego kremu uzywalam po kuracji kwasami, dzieci w rodzinie go uzywaja. Cena super, ochrona super, sklad super. Zreszta cala seria jest godna polecenia. Sama uzywalam oliwki na roztepy z serii i nie mam ani jednego
Opinie w internecie sa entuzjastyczne
Moje doswiadczenia z marka tez pozytywne