Hello.
Ja juz spakowalam cala familie...ufffff 3wielkie walizy, 3 male do tego wozek i torba do wozka
wszystko pięknie tylko jak my to do auta spakujemy hihihi. A to tylko tydzien nieobecnosci
Jagus urofuragin czy furagin bardzo dobry jest. Ze dwa dni i po klopocie. A jakby cis mocniejszego cie dopadlo to bardzo dobrze jest rozgrzac pecherz tzn. ciepla butelke trzymac miedzy nogami. Byle nie za goraca woda zeby udek nie poparzyc
ale dziala cuda
Akuku ty to masz z tym @ niezle... Moze faktycznie trzeba by do lekarza podejsc. Tylko u ciebie na pewno tak jak u mnie musialabys do gp szurac a oni g... pomoga w tej sprawie wiec pewnie tylko prywatnie do gina.
Fifka- fajnie ze jestes zdrowiutka
a meza piekacego zazdroszcze
My sie ciagle meczymy z tym przeziebieniem czy cokolowiek to jest :/ Juz sobie pistanowilam ze po swietach musze sie wziasc za te moje zatoki porzadnie bo juz nie pamietam jak to jest swobodnie oddychać
Nisiao- tak czesto bywa ze dzieci podczas infekcji lub brania lekow maja mniejszy apetyt. I mi wydaje sie tak samo jak Fifce ze twoja malutka tak po prostu ma ze wystarcza jej mniej. Grunt zeby nie tracila i cos przybierala. Moja Emma tez nalezy do tych dzieci mniej jedzacych. Srednio zjada 700-750 i tyle. Strasznie schizowalam na początku ze malo itd. Próbowałam karmic czesciej ale bylo jeszcze gorzej. Wiec postanowiłam pozwolic jej zglodniec. Karmie ja teraz 5 razy dziennie co 4godz a w nocy tylko jak sie obudzi
Zauwazylam ze zje wiecej jesli i przerwa jest dluzsza. Moze i ty sprobuj przez jeden dzien
Dziewczyny moje kochane za niedlugo smigam na lotnisko i może mnie nie byc troche jeslu nie wbije sie w tych Niemczech na neta nigdzie. Tak wiec w razie czego jeszcze raz WESOLYCH ŚWIAT, SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO PONIEDZIALKU :* Buziaki dla was wszystkich i dzieciaczków naszych styczniowych !!!!!