reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

bardzo bolacy zastrzyk ma Laura. Gruba igla, cala wbijaja i jeszcze zawiesina taka.

Zyczymy Wam zdrowych i spokojnych Swiat. My nie swietujemy, wiec poswietujcie za nas. A mamy bez diety niech najedza sie swiatecznych pysznosci

reklama
Dona poczekaj do wizyty u pediatry. Mój M słyszał info w radio, że zaleca się wstrzymanie szczepienia kolejnego, choć przeglądałam teraz fora i tam znalazłam 2 opinie - jedną że można zaszczepić infariksem, a inną, że można do 1,5 mca wstrzymać się i poczekać na wznowienie produkcji...
Fifka ja też mam mieszane odczucia co do szczepień - przy 1 dziecku nie byłam świadoma, ale przy 2 jak zaczęłam szczepić to naczytałam się o autyźmie poszczepiennym i takich innych...
Marika zdrówka ...
Akuku - żeby Anisen Ci ciąży nie wykrakała :)

a ja z przygotowaniami do świąt nadal w lesie...
dzisiaj rano byłam u gin - wzięła wymaz, ale nie wie od czego mam bóle szyjki macicy i promieniowanie do nogi. Wysłała mnie do ortopedy, ten raczej wyklucza więzadło krzyżowe, ale zlecił rentgen...
Z średniakiem byliśmy zrobić testy skórne na alergie pokarmowe... masakra ma tak delikatną skórę, że wyszło, że jest uczulony na wszystko, nawet na testową próbkę... No i musieliśmy zrobić badanie z krwi... no i w sumie zostawiłam w laboratorium prawie 400 zł :wściekła/y: na NFZ termin za pół roku, a u niego przez bóle brzucha musieliśmy zrobić teraz...
Ogólnie pół dnia mi zeszło - a więc na jutro zostało całe jedzenie do zrobienia...

Ostatnia edycja:
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy Iwona i Filipek!!!

Kochane moje

My również życzymy Wam spokojnych i wesołych świat:) dużo uśmiechu i pogody ducha:)

Marika zdrówka dla Laurki! Ale Ona biedna z tymi zastrzykami.

Wszystkim wyjeżdżającym szerokości:)

Fifi widzę że masz identycznie jak ja! Jak jest ładna pogoda od razu życie staje się piękniejsze. W tym tygodniu od dwóch dni jest i u mnie humor jest. W domu Marti jest nie możliwa Lenka też w wiele lepiej na dworze śpi.

Udanych świat jeszcze raz!

kaczuszka raczej ciaza nie ..bo my sie w lozku spotykamy na sen tylko. ..malo czasu na przytulanki...
ojj biedny ten Twoj synek z tymi alergiami.. u mojego alex ze skory wyszlo tylko na kurz rostocza.. a np.na orzechy nie. uczulony jets...

ja dzis tylko poprasowalam, posprzatalam lazienke i zrobilam zakupy...jutro gotowanie i ogarnianie domku, ale sprzatac nie bede bardzo bo mi sie nie chce..najwazniemsze by atmosfera byla mila ;) rano z dziecmi bede jajka malowac ;) obiecalam im ze zrobie ciasto czekoladowe...bedziemy robic razem wiec kuchnia zapewne bedzie jak pobojowisko;) do tego robie serniczka ;) salatke z kurczakiem, rybke po grecku, roladki z karkowki i fasolki, jajka faszerowane mozarella, jajka faszerowane pieczarkami, salatke krabowa ;)
dosc duzo ale mamzamiar nie gotowac 3 dni hehehe ;)

dzis moj Alex stwierdzil ze teskni za szkola ;) milo to slyszec.

a Viki dzis przytulil Emilka i mowi :Emilku przepraszam ze kiedys cie uderzylem jak spadlem na Ciebie... jejku jak on to przezywa...

Wesolych Swiat kobietki;) pewnie jeszcze zajrze ;)

dobranoc

hej witam sie porannie i przedświatecznie

mały wlasnie zasnal bo źle spal w nocy, jakos brzuszek mu dokuczal bo bączuchy szly stale, moze po tym jabłuszku ktore dostał, nie wiem, ale wiem ze zrobil kupkę wiec znowu radosc:) a starsza jak tylko wstala to od razu rysuje. ona odkad nauczyla sie trzymac kredke to stale pisze, rysuje, kiedys nauczyla sie odpoznawac kilka wyrazow napisanych drukowanymi lietrami, a teraz widze ze coraz czesciej chce bawic sie lierkami, a ja stara nauczycielka mam możliwosć wyżycia sie i uczenia:)

Kaczuszka zdrówka, z tymi alergiami to straszna sprawa. ja kiedys tez robilam oliwce badania z krwi po podejrzewalam jakas alergie i wyszlo troszke na jablko i soję ale bez objawow klinicznch. ale mnie to kosztowalo o polowe mniej niz ciebie wiec pewno mniej alergenow bylo badanych.

a teraz dla wszystkich
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa (chociaz pewno niebo mam go i tak sprawi) i wszystkiego co najlepsze.

kurde Zosia w nocy dostała temp.38,5 teraz rozdrażniona-jak nie ona...objawy typowe dla ząbkowania,ale u niej nic zupełnie się na dziąsłach nie dzieje...wiec nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

Witam
O 8 przyjechala pani z karetki na zastrzyk. Dopiero 3 a wstepnie ma byc ich 10. Biedna pupcia. Po nich Laura jest bardziej senna i dlugo spi. Oczywiscie cyc co jakis czas.

MILUSIA moze na IP podjedz zebys byla spokojniejsza, jak ktos mala oslucha

dziewczynki ja na chwilke tylko z zyczeniami - najlepszego dla Was i Waszych rodzin, niech będzie miłośnie w te święta!!!!

bo u mnie nie bedzie - sobie wyje od rana i nic robi sie mi nie chce. Akurat dzis musielismy sie poprztykać. Wszyscy, z Kajtkiem też - wiec miłośnie ani radośnie nie bedzie. Tym optymistycznym akcentem kończę

reklama
Do góry