Dona poczekaj do wizyty u pediatry. Mój M słyszał info w radio, że zaleca się wstrzymanie szczepienia kolejnego, choć przeglądałam teraz fora i tam znalazłam 2 opinie - jedną że można zaszczepić infariksem, a inną, że można do 1,5 mca wstrzymać się i poczekać na wznowienie produkcji...
Fifka ja też mam mieszane odczucia co do szczepień - przy 1 dziecku nie byłam świadoma, ale przy 2 jak zaczęłam szczepić to naczytałam się o autyźmie poszczepiennym i takich innych...
Marika zdrówka ...
Akuku - żeby Anisen Ci ciąży nie wykrakała
a ja z przygotowaniami do świąt nadal w lesie...
dzisiaj rano byłam u gin - wzięła wymaz, ale nie wie od czego mam bóle szyjki macicy i promieniowanie do nogi. Wysłała mnie do ortopedy, ten raczej wyklucza więzadło krzyżowe, ale zlecił rentgen...
Z średniakiem byliśmy zrobić testy skórne na alergie pokarmowe... masakra ma tak delikatną skórę, że wyszło, że jest uczulony na wszystko, nawet na testową próbkę... No i musieliśmy zrobić badanie z krwi... no i w sumie zostawiłam w laboratorium prawie 400 zł
na NFZ termin za pół roku, a u niego przez bóle brzucha musieliśmy zrobić teraz...
Ogólnie pół dnia mi zeszło - a więc na jutro zostało całe jedzenie do zrobienia...