reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

bardzo bolacy zastrzyk ma Laura. Gruba igla, cala wbijaja i jeszcze zawiesina taka.

Zyczymy Wam zdrowych i spokojnych Swiat. My nie swietujemy, wiec poswietujcie za nas. A mamy bez diety niech najedza sie swiatecznych pysznosci

reklama
Dona poczekaj do wizyty u pediatry. Mój M słyszał info w radio, że zaleca się wstrzymanie szczepienia kolejnego, choć przeglądałam teraz fora i tam znalazłam 2 opinie - jedną że można zaszczepić infariksem, a inną, że można do 1,5 mca wstrzymać się i poczekać na wznowienie produkcji...
Fifka ja też mam mieszane odczucia co do szczepień - przy 1 dziecku nie byłam świadoma, ale przy 2 jak zaczęłam szczepić to naczytałam się o autyźmie poszczepiennym i takich innych...
Marika zdrówka ...
Akuku - żeby Anisen Ci ciąży nie wykrakała :)

a ja z przygotowaniami do świąt nadal w lesie...
dzisiaj rano byłam u gin - wzięła wymaz, ale nie wie od czego mam bóle szyjki macicy i promieniowanie do nogi. Wysłała mnie do ortopedy, ten raczej wyklucza więzadło krzyżowe, ale zlecił rentgen...
Z średniakiem byliśmy zrobić testy skórne na alergie pokarmowe... masakra ma tak delikatną skórę, że wyszło, że jest uczulony na wszystko, nawet na testową próbkę... No i musieliśmy zrobić badanie z krwi... no i w sumie zostawiłam w laboratorium prawie 400 zł :wściekła/y: na NFZ termin za pół roku, a u niego przez bóle brzucha musieliśmy zrobić teraz...
Ogólnie pół dnia mi zeszło - a więc na jutro zostało całe jedzenie do zrobienia...

Ostatnia edycja:
Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy Iwona i Filipek!!!

Kochane moje

My również życzymy Wam spokojnych i wesołych świat:) dużo uśmiechu i pogody ducha:)

Marika zdrówka dla Laurki! Ale Ona biedna z tymi zastrzykami.

Wszystkim wyjeżdżającym szerokości:)

Fifi widzę że masz identycznie jak ja! Jak jest ładna pogoda od razu życie staje się piękniejsze. W tym tygodniu od dwóch dni jest i u mnie humor jest. W domu Marti jest nie możliwa Lenka też w wiele lepiej na dworze śpi.

Udanych świat jeszcze raz!

kaczuszka raczej ciaza nie ..bo my sie w lozku spotykamy na sen tylko. ..malo czasu na przytulanki...
ojj biedny ten Twoj synek z tymi alergiami.. u mojego alex ze skory wyszlo tylko na kurz rostocza.. a np.na orzechy nie. uczulony jets...

ja dzis tylko poprasowalam, posprzatalam lazienke i zrobilam zakupy...jutro gotowanie i ogarnianie domku, ale sprzatac nie bede bardzo bo mi sie nie chce..najwazniemsze by atmosfera byla mila ;) rano z dziecmi bede jajka malowac ;) obiecalam im ze zrobie ciasto czekoladowe...bedziemy robic razem wiec kuchnia zapewne bedzie jak pobojowisko;) do tego robie serniczka ;) salatke z kurczakiem, rybke po grecku, roladki z karkowki i fasolki, jajka faszerowane mozarella, jajka faszerowane pieczarkami, salatke krabowa ;)
dosc duzo ale mamzamiar nie gotowac 3 dni hehehe ;)

dzis moj Alex stwierdzil ze teskni za szkola ;) milo to slyszec.

a Viki dzis przytulil Emilka i mowi :Emilku przepraszam ze kiedys cie uderzylem jak spadlem na Ciebie... jejku jak on to przezywa...

Wesolych Swiat kobietki;) pewnie jeszcze zajrze ;)

dobranoc

hej witam sie porannie i przedświatecznie

mały wlasnie zasnal bo źle spal w nocy, jakos brzuszek mu dokuczal bo bączuchy szly stale, moze po tym jabłuszku ktore dostał, nie wiem, ale wiem ze zrobil kupkę wiec znowu radosc:) a starsza jak tylko wstala to od razu rysuje. ona odkad nauczyla sie trzymac kredke to stale pisze, rysuje, kiedys nauczyla sie odpoznawac kilka wyrazow napisanych drukowanymi lietrami, a teraz widze ze coraz czesciej chce bawic sie lierkami, a ja stara nauczycielka mam możliwosć wyżycia sie i uczenia:)

Kaczuszka zdrówka, z tymi alergiami to straszna sprawa. ja kiedys tez robilam oliwce badania z krwi po podejrzewalam jakas alergie i wyszlo troszke na jablko i soję ale bez objawow klinicznch. ale mnie to kosztowalo o polowe mniej niz ciebie wiec pewno mniej alergenow bylo badanych.

a teraz dla wszystkich
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa (chociaz pewno niebo mam go i tak sprawi) i wszystkiego co najlepsze.

kurde Zosia w nocy dostała temp.38,5 teraz rozdrażniona-jak nie ona...objawy typowe dla ząbkowania,ale u niej nic zupełnie się na dziąsłach nie dzieje...wiec nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

Witam
O 8 przyjechala pani z karetki na zastrzyk. Dopiero 3 a wstepnie ma byc ich 10. Biedna pupcia. Po nich Laura jest bardziej senna i dlugo spi. Oczywiscie cyc co jakis czas.

MILUSIA moze na IP podjedz zebys byla spokojniejsza, jak ktos mala oslucha

dziewczynki ja na chwilke tylko z zyczeniami - najlepszego dla Was i Waszych rodzin, niech będzie miłośnie w te święta!!!!

bo u mnie nie bedzie - sobie wyje od rana i nic robi sie mi nie chce. Akurat dzis musielismy sie poprztykać. Wszyscy, z Kajtkiem też - wiec miłośnie ani radośnie nie bedzie. Tym optymistycznym akcentem kończę

reklama
Do góry