U nas chyba skok rozwojowy, przynajmniej mam taka nadzieje, ze to minie
Leos stracil apetyt, je male porcje nawet 8x dziennie. W sumie okolo 700ml, wiec nie tak zle, szkoda tylko, ze za kazdym razem robie mu 170ml, a on zjada czasem calosc, czasem 50ml a reszte sie wylewa :/ Puszka 800g poszla u nas w kilka dni :/
Poza tym troszke bardzioej marudny niz zwykle, trudniej zasypia, ale nie jest zle, naprawde slodki maluszek
Anisen, jestes naprawde dzielna, sama z maluchami. Ja mam "tylko" jedno, a czekam na powrot meza z wytesknieniem, a on jak wroci naprawde duzo mi pomaga przy malym. A w weekendy super sie sam nim potrafi zajac
Wiec podziwiam ciebie i inne dziewczyny z dwojka i trojka maluchow, Kaczuszke, Milusie, Akuku i pozostale
Sylvka, super ze szczepienie udane
A moze kieruje glowke, bo tam cos ciekawego widzi? ja tez sie niepokoilam bo moj w lezeniu na brzuszku patrzyl w prawo, az polozylam sie z lewej i zaczal patrzec na mnie w lewo
Ale nie zaszkodzi sie upewnic. Napisz jakie cwiczenia wam zalecą
Jagus, masz super grzeczna core
My tez swieta wizytowo, jedziemy do moich rodzicow, 150km, pierwszy raz bedziemy z Leosiem nocowac poza domem. Ale mam stracha, czy wszystko zabiore/ I na dodatek cos nam z kombi sie dzieje i musimy jechac moim autem, pandą. Wiec bedzie ciezko sie spakowac
Pustiszi
a chesz byc juz w ciazy? W sumie juz chyba fizycznie mozemy
aaaa, wczoraj mialam rocznice mojej ostatniej miesiaczki przed ciaza
niedlugo rocznica poczęcia
alez ten czas leci!!!! Niedlugo powstanie forum stycznoiwek 2015
Salli, ja na wiek nie narzekam, czuje sie mloda jak juz dawno sie nie czulam
Dziecko dodaje sil i odmladza - duzo ludzi mi to mowilo i mialo racje
A to,z e ciezko wstac jak sie dlugo stoi w pochyleniu nad lozeczkiem? Drobiazdzek
Inomama, niezle Laura pociagnala, do 6
Moj kocur tez ostatnio sie naglasnia bardzo - robi dziecku konkurencje
A jak kot reaguje na dziecko? Moj zupelna olewka, nie zwraca uwagi, a jak go Leos zlapal za ogom to mial super mine, cos w stylu "cos mi sie do ogona przyczepilo"
Ja odkrylam nowy smak wedla, czekolada arbuzowo-melonowa
ciekawa, ciekawa, bardzo wakacyjna
zjadlam 2/3, reszta czeka na meza
Anbas, duzo zdrowka
Oby przeszlo najnajszybciej chorobsko
Fifka, jestes super matka i nie mysl inaczej, 2 dzieci, goraczka, nie jest latwo. Jak Konrad zacznie przedszkole odetchniesz
Kaczuszka, to prawda, ze dzieci sa bardziej otwarte na kazda odmennosc. Reaguja zdziwieniem, ale nie odpychaja. Dopiero dorosli psuja to i przekazuja swoje uprzedzenia. Emilly, ja mysle, ze Amelka zaciekawila sie bardziej i moze zdziwila, strach tez, bo to w koncu nieznane dla niej, ale warto zeby miala kontakt z niepelnosprawnymi ludzmi. Trzeba tlumaczyc tylko co i jak
lepiej zebys ty jej tlumaczyla, niz dzieci w przedszkolu potem
Ja postanowilam nie sprzatam na swieta nic a nic
okien nie myje
na wigilie nie mylam bo ciaza, teraz mam wymowke male dziecko
musze cos wymyslic na przyszly rok, bo nie znosze sprzatac