reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas ja nawet niebwiem czy tu jest prywatny gin...raczej nie ...

Anisen ale co moze sie zlego dziac ??
Ponde do gp po swietach niech hormony zbadaja moze z tego cos sie dowiem.

Dodam ze zaraz po tych @ mam dni plodne...eiec moze cykle sie mega skrocily ?

reklama
Jaguś dzięki, wiem że któraś o jakimś szamponie pisała ale już zapomniałam co? Chyba w Rossmannie ten szampon szukać? Jeszcze dziś spróbuje ten szampon z ziajki co kupilam w aptece, no zobaczymy...

Anbas, Sylka szerokiej drogi i udanego pakowania. Ja też muszę się zabrać choć my tylko na dwa dni do teściów 100km jedziemy. Zobaczymy jak Wojtuś podczas podróży się spisze. No i na dwa dni też właściwie wszystko trzeba zabrać bo nie wiadomo jaka pogoda będzie i żeby nie prać w święta

Jagus jakos to jabluszko zjadl i nie bylo wiekszych sensacji, tzn nadal kupki nie ma a dzisiaj zjadl juz drugi raz i chyba bardziej mu smakowalo niz wczoraj:) a co do szczepien to Kaczuszka mi powiedziala ze szczepionka ktora szczepilam antka zostala wycofana ze wzgledu na jakies błędy jakosciowe, jezu boje sie teraz zeby jakies swinstwo sie nie przylatalo, bo sprawdzilam serie wycofana i to tak ktora antek jest zaszczepiony. nie wiem dokladnie dlaczego wycofali i o co chodzi a lekarza dzisaj nie bylo, moze ktoras wiec cos wiecej o szczepionce pentaxim i jej wycofaniu?

Cleo, ja kupiłam w aptece:)

Dona fajnie, że rozszerzanie diety obyło się bez rewelacji:) A ze szczepionką faktycznie to coś okropnego - nie dość, że trzeba płacić to jeszcze się okazuje że jakieś wadliwe serie wypuszczają...

Mirka nie weim ale od czasu szczepionki pojawil sie problem z kupka ale to może nie ma zwiazku ze szczepieniem, ale ma obniżone napięcie a pamiętam ze do czasu szczepienia za kazdym razem lekarz mowil "napięcie wporządku" i szczepiony byl w lutym a w marciu okazalo sie na wizycie u innego lekarza ze coś jest nie tak z tym napięciem. moze to jednak wynika z faktu ze maly jest spiochem i duzo spi przez co malo sie gimnastykuje, nie wiem, pojde po swietach do pediatry i zapytam. wkurza mnie jednak to ze nikt z przychodni nie pofatygowal sie zeby powiadomic rodzicow ze szczepionka jest wycofana i nie zapytal czy byly jakies problemy z dzieciatkiem a juz co tydizen dzownie od 3 tygodni zeby zapytac czy juz sa szczepionki, gdybym wiedziala o tym wycofaniu to od razu bym sie zapytala

Mirka nie weim ale od czasu szczepionki pojawil sie problem z kupka ale to może nie ma zwiazku ze szczepieniem, ale ma obniżone napięcie a pamiętam ze do czasu szczepienia za kazdym razem lekarz mowil "napięcie wporządku" i szczepiony byl w lutym a w marciu okazalo sie na wizycie u innego lekarza ze coś jest nie tak z tym napięciem. moze to jednak wynika z faktu ze maly jest spiochem i duzo spi przez co malo sie gimnastykuje, nie wiem, pojde po swietach do pediatry i zapytam. wkurza mnie jednak to ze nikt z przychodni nie pofatygowal sie zeby powiadomic rodzicow ze szczepionka jest wycofana i nie zapytal czy byly jakies problemy z dzieciatkiem a juz co tydizen dzownie od 3 tygodni zeby zapytac czy juz sa szczepionki, gdybym wiedziala o tym wycofaniu to od razu bym sie zapytala

Dona, znazlam cos takiego

Szczepionka Pentaxim seria K4120-1 wycofana- Choroby i zdrowie - strona 1 - 40tygodni.pl

u was byly jakies niepozadane objawy?

kolejna szczepionka zostala wycofana, na gruzlice, BCG

kurcze, to skandal z tymi szczepionkami jest !!!

Szczepionka przeciw gruźlicy wycofana z obrotu - Dzieci.pl

własnie dlatego najchetniej bym nie szczepiła... :-( i boje sie rozmowy z lekarka na ten temat....

reklama
Do góry