Karmi wiec mam sekunde.
Elema moj chyba najkrotszy bo jeszcze niektore zaklada ciuszki na 56 hehe jemu w mase idzie a nie w dlugosc hahaha.
Pustiszi a moze zabki ?? Moj Viki mial 2 m jak pierwszy wyszedl.
Sylka to musialas czadowo z tymi wozkami wygladac haha...
Marika mojemu wyszla wysypka po truskawkach.. narazie probuje dalej ..
Diablica hehe moj 4 dbi kupy nie robil..a jak zrobila to taka ze az na biodrach zewnatrz ud..wszedzir heh.. wiec chyba noe zuzywa a magazynuje haha
Ania moga byc I zabki juz...
Pustiszi haha moj Emil identyko tv najlepsze haha.. I tez by siedzie chcial non stop...
Kaczuszka ja tez zasme musze malego budzic zeby ratowal cycki haha ale mi sie poprostu nie chce wstawac do laktatora haha
Bo cwicze...z dieta nie ma szans bo I ja glodna chodze I Emil bul niespokojny... a ja z glodu zla I na koniec dnia sobie humor slodkim poprawilam..
Ania a na fejsie napiszr moj pies robi zdrowa kupku bo je pedigree hahaha.
Cleopatra ja tez chce do fryzjera..
Yoanna zara pronlemy brzuszkowe powinny minac..oby!!
Moj tez zostawia mleko w piersi.. widocznie juz noe potrzebuje wiecej! !
Papagu nie oszalejesz a bedziesz sie cieszyc z kazdej nowej zczynnosci ktorej sie synek nauczy..jeszcze sie w zuviu napracujes az Ci bokiem wyjdzie
Kamag moj maly spi je zabawa I sam zasypia...ale starszaki zasypiali przy cycu.. Emil ze smokiemm ale Asem chce cyca mimo ze glodny nie jest..ale chwile possie I soe zlosci ze leci I woli smoka.
Blue t faktycznie duzy juz moze sprobuj go woda lub herbatka oszukac.
Papagu ja mam tak jak ty maly ptzyzwyzajony do zynnosci o danym czasie hhe. Widzr ze dzis o weekendzie zle mu sie w foteliku spalo wiwc hyba w weekend bede robic tak jak w tyg..
Anbas zr skazy bialkowej czesto dziecoi wyrastaja. Idz do lekarza bo czasem dlugo to schodzi a lepiej sie upewnic zy to to..ew. jak jej zejdzie zhedz cos mlecznego I jak go znowu wysypie to znaczy ze skaza..
Marika jejku uwazaj na siebie... swoja droga ja co karmienie jak maly zazyna jes dostaje dusznosci I jakbu zawrotow glowy ...co jest ??
Dona jejku dobrze ze sie noc noe stalo...
Ja osatnio w trakcie karmienia kihnelam I maly sie tak przestraszyl ze sie rozplakal biednu..
Uff dalam rade..ale niw posprzatalam..wr
Do pozniej..jad po hlopcow I na plac zabaw pojdziemy bo pieknie jest n