reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
TAMTUSIA tu z kazda nowa aktualizacja cos zmieniaja, wczesniej wlasnie nie dalo sie zaznaczyc postu i nic edytowac.
Ja tez wlasnie rozgladam die nad tymi matami z jakimis swiatelkami

AKUKU wspanialy tort. Brawo

Laura ma 3 drzemke. Czy wasze dzieciaczki tez placza i marudza jak chca spac? i same nie potrafia zasnac? U mnie i synek i corka tak maja. Dzieciaki siostry jak zmeczine to po pristu sobie zasypialy, nawet na siedzaco z glowa w dol :)

Marika Emis tez usnac nie potrafi..a raczej mm on juz jest uregulowany.
Budzi sie ok. 6-7 pousmiecha sie I tak pogada do ok 8 potem karmie I ok. 8.30 w fotelik I ro auta. Zasypia czesto jeszz w domu I tak spi do 12.30-13.00 . Potem karmie gada I ok. 14.15 w fotlk I odbieramy chlopciw..tez zasypia I spi do 17-18... ok. 19 kompoemy I zasypia kolo 20...spi do ok. 00.30-1.30 karmimy I spi dalej I tqk do rana co 2-3 godz.
Dzis np. Nie potrafil usnac w domu rano..ale wzielam go w fotelik I do samochodu bo jechalam cos wymienic. Widze ze w weekend jest mu ciezej..bo chlopcy sa..a on przyzwyczail sie do ciszy do 15
Od 3 dni zasypia sam po kapieli. Jestem mega szczesliwa I teraz staram sie pilnowac tego. Traz lezy w kolysce ciekawe czy usnie czy bede musiala go w fotelik wsadzac. Hehe

Od kilku dni tez nie daje mu nic na kolki tylko ja pije rumianek..jego kupka jz ladniejsza I prawie sie nie meczy.

A I w kkncu zalapal smoka I daje mu do zasypiania I kalde go a brzuszku na drugi sen w dzien I pierwszy nocny.

Akuku ty chyba pomyliłaś sie z powołaniem. matko jak ty to robisz, ze takie cudeńka ci wychodzą?

Nowe dziewczyny witajcie!!!

Sory ze tak mało dzisiaj piszę, ale fizycznie nie mam siły, padam na twarz, nie lubie kąpać się w wannie ale dzisiaj postanowilam ze to zrobie i się wygrzeje , moze mi to cos pomoże

Ostatnia edycja:
Dona.trche czasu mi to zajelo..ale to moj pierwszy tak powazny tort. Jestem mega zadowolona I mysle o ogloszeniu sie I dorabianiu na robieniu tortow... z tym ze taki tort mega drogi...nie chodzi o skladniki a o robocizne... bo jeden tort trzeba podzielic na 3 dni pracy... I te lepiejnie formulki zajelo mi wczoraj ponad 3 godziny. Ta szachownice prawie dwie chyba... no dlugo to trwa ale efekt mega ;) przynajmniej jak dla mnie. Ale zeby zlapac klienfa musze midc zdjecia wiec poczaykowo pewnie za skladniki bede robic...

Torcik boski :)) Akuku gratulacje !!!
Wszystkiego Naj naj dla solenizanta !!! sto Lat !!

Mąz na budowie, potem w robocie do 20 . Leo ma dzień maruda, Kuba ma dzień psot a Kinia ma dzień ale,..
Oszaleje !
A do tego znów teściowa mi ciśnienie podnosi. Nie odbieram telefonu ! Już wiecej nie odbieram , obiecuje
Upiekłam kurczaka, przepraszam zepsułam kurczaka , bo jak był upieczony to Leo zaczął wrzask, poszłam go uspokoić, wyłączyłam piec i ... głupia zostawiłam kurczaka w piecu. wysuszył sie :( Zrobiłam zupe szpinakową, przesoliłam :( , włączyłam 2 raz pranie które sie już wyprało, ale dzień. Ja też dzis psuje, psoce i mam ale ... wiadomo po kim dzieci to mają ;)

Ach fryzjera za garniec złota bo patrzeć nie mogę na moje kudły :(

Juz 17 do 20 jakos dam radę . Dam rade, dam rade ( jak będę tak sobie powtarzać to może dam rade ) .

Akuku każdy tort obfotografuj i za chwilke niezły katalog stworzysz . A potem tlyko sie rozreklamować wśród znajomych i same zamówienia do Ciebie spłyną.

Oj lece bo Leo znów płacze.
ja sie dziś zastrzele z dubeltówki , dla pewności

Akuku, super tort, rewelacja! zdecydowanie powinnas sie tym zająć zarobkowo!!! super!!!

Anisen, jakbym czytala o moim piatku, tez mialam taki dzien na opak, spalilam grzanki, potem gotujac ziemniaki spalilam ziemniaki i garnek, stuklam ulubiony kubek meza. Masakra

Marika, moj tez poplakuje jak chce spac, tak inaczej, bardziej miaukliwie;) i ostro walczy ze snem, jakby nie chcial tracic dnia (i nocy) na spanie

Dona, mnie kapiel troche ulgi w przeziebieniu zazwyvzaj przynosi, Tobie tez tego zycze

papagu, super patent z tym spacerem wewnatrz :) moze sprobuje

Wczoraj jerdnak nie szczepilismy malca, zadzwonilam do przychodni sie umowic, powiedzieli, ze lepiej nie, bo duzo chorych dzieci jest zarejestrowanych z zapaleniem pluc i lepiej przelozyc na przyszly tydzien.
Podczytuje ksiazke Tracy Hogg, chcialabym wprowadzic taki plan, ale mnie sie to latwe nie wydaje :/
po karmieniu byla aktywnosc, Leos po 30min wydawal sie byc zmeczony, zanioslam go do lozeczka, zasnal na 10 min i koniec.
Coz, malymi kroczkami, nic na sile ;) ale chcialabym miec dla siebie czas, na razie mamy dyktature prezesa Leona :)
Ale lubie sie z nim bawic i spedzac czas, jak nie placze jest taki slodki!

reklama
MIRKA super to ujelas, ze walczy przed utrata dnia i nocy :) Az sie usmialam, hehe

A u mnie Laura jak chce spac to tak placze, jakby jej brzuch bolal. Doslownie sie drze. Najpietw trzeba ja uspokoic. Pozniej ululac.
Jedynie w nocy nie robi takich histeri

Do góry