reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej hej.

Moj tesc wlasnie pojechal, tydzien zlecial w mig.Zachwycony swoim wnuczkiem, ktory na drugie ma imie po nim.
My mamy sie dobrze, maluch rosnie, coraz ciezszy , trudno go dluzej utrzymac na rekach. Z takich nowosci to zaczyna bardziej swiadomie kierowac raczki ku wiszacym zabawkom w lezaczku, jest nimi bardzo zainteresowany. Szukam jakiejs fajnej maty edukacyjnej, bedzie miał na niej wiecej atrakcji.
Oczywiscie spaerujemy codziennie..pogoda do tej pory dopisywala.
Jutro wychodze do pracy na 3 h, na przyjecie urodzinowe. Takze zajrze wieczorkiem dopiero.

My szczepimy Wiktorka wg,kalendarza szczepien, teraz przeszedl łagodnie, mial 37.3 przez moment ale szybko spadlo to do normlanej temperatury.
Jesli chodzi o @ to ja przed pierwsza ciaza mialam mega bolesne, 2 razy trafilam na izbe przyjec z silnym bolem brzucha, a po pierwszym porodzie @ byla praktycznie bezbolesna, dopiero po roku troche bardzij to odczuwalam ale juz nie tak jak wczesniej.

reklama
Hej wieczorne!:-)

U nas blogi spokój nastał!:-) Areczek po kąpieli zasnął przy cycu i śpi spokojnie juz od 20:30. Bez krzyków i usypiania! Mój syneczek wrócił!!!!:-)
Chyba naprawdę tak mocno skok przechodzi....
Ach...idę regenerowac siły:-)

Dobranoc! Spokojnej nocki!:-)

U nas okropny dzień! Lenka tak mi dała popalić że ledwo żyje. Krzyki i usypianie praktycznie cały dzień. Dobijcie mnie.

Hope- pewną mądra osoba napisała mi ostatnio-"każdy trudny czas kiedyś mija" :* trzymaj sie kochana! Dasz radę! Ja jeszcze wczoraj zalamywalam ręce a dziś juz sie cieszę:-)

Ostatnia edycja:
HOPE u mnie tak samo. Spala w chuscie. Jak ja wyjelam to wstala i jeszcze probuje uspac co iles sekund ma napady placzu. A ja na chodzie od 7 i pobudkami co 2 godz. Padam na ryj

Dziewczyny to moze u was tez jakiś skok? Bo płacz u nas tez był caly dzien i problem ze spaniem...
Wspolczuje kochane,bo właśnie przeszłam taki męczący czas i wiem jak to wykańczania...:(

KASIA nie wiem ale raczej codziennie tak jest. Laura nie spi, cos jej nie daje, jest zmeczona i placze i tak caly dzien bledne kolo. Sa ciut lepsze dni ale bez rewelacji. Dobrze, ze choc w nocy orzespi te 2-3 godz.
Krolewna spi tylko cos pazurkami skrobie poduszke co jakis czas. Ide i ja spac. Spokojnej nocy

Hej na na sekunde pokaze f1 ktora bedzie ustawiona na torcie..tylko jeszcze nie skonczona jest ale dzis juz nie dam rady 3 godziny ja robilam ...ale to pierwsze takie bardzie autentyczne nie bajkowe... choc uwazam ze jeszcze to nie jest rewelacja ale juz jakies pierwsze kroki stawiam.

reklama
Zapomnialam zdjec dodac.

Załączniki

• 20140314_231358.jpg
    20140314_231358.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 67
  • 20140314_231339.jpg
    20140314_231339.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 44
Do góry