reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

moj pokarm starcza Laurze max na 2 godz.
Jaka ja juz zmeczona. Moja panienka daje mi w kosc. Nie spi. Zreszta co ja gadam a spi owszem jak ja bujam na rekach. Kazda proba odlozenia spiacej to zaraz placz. Starszak dzis na buleczce kielbasce, parowce. Ja z jej placzem ugotowalam gotowe kluski slaskie. Normalnie nie wyrobie sie do lekarza. Mam na 15:30 ale mam nadzieje ze przesunie sie jak zwykle i pojade po 16 bo wtedy maz wraca z silowni :/

reklama
Blue - Jeny kochana jak dobrze Cię "widzieć" ;) współczuje i rozumiem ze obowiązki przytłaczają i strasznie podziwiam a łóżeczko przecudowne !! Wybieram sie do pl za miesiąc i nie wiem jak to zrobić zeby do Szczecina pojechać troszkę dłużej niż do Rzepina ale umanilam sobie zakupy w pl :)

No to powiem wam ze mam chatę jak na święta sprzatnieta przeraziłem sie uzbierało mi sie całe pudelko ciuszków zamalych małego grubasem moj ale kurczę jak mu tylko temp spadła tak śpi jęczy bo baki męczą ale śpi i śpi :) i przyznam sie teraz siedzę jak księżniczka i pije Lecha !! ;) małego ale pije jezu jak to smakuje !!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny trafiłam na Wasze forum bo potrzebuje pomocy mój dwumiesięczniak strasznie się w nocy kręci, nie krzyczy tylko popiskuję a jak chce mu dać cyca to coś tam ciomknię ale dalej się kręci .. uspokajać czy dać mu się wykręcić? serce mnie boli jak on tak się kręci ale z drugiej strony uspokajanie jest na krótką metę za 5 minut jest to samo... Fajnie móc tak czytać jak Wasze dzieci się rozwijają i patrzeć na swojego brzdąca.. chętnię dołączę do styczniówek:)

no i nie zdazylam na wizyte. Lekarz akurat wychodzil. Mam przyjsc za tydzien miedzy 13-14 tylko co ja z Laura zrobie bo i pogoda bedzie brzydka. I znow ten stres, szykowanie sie itp

Papagu witaj i zapraszam

Papagu witaj :) Mój Gabryś też kręci się w nocy, szczególnie nad ranem, stęka i strasznie się kręci. wtedy przekręcam go na brzuszek i śpi już do rana. nie wiem czy mu jest tak niewygodnie ...

Blue śliczne łóżeczko, my też zamierzamy kupić ale takie podwójne wysówane, żeby za jakiś czas obaj mogli na nim spać.
co do kąpania, to główkę myjemy w umywalce pod kranem :) a reszta ciałka na przewijaku gąbką myjemy.

Pustiszi zazdroszczę ci tego lecha :) ja mam takie ciągoty do alkoholu. chyba sobie karmi jutro kupię

Marika szkoda że nie zdążyłaś do lekarza :(

Pustiszi kochana zbijaj jak 38 :( kurde czemu ciagle sie podwyzsza ;( ja jestem ze szczecina powiedz bedziesz sie w szczecinie zatrzymywac?

Marika kurde to tak juz jest z malymi brzdącami nawet ja perfekcyjna punktualna zaczynam wszedzie sie spozniac :szok:

dziekuje dziewczyny lozeczko naprawde fajne ;)

moj malutki ma teraz 2 tygodnie skoku rozwojowego wedlug kalendarzyka i do tego katar okropny biedny tnawet cyca nie moze spokojnie zjesc :(

vinga jejciu podziwiam ja wojtka musze podmywac co kupe bo jak uzyje chusteczek to uczulunie a waciki nie zawsze zdaja egzamin przy takich bombach ;O

teraz aktualnie lusia spi w innym pokoju ja siedze z wojtkiem w drugim on tez spi , jem parówki i to jedyna moja chwila wieczorem kiedy moge odpoczac oczywiscie jak nie mam tony prania do skladania kuchni do sprzatania itd itp , a dodam ze jedynymmoim pocieszycielem są ostatnio slodycze jak sie dorwe to koniec a moj mezczyzna jest taki chojny ze mi nie zaluje ;( :O czekam teraz na pieniadze i koniec remontu i zamawiam chodakowska i slodkie won ;)

niektorzy ludzie jak maja nerwy i duzo na glowie nie jedza a ja sie obrzeram :O

reklama
mala dzisiaj półdnia wyła TO PRZEZ SZCEPIONKI...:p

biedna dopiero w chuscie ululała , a tak oczy się jej same zamykały a za chwile ryk...

BLUELOVI- skąd ja to znam zajadanie stresów słodyczami, chociaz ja słodyuczami to chyba wszystko zajadam... nie moge miec w domu bo zjem wszystko

PUSTISZI zbijaj paracetamol mozna nawet co 4 godziny dac tylko maksymalnej dawki musisz pilnować, moze chłodniejsza kapiel lub okłady???

Do góry