Dzien Dobry. Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Noc z wieloma pobudkami. Laura wstala o 9:30 zjadla, posiedziala i placz, bo chciala znow spac. Tak wiec lulam w lozeczku.
DONA Dicoflor to jest tylko probiotyk z tego co cxytalam sklad to taki sam ma 4lakti baby co podawalam i kosztowal 18 zl i znalazlam Floractin za 12 zl i tez ma te same szczepy probiotyczne. Biogaia ma inne. Nie wiem czy czytasz ulotki ale skutecznosc probiotyku zalezy od regularnosci w stosowaniu. Nie pomoze jak bedziesz raz dawac raz nie. Nie boj sie tego bo to jest to samo co bakterie probiotyczne w Actimelu itp. Ja tez pije probiotyk z nadzieja, ze cos z tych pozytecznych bakterii wyladuje w moim mleczku.
Espumisan, Infacol, Bobotic i inee maja symetykon. Nie wchlania sie do organizmu i rozbija pecherzyki gazow w jelitkach.
Delicol zaczelam dawac od poniedzialku wieczor a efekt byl w srode i czwartek a piatek znow mega marudzenie, ale cxy brzuszkowe? tego nie wiem.
Debridat daje ale czy cis skutkuje, nie wiem. Na twoim miejscu bym tylko to odstawila, pozniej Delicol, a probiotyk podawaj codziennie bo inaczej nie zadziala. Sprobuj jeszcxe diety bezmlecznej
HOPE ja tam nawet o chuste nie pytalam bo w mojej dxiurze to niemodne a lekarz od usg kompletny gbur, brrr
PATI z synkiem mialam Enfamil i wlasnie mial straszne problemy brzuszkowe, jak przeszlismy na Babilon to bylo zdecydowanie lepiej. Nie wiem czemu pediatrzy tak polecaja to mleczko, jak czesto jest dla dzieciaczkow "za mocne"
ANISEN dobrze ze moja tesciowa sie nami nie interesuje i nas nie nawiedza
JAGUS moze juz raz na zawsze poszly od was problemy brzuszkowe