reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Magsus - masakra! Spokojnie, wszystko jest dobrze, dobrze, że nianię miałaś przy sobie. Chyba poniekąd Cię rozumiem, bo mój Kajtula ma czasami taki jakiś bezdech, powietrza nie może złapać i trzeba mu pomóc - robi usta jak rybka i próbuje się zachłysnąć powietrzem, dopiero jak go klepnę i dmuchnę w twarz to się uspokaja. Dobrze, że się cała ta sytuacja dobrze skończyła!

Inomama - z tymi rozmiarówkami to jakaś masakra! My też ubranka o 56 do 68 :) Dzisiaj Kajtek w nocy topi się w śpiochu 62 :) a za dnia męczy w za małym 68.

Vinga - nie obwiniaj się, ćwiczyłaś, działałaś, a brak efektów to nie Twoja wina! Będzie dobrze.

Ugh!!! Byłam na wizycie u ginekologa ostatnio i się okazało, że mam hemoroidy cholercia. Leczę je teraz maścią i czopkami, ale czy to przejdzie? Miała któraś coś takiego? Do duszy.

reklama
magsus- Boże! wspolczuje przezyc kochana... jak maly ma teraz katar i kaszel go meczy to juz sie spinam,ze nie nabierze powietrza a takie cos to chyba bym spanikowala...:zawstydzona/y:

Jutro mamy wizyte u lekarza z bioderkami- trzymac kciuki!:-)

Magsus- super ze ta nianie mialas przy sobie. Współczuję nerw. A po twoim wpisie to co chwila do Paulinki zaglądałam ze strachu ze przeciez nie slychac takiego duszenia a jak spie to nie zauwaze:( straszne.

Magsus... Współczuję nerwów, dobrze że miałaś nianię...
U nas jak alarm brraku oddechu się włączył to spać potem z nerwów nie mogliśmy. Mały spał przeciągnął się i przestał oddychać, alarm go wybudził....

magnus, straszne, wspolczuje zdenerwowania.
Ale Twoja reakcja- super, uratowalas dziecko! opanowalas panike i robilas co trzeba. Tego gratuluje :)

A z ciekawosci, jaka masz nianie? ja mam angelcare ac401, niania+monitor, ale moja chyba nie pokazalaby duszenia jak Twoja :/

No a u mnie Laura spi dodatkowo na brzuchu. Ja obok samego lozeczka. Jak spi normalnie to zaraz sie budzi

JAK TO JEST Z TYMI PROBIOTYKAMI W KROPELKACH, mi zkrystalizowal sie, wzielam nowa butelke i tam wszystko jest zkrystalizowane

Boże Magnus az mi ciarki przeszly po plecach bo ja czesto malego zostawiam spiacego i ide wlasnie do kuchni a mam na pietrze albo sie wykapac i jakos zawsze pewna ze on sie odwroci jak cos bedzei sie dzialo albo ze lezy na boczku.

Vinga mysl pozytywnie, skoro cwiczylas a nie ma poprawy to widocznie ten gipsik jest potrzebny, tylko bardzo uciazliwy, moze nie dla malego ile dla ciebie, jak teraz go kapiesz? mam nadzieje ze po sciagnieciu i po kolejnych cwiczeniach bedzei juz poprawa. dobrze ze to teraz jest zauwazone a nie jak maly juz chcialby chodzic bo wtedy byloby bardziej uciazliwe. bedzei dobrze

Mirka ja mam nianie Baby ono ale jej to juz wogole nie wierze i nie polecam.czyste dziadostwo

Kasia trzymam kciuki za bioderka malenstwa. oby bylo wszystko dobrze

Bandyta nie pomoge z hemoroidami

a ja dziewczyny tez nie wiem juz co robic, maly dzisiaj w nocy co godzine poplakiwal i widzialam ewidentnie ze to sprawa brzuszka, albo baczki sie zbieraja albo po porostu boli i nie wiem od czego, moze chleb razowy ktory zjadlam na kolacje byl dla niego za ciezki

DONA u mnie Laura do 23 marudzila a w nocy ok. Ok pod warunkiem spania na brzuszku. Teraz od 8 tez spi na brzuszku i jedynie to jej pomaga. A dajesz cos z symetykonem np Espumisan, Infacol itp. Ja zauwazylam ze jak daje Espumisan ten mocniejszy po 3 krople regularnie to jest lepiej. No i teraz ten delicol

BANDYTA czopki Proktis M sa bardzo dobre. Ja po porodzie nie meczylam sie z hemoroidami tylko rok krwawilam i okazalo sie, ze to pekniecie nie gojace sie. Zauwazylam, ze dieta na te rozne problemy pomaga. Ten Colon C jest rewelacyjny. Mialam probki, mozna w necie zamowic

Ostatnia edycja:
reklama
Magsus - jeny dobrze że byłaś opanowana i że udało się małej złapać oddech nie dziwie sie ze byłaś roztrzęsiona każda by była !

jade na usg zaraz opieprzy mnie na bank lekarz za młodego coś czuje w kościach

Jeny te dzieciątka nasze takie do schrupania !!!!!!!! A jak oglądam wasze smerfy to widzę dopiero jak szybko rosną ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry