reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

jeju mała ma skok rozwojowy na bank:baffled: cały dzień maruda-nie płacze ale piszczy i nie spała dziś dłużej niż 15min... więc tylko rączki i cycuś nic nie można zrobić:-p

Vinga
przytulam,nie obwiniaj się będzie dobrze!
Inomama dzięki wyniki małej pozytywne ,,ale kurka nie wiem czy to dobrze czy źle,w pon jedziemy do specjalisty do Białego
Dona to ja mam odwrotnie bo nie lubię białego złota;-) (wolę już srebro)
Fifka znasz lekarza Antosiuka??bo w pon jedziemy do niego...ma super opinie u nas...

reklama
VINGA juz drugiego gipsu nie bedzie, badz dobrej mysli

MILUSIA oby szybko minal kryzys. A ty skad jestes? ja tez spod bialego

INOMAMA. ANBAS gratuluje rekorodow w spaniu. U nas tez dzis byl rekord.

Dziewczyny czy u was PROBIOTYK tez przybiera konsystencje stala? Bo nowy nie otwierany tak samo sie zbrylil?

Ostatnia edycja:
Anisen napisz jak po wizycie u gina.

delewerre pamietamy o Was i czekamy, ogarnijcie sie i wracajcie.

Nisiao dobrze, ze znlazlas tego pediatre, jak ktos przebada porozmawia z Toba to bedzie Ci lzej, najwazniejsze ze mała je małymi kroczkami bedzie coraz wiecej, wierze ze tak bedzie.

Inomama o to malutka juz fajna niunia , wymierzona wybadana, niech rosnei zdrowo:biggrin2:

Vinga oczywiscie, ze nie trzeba bedzie drugiego gipsu, ten pomoze, pozniej wezmiecie sie za porzadne cwiczonka i zobaczysz ze nozki beda zdrowe.Nie smutaj sie prosze. Maluszek nie bedzie w ogole o tym pamietał.

Anbas to Ci malenka sie wyspala, jednak najada sie skoro tak ladnie spi.

Hejoo

Magsus dziekuje jakby lepiej po smmay gw ale nie zapeszam..dzis maly w dzien 6 godz nie jadl z tego 5 przespal...

Inomam jakze sie ciesze ze was lepiej I ze Laurcia w koncu moze sie wyspac no I TY zarazem tez. U nas tez nie badaja nic a nic przed szczepieniem malo tego zaszczepia mimo kataru...bo to narmalne przeciez...

Nisio a ja to sie zastanawiam czy wmuszajac w mala o chwilke jedzonko sytuacja sie nie pogarsza...bo ona jakby nie ma mozliwosci poczucia glodu... co chwile sygnal do mozgu dochodzi z glodna nie jest. Moze sprobuj jej nic nie dac przez 4 godz. Np.
Mi lekarz tlumaczyl ze dziecko sie samo nie zaglodzi bo ma kilkukrotnie sielniejsze odczucie glodu niz osoba dorosla. Moze zapytaj lekarza co o tym mysli.
Ja w sumie przy zadnych dziecku nie mysllaam czy sie najada czy nie .. spokojny spi to najedzony.

Vinga kochama absolutnie sie nie obwiniaj !!! Tak jest I mimo cwiczen trzeba gips... zobacz ja np. Urodzilam sie nozkami...I jakby lekarze ze stawow wyrwal bo jak wyszlyy nogi to mamie sie akcja zatrzymala zadnych boli... lekarz musial mnie pociagnac inaczej bym sie udusila... nobi bylam w gipsie od stup o pachy...potem mialam operacja gips pol roku...I lacznie mialam 7 operacji... ale ja mialam powazna wade I w sumie do teraz mam... wiem ze Ci ciezko ale uwez mi ze jak cwiczenia maja pomoc to pomoga. Wiec zepnij posladki przetrwaj dwa tyg. Potem cwiczenia I oby obylo sie bez operacji ;)

U nas Emis wczoraj po sCzepieniu byl marudny. .. wybudzla sie z krzykiem I musialam dac calpol dwa razy .

Nie wiem co I komu jeszcze mialam pisac.

Dziewczyny elektroniczna niania uratowała moje dziecko !!!! Boże do tej pory sie trzęse z nerw strachu i wyje ze szczęścia ze kupiłam to urządzenie !!! O 20 Oliwia i Julia Zasneły stwierdziłem ze pójdę sie wykąpać nalałam wody włączalam wentylator bo uwielbiam gorąca kąpiel wiec wszystko zaparowane . Leże w tej wannie i co raz slysze dziwny szmer myślałam ze to ten wentylator bo szwankuje troche ale patrzę na nianie a to ona świeci na czerwono podczas tych szmerow !!!! Pomyślałam ze mała sie poprostu wierci i dlatego !!! Jednak cos mi nie dawało spokoju bo czerwone światełko mrygalo ńon stop wiec szybko wyskoczylam z wanny wpadam do pokoju a moje dziecko fioletowe i dusi sie ma odruch wymiotny a nic nie leci szybkio ja do góry i nic dalej to samo wiec siadam nogi do dołu ja do góry nogami klepie po plecach i dopiero zwróciła zwazone mleko :( matko nie moge myśleć !!!! Leżała na boczku całym ciałem główkę tez miała na boku pod nogami łużeczka książki leżą zeby wyżej było a mimo to o mały włos ...... Wrrrr

Magsus masakra ale wiem co przezywasz ; ( ja tez ostatnio pisalam ze jak odkurzalam to m poszedl do pokoju I Emil sie wlasnie dusil...jakbym byla sama w domu bym go nie uslyszala.. ja tez mam nianie I to jest super urzadzenie... postaraj sie tetaz odstresowac choc wiem ze ciezko... dobrze ze mialas nianie w lazience.

Akuku trzęsie mnie ze nie moge sobie miejsca znaleść ale dobrze ze wszystko sie tak skończyło!!! Postawiłam na nogi cały dom tak krzyczalam ze strachu bo mimo klepania i podniesienia do góry efektów nie było :( dobrze ze Julia nie zrozumiała o co to zamieszanie bo biedna by przeżywała :(
co do niani nie chciałam tego bo przy Julii nie miałam ale teraz jest nie zbędna mam kuchnie na dole wiec jak schodze zrobic cos do jedzenia a Oliwia śpi to włączam nianie i jak ide sie kapac tez zawsze biorę !!!

reklama
Magsus strasznie Ci współczuję przeżyć. Biedna Ty. ale nie'myśl już o tym choć wyobrażam sobie że'to nie łatwe. ważne że nic się nie stało.

Ja nie mam dzisiaj sił za to mam wielkiego dola. Dzisiaj znów usypianie ponad trzy godziny. Jak o 19 wykąpaliśmy tak przed sekunda padła. I tu nie chodzi o mnie lecz o Martysię moją bo przez akcje z Lenka kompletnie nie mam dla niej czasu. Serce mi się kraje jak widzę jej smutną minkę jak nie mogę jej poczytać przed zaśnięciem. Niby mąż jej czyta ale wiem że chciałaby żebym to była ja przynajmiej od czasu do czasu. A przecież obie dziewczynki są dla mnie równie ważne. ehh
Dzisiaj dopiero drugi dzień podawania delicolu i póki co poprawy brak. Mam nadzieję że już jutro będzie lepiej. Co ja pisze musi być bo inaczej się pohlastam :(

Do góry