reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej laski :*
dziś byliśmy w szpitalu skontrolować nóżki. efektów ćwiczeń brak :( władowali nas w gips :( a ja siedzę i ryczę, że to przeze mnie, bo za lekko rozciągałam mu nóżkę.
wybaczcie ale dołka podłapałam

reklama
NISIAO popros o skierowanue do gastrologa, znajdz lepszego pediatre, nawet prywatnie. Zmien tego co ci mowil tak malo karmic bo Laura od urodzenia po 2 cycach wypijala 60 ml MM.
Sa syropy na apetyt np Citropepsin tylko nie wiem jak u takiego malucha

Vinga... przytulam. nie obwiniaj się - przecież każda chce jak najlepiej dla maluszka ... Będzie dobrze - pomyśl że za jakiś czas nie będziesz pamiętać, a to tylko pomaga Gabrysiowi ....
wiem, że trudno to przełknąć, jak się patrzy na maluszka, ale będzie dobrze....
A do kiedy macie gips?

VINGA nie obwiniaj sie. Moglabys czuc sie winna jakbys wcale nic w tym kierunku nie robila. A ty jezdzilas do specjalisty, cwiczylas. Synek nie wie co teraz sie z nim dzieje to tak nie bedzie mu to przeszkadzalo. No i juz, nie placz bo on to wyczuje, ze jest cos nie tak

Vinga, nie smutaj i nie obwiniaj się - to się mogło każdemu maluchowi przydarzyć. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Vinga przykro mi ale przeciez to nie twoja wina !!! Robiłas co mogłas !!
jak długo dziecko taki gips musi nosić ???? Będzie dobrze !!! Przytulam :

heloł!

Laura ma tak: 4450 kg, 55 cm i 36 główka - a sie urodziła 3230 kg i 50 cm, a w wypisie 2900
pieluchy mamy 2, a ubranka od 56 do 68:) taka rozmiarowka...

z wysypka ok, akurat dzis, cholera jasna psiakrew, prawie nic nie miala...:)i kazal mi jesc mleko i przetwory, bo sie wykoncze, o! a w poniedzialek idziemy sie szczepic:3 zastrzyki i 1 doustnie. A przed szczepieniem zero badania, bo po co ? pediatra tako mi rzecze. Przecież dziś ją widzi?:):):)

A Laurka dziś się obudziła tylko raz! od 22 spała do 3:30, a potem dopiero o 8, yupi!!!!!!!!!

Siva - czapki z głów za pita zrobienie, mnie to zawsze obecny mąż robi - jezu jak to brzmi!!!!

Yoanna - wysypka u Was zniknęła? a Ty masz dietę bez białkową?

Magsus - Laurka nic nie odrywa! na brzuchu spać tylko lubi, ale ćwiczyć nic a nic! a ponieważ i tak płacze za długo przez refluksy, to żal mi specjalnie do łez Ją doprowadzać i w związku z powyższym mało co umie!

Milusia - jak wyniki Malej?

bede edytowac...

dzięki dziewczyny. gips mamy na razie na 2 tygodnie, potem znów cwiczenia i być może znów gips. i tak w koło dopóki nie będzie dobrze. a gdy nie poprawi się a on będzie chciał już stawać na nogi to niestety operacja :(

reklama
Vinga bedzie dobrze zobaczysz! Jestes zawzieta I twarda babka. Po gipsie bedziecie cwiczyc I napewno sie poprawi. Glowa do góry kochana!!!

U nas tez dzisiaj rekord spania. Mala zasnela jak zwykle kolo 20 I spala ciagiem do 2 a potem do 6. Potem sprobowalam dac jej cycucha, pociagnela kilkanascie razy I padla do 8.30 :)
I u nas tez ubranka w rozrzucie 56-68 a pampki ciagle 2. Dupke to ona chuda ma :) w dwujkach ciagle sporo luzu I jeszcze troche w nich posmiga :)

Ostatnia edycja:
Do góry