Elma ja dzis powinnam miec wizytę u gin ale tez mam jeszcze okres i zadzwoniłam zapytać wiec wizyta przełożona bo gin chce pobrać odrazu wymaz na cytologie i cos jeszcze .
Nisiao biedna Ty
martwisz sie strasznie przezywasz wszystko jak ja z pierwszym dzieckiem dlatego kochana tak jak dziewczyny mówią idź do pediatry i wypytaj o wszystko a jak boisz sie ze mała cos złapie zapros lekarza do domu wiem ze to koszt dodatkowy ale na spokojnie wszystkiego sie dowiesz . Moze ktos z rodziny lub znajomych mógłby ci polecić takiego lekarza .
Marika no to dobrze ze synka juz ta gorączka nie męczy !!!!jesli chodzi o delicol uważam ze powinnaś dawać do każdego karmienia bo on działa inaczej niż te wszystkie preparaty na wdęcia i kolki . Mimo iż po nim mogą gazy odchodzić to ma za zadanie ułatwić przyswajanie laktazy a to potrzebne chyba przy każdym karmieniu bynajmniej mi tak lekarz tłumaczył i polozna tak samo . Chodzi o to ze jedno mleczko sie ładnie przyswoia drugie juz nie i powstaje mętlik w żołądku . Inaczej w przypadku espumisanu ten możesz podawac tylko wtedy kiedy dziecko cierpi lub zapobiegawczo .
Kaczuszka no ładnie dobrze ze ktos cię uświadomił co do tych globułek
kurcze lekarz nie wie czym moze to grozić !!! Mnie takie leki na cisnienie przepisali w ciazy dobrze ze pani w aptece zobaczyła moj brzuch i powiedziała ze jak to dla mnie to mi nie sprzeda . Wróciłam do gin a ta w szoku ze taka pomyłkę strzeliła przepraszala ale co z tego jak bym tak kupiła te leki ??? To niewiem co by sie stało
miejski bandyta jak ty to wszystko ogarniasz ja sie pytam ????
ja nie mam czasu kudłów rozczesac ledwo zdąrze prysznic wziasc !!! Kiedy ja ostatnio miałam makijaż ????? Heh dawno !!!!!
Akuku jak Emilek ????
ja narazie podaje wody koprowej musze troche odstawić bo przestało działać
od wczoraj daje esputicon i beczki nieźle odchodzą
noc lepsza i teraz tez śpi zje godz pobuszuje i znowu śpi . Czyli doczekałam sie tego lepszego dnia
ciekawe kiedy kolejny
pustiszi mi cieżko stwierdzić kiedy i czy wogóle był u nas ten skok skoro Oliwia ciagle taka sama
rączki mamusi najlepsze jak nie to wrzask okropny tylko takie dni i noce jak dzis zasypia sama leży uśmiecha sie pięknie od ucha do ucha
zdarzają sie raz na tydz moze półtorej wiec musiała bym powiedzieć ze moja ciagle ma skok