czesc, witajcie
Dzieki za kciukasy, trzymajcie dalej bo wizyta dopiero po poludniu.
Milusia powodzenia z tymi wynikami , oby to nie bylo to o czym piszesz, i dla malutkiej , zeby nie bolalo![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Fifka ja mam wielka nadzieje ze jednak sie dogadacie, ze Twoj zrozumie cowazne i co moze stracic...ma wspanialych slicznych synkow dla nich warto sie zmienic i naprawic bledy.
Nisiao dobrze, ze malutka przebadali, zawsze troche czwloweik spokojniejszy.
Inomama, amerykanski smoczek fiu, fiu....zartuje mam nadzieje ze sie uda z tym smoczkiem, buziak:-)
Marika, no czasem trzeba antybiotykiem przeleczyc..nie ma wyjscia, moj wczoraj tez z babcia byl u lekarza bo kaszlal, ale niby wszystko ok, dostal tylko syrop.
Akuku brawo dla Emisia za usmieszki dla mamy, slodkie to jest.
Siva ale Ci fajnie , ze jezdzisz ...ja tez chceeeeeeee!!!!!!
My smoczek mamy z Lovi on ssie , wszystko co do buzi wlozy, swoje paluszki tez jak glodny. A co do usypiania to narazie nie stosujemy bo poprostu sam zasypia, tam gdzie lezy. Chociaz wczoraj spal w dzien bardzo malo..moze po mojej kawie nie wiem.
Dzieki za kciukasy, trzymajcie dalej bo wizyta dopiero po poludniu.
Milusia powodzenia z tymi wynikami , oby to nie bylo to o czym piszesz, i dla malutkiej , zeby nie bolalo
![Happy2 :happy2: :happy2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy8se.gif)
Fifka ja mam wielka nadzieje ze jednak sie dogadacie, ze Twoj zrozumie cowazne i co moze stracic...ma wspanialych slicznych synkow dla nich warto sie zmienic i naprawic bledy.
Nisiao dobrze, ze malutka przebadali, zawsze troche czwloweik spokojniejszy.
Inomama, amerykanski smoczek fiu, fiu....zartuje mam nadzieje ze sie uda z tym smoczkiem, buziak:-)
Marika, no czasem trzeba antybiotykiem przeleczyc..nie ma wyjscia, moj wczoraj tez z babcia byl u lekarza bo kaszlal, ale niby wszystko ok, dostal tylko syrop.
Akuku brawo dla Emisia za usmieszki dla mamy, slodkie to jest.
Siva ale Ci fajnie , ze jezdzisz ...ja tez chceeeeeeee!!!!!!
My smoczek mamy z Lovi on ssie , wszystko co do buzi wlozy, swoje paluszki tez jak glodny. A co do usypiania to narazie nie stosujemy bo poprostu sam zasypia, tam gdzie lezy. Chociaz wczoraj spal w dzien bardzo malo..moze po mojej kawie nie wiem.