reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

MILUSIA trzymam kciuki za wizyte. Super ze nie bylo trzeba corci kluc drugi raz. Pochwal sie kolczykami :) chetnie zobacze
KASIA polecam zakup inhalatora, przyda sie nie raz

reklama
ja też polecam inhalacje na katar :) my mamy inhalator z takim specjalnym smoczkiem dla niemowlaczków. Nanek jak był malutki to przez niego się inhalował. a teraz maseczka i do przodu heh. młodego jeszcze nie miałam okazji inhalować (na szczęście!)

jaki rozmiar noszą wasze dzieci? mój tak szybko rośnie, że dziś byłam w szoku, że 62 już ładnie na niego pasują. jak się urodził to ciuchy na 50cm były lekko za duże! taki duży chłop się robi, mąż mówi że go tuczę :dry:

my tez nosimy 62 ale niektore 56 mamy jeszcze dobre, a pampersy 2 i sa dosyc luźne, on po tatusiu mam malutką pupkę:)

Milusia, super że obeszło się bez kłucia :)
Marika - zdrowia dla starszaka!
My też mamy inhalator - w pierwszych latach Julki był dla nas wybawieniem, gdy ciągle chorowała.
Lenka zasnęła ładnie w wózku, więc wykorzystałam okazję i zrobiłam rozliczenie roczne PIT. Za godzinę śmigam po młodą do szkoły, więc pewnie za chwilę będziemy cycować, żeby Lenka nie histeryzowała babci jak pojadę do szkoły.

My jestesmy po szczepieniu..yly pierwsze lzy..a raczej po jednej z oczka...ale biedy sie zalil pozniej...teraz spi.

Ide obiad szykowac I prasowac ..jak sie pgarne to zjarze.

Anbas a moze wypozycz wage I karm mala piersia I kontroluj wage raz w tyg. Albo razna dwa tyg. Ja mysle ze jakby byla glodna to by nie zasnela.

Marika
3938504358
Sorki nie umiem pomniejszyć:-p tylko my kupilismy w sklepie nie na allegro

Syn znowu sie rozgoraczkowal. To juz 5 dzien. Mija 6-8 godz od podania Ibuprofenu i wraca goraczka.

MILUSIA przesliczne te kolczyki. Fajny pomysl. Ile za nie zaplaciliscie?

reklama
na nas pampersy "2" już powoli za małe się robią, pewnie dokończymy tą paczkę i na trójki przejdziemy. szok jak te dzieci szybko rosną.

Milusia to przekłuwacie malutkiej uszy? kolczyki bardzo ładne :)

Do góry