reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Tak Dona załatwiłam ten NFZ w poniedziałek, bo na bioderka kazali mi już mieć dyskietkę małej. Ale poszło bardzo szybko, byłam ok. 14 i tylko jedna osoba przede mną, więc właściwie załatwiłam wszystko z marszu:-) Pamiętaj tylko by mieć przy sobie zaświadczenie od pracodawcy że Antek jest zgłoszony bo mimo że mieli to już w systemie to musiałam pokazać:-)

reklama
u nas dzis kiepska noc..pobudki co 2 godz bo maly jakis katarek zlapal i meczyl sie w nocy...
ja dzis w miare ogarnieta- pranie i obiad zrobione, posprzatane, no i nawet zestaw cwiczen zaliczony! :-)

smacznego, pączkowego dnia! :tak:

Salli zdrówka życzę!

nisiao my stosujemy ten bebilon pepti i problemów z brzuszkiem nie ma tylko zdarza mu się ulewać. Daj znać co dermatolog stwierdził?

Wojtuś waży już 5200 nie wiem ile mierzy bo nie sprawdzają. Na bioderkach ok nic nie trzeba robić. Przed wizytą na korytarzu stwierdziłam że moje dziecko większe niż te 3 miesięczne jest - no chyba największy tam był.

popełniłam dziś kawkę z mlekiem(rozp. z niecałej łyż.) i pączek-dzień rozpusty:-D ciekawe co będzie wieczorem....

Ja z pąxzków rezygnuję... Choć kuszą, ale sama z 3 wolę ńie ryzkować chorego brzuszka maluszka....
Dziewczyny poradźcie proszę...chcę kupić w necie np na Allegro dobry usztywniany stanik do karmienia. Mam teraz na fiszbinach, ale wtedy moje mega wielkie mleczaki wyglądają okropnie. Tylko jeszcze wie któraś jak rozmiar teraz mam dopasować?

Kurde no..... napisałam posta mi go "WCIEŁO"

Wróciliśmy z placu zabaw! Konrad wybawił się jak szaolony ale oczywiście płacz był jak wracaliśmy. :-) Teraz odsypia mimo głośnej muzyki... - chce o dobudzić... - Będę miała dwóch budrysów szalejących do 22 :sorry: A Adrian zdecydowanie nie lubi jak mu się rozwala plan dnia... strasznie biedak się denerwuję poza domem...

Co do pączków ja nie lubię... ale wczoraj na imieninach teściowej objadłam się sernika a na obiad zjadłam kotlety devolie z serem mozarella i nie było żadnej reakcji. W sumie jutro już 3 miesiąc będzie za nami więc pewnie mogę powoli dietę rozszerzać :-)

Cleopatra
no mój podobnie waży :-) hehe śmieszy mnie dalej to że mimo takiej różnicy wieku mamy w sumie równolatków :-D

Kaczuszka
nie pomogę bo ja tylko w sportowych latam...

Milusia powodzenia z brzuszkiem! Ja pijam kawe codziennie już od dłuższego czasu :-)

Ok... ide sprzątać bo w niedziele mamy chrzciny... będzie około 25 osób w domu... hehehe będzie się działo :cool2:

Oj widze że styczniowe dzieciaczki to ulewac sobie lubią. ja na małą ulewator mowię, ulewa po jedzeniu w trakcie i kiedy jej sie chce (troszkę przesadzam) ale zdarza jej sie zaraz po jedzeniu albo jak ja odłożę a i czasami po tym jak sobie pośpi...

Słuchajcie bylam dzis udentysty ze starszym bo ostatnio dostal lekarswto teraz plomba, ale nie o nimm. Przed nami w gabinecie słychac że jakis panikarz( jak mój) bo krzyki i tak dalej... siedzimy czekamy wychodzi z gabinetu zaryczana nie wiem może 8 latka a za nia wkur...na matka, i nie patrząc na ta ze siedze , ze na dole inni ludzie ta sie zaczyna drzec na to dziecko, zaczęła ja lać normalnie, jakis facet zareagował, a ta babka nie mnie pan nie umoralnia i do tego dziecka idz mi stąd wynoś się... szok normalnie. Ja to nerwowy rocznik jestem i szału dostawałam jak maly nie chciał zebów robić ale ta to przesadziłaaa.

Fifka no i my w niedziele mamy chrzciny,ale nie dałam się wrobić w domową imprezkę-idziemy do lokalu(mamy na 16osób-miało być 23..),moje dziś tez padły jak muchy bo mieli w szkole "imprezkę" karnawałową:-D:sorry:

reklama
dzis dobry dzien, Leos pospal 2 x po 3 godziny :) bez placzu :)
Mialam wykorzystac czas, posprzatac, ogarnac troche mieszkanie, kuchnie i sypialnie, ale olalam sprawe, tez pospalam :D
Teraz jest co prawda balagan, ale ja sie duuzo lepiej czuje.

Fifka, zazdroszcze tych przysmakow, ja caly czas gotowany kurczak z ryzem na 100 sposobow, ale jeszcze 1,5 miesiaca, dam rade ;)

Anisem, ja dobieralam rozmiar na lobby i balkonetce, dobrze dobrany rozmiar to podstawa.

Kaczuszka, ja uwielbiam karmniki od Ewy Michalak - effuniaki, nosilam jej staniki przed ciaza, w trakcie i teraz, sa super.

milusia- trzymam kciuki za brzuszek maluszka, ja na szczescie nie lubie paczkow.

Cleopatra, 5200 to super waga :) Spory ten Twoj brzdac juz.

jagus, dopiero teraz zauwazylam, ze Ty z Rybnika..ja z wodzislawia!

Do góry