reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Olich no nornotmalna ta matka. .

Jestem skonana... jendak jak m pracowal w dzien to moglam normalnie wszytko robic caly dzien...a nie o 6 wstawac zeby obiad zrobic..zeby pozniej nie halasowac... nie mjsialam dzieci uspokajac co sekunde... ja noe wiem jak ja tak 6 tyg. Wytrzyma..
Moj m pracuje po 12 godzin ale tak naprawde 14 go w domu nie ma a jak jest to spi..wiec ja sama z dziecmi non stop... najgorsze to pilnowanie zeby nie obudzili taty.. dzisiaj nie spie od 5... o 7 juz obiad mialam zrobiony..bo sprzatac I gotowac musze rano zeby m nie obudzic ..maskra na jakich obrotach jestem caly dzien.teraz wykozystalam czas kiedy karmie Emisia I pisze... zaraz jade z dziecmi na disco w szkole...oby Emis byl grzeczny bo z reguly wieczory sa lipne.

Emis juz wazy 5040! !! 1200 przez 3 tyg. Przybral.. hehe

Dobra juz musze uciekac

reklama
Hallo,
U nas dziś też - na razie - dobry dzień. Ale już się zaczyna marudzenie :-( No niestety :-(
Dziewczyny ze Śląska, ja jestem z gminy Mszana a mój M. z Żor ;-) W Rybniku chodziłam do liceum i licencjat zrobiłam :-) Moje miasto :-)

padam dosłownie.... mam dosyć maratonu w tą i z powrotem z 3 moją szaloną.... jeszcze nie zabrałam wózka, tylko małego w foteliku samochodowym nosiłam, kurcze pochwa mnie mega bolała... macie też tak jak dźwigacie? czy tylko ja jakaś jestem taka....
dzięki wszystkim za podpowiedzi co do staniczka :)
zaraz do kąpieli chłopaki i o 8 spać i koniec bo mnie będą skrobać z podłogi...
no i skusiłam się na 2 chruściki :( obym maluszek w nocy nie odreagował mojego obżarstwa :(

Super Milusia gratki:)

A ja pożarłam pączka:) i też się boję reakcji. ale Lenusia nasza raczej nie reaguje źle na'to co jem ale zobaczymy:)

Akuku współczuję ale masz maraton. Choć ja też najczęściej już o ósmej rano mam obiad gotowy bo wtedy Lenka śpi a Marti się bawi. Później już obie nie są takie łaskawe:)

Dzisiaj u nas piękna pogoda była. Lenonek spała kilka godzin'

Kurcze znów mi się wysłało jak nie skończyłam. Lena kilka godzin na tarasie spała. zdecydowanie dobry dzień za nami:) tylko wieczory są okupione płaczem'i marudzeniem. Ale jak Was czytam to u Was podobnie. Ale po dwóch godzinach usypiania moja panienka śpi słodko:)

Milusie gratulacje! No to teraz was czeka jeszcze załatwianie w urzedzie komunikacji - masakra u nas kolejki że hej i ubezpieczenie - pamiętam jak ja biegałam jeszcze z brzuchem.
Akuku twój Emis naprawdę mega szybko przybiera bo on mniej ważył jak się urodził niż mój Wojtuś.

Fifka widzisz Adrianek nadrobił poza brzuszkiem swoją wagę. A napisz ile ma wzrostu? Ja jestem ciekawa ile teraz Wojtuś ma ale ani lekarz ani położna nie mierzą.

co do pączków to język do podłogi mi dziś uciekał ale popatrzyłam na moje wysypane krostkami dziecko i poszłam dalej...

Ostatnia edycja:
Witam po wczorajszym pięknym dniu :) dzis było gorzej !!! No ale cóż wazne ze i te piękne spokojne dni sie zdarzają z utęsknieniem czekam na kolejny :)

dziewczyny slyszalyscie o tej aferze ze szczepionkami co pielęgniarka wstrzykiwala sól fizjologiczna !!!! To u mnie w Pruszkowie tzn moje okolice ja rodziłam w szpitalu w pruszkowie a to było w ośrodku zdrowia !!!! Szok az przejrzałem Julii książeczkę zdrowia czy ma te numery seryjne szczepionki wklejone !!! I sa na szczęście !!!!

Milusia gratuluje zakupu !!! Chodz kurcze nie nawidze załatwiania tych spraw urzędowych !!! Ja każdy samochód miałam sprowadzany wiec porażka tłumacz i te sprawy :( to mnie przerasta .

Akuku współczuje naprawde ja tez sama non stop ale chociaz nie musze pilnować zeby dzieci dały tacie pospac bo wystarczy mi uciszania Julii aby Oliwia zasneła :(

Olich ja niestety mam taka znajoma !!!! Co leje swoje dziecko za wszystko i trzacha nią jak kukła a na dodatek sie z tym nie kryje robi to wszedzie !!! Kilka razy zwróciłam jej uwagę i małpa mnie wyzwala od najgorszych !!! A najbardziej mnie boli to ze chyba ma jakieś znajomosci niewiem gdzie w policji straży miejskiej czy w innej instytucji bo podobno pare razy wezwano na nią policję i nic mapie nie zrobili !!!! Az serce sie kroi :(

ja dzis pączków nie jadlam chodz lubię ale ochoty nie miałam za to musiałam kebab sobie kupic bo juz za mną chodziło to świństwo i teraz cierpię strasznie mnie do toalety goni i żołądek boli okropnie :( heh na własne życzenie !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry