Marika30708
Fan(ka)
No nic pozostaje czkeac i wierzyc ze nic nie zalapal.
Marika a jak Twoj starszy synek reaguje na Laure, bo jest w wieku mojego tak jak Alex Akuku, u nas jest roznie ogolnie dla malego jest kochanym braciszkiem ale na mnie sie obraza, jak cos chce a nie moge tego zrobic bo akurat zajmuje sie małym, zlosci a nieraz nawet placze, probuje zwrocic na siebie uwage.
Ja wiem jak ciezko jest samemu z dwojka , ja moze nie jestem caly czas sama, bo o 16-17 wraca maz ale zanim wszystko ogarne , ugotuje obiad, zrobie pranie, Dawid i Wiktorek to wieczorem jestem padnieta. Nie moge sie doczekac kiedy starszy pojdzie do szkoly, to wiem , ze juz inaczej bedzie..na pewno lzej.
U mnie Alan specjalnie nie interesuje sie siostra. Na mnie sie nie obraza. Czasami pilnuje jak ja ide siku czy dzidzia nie placze, to biega do niej zaglada. Pokoj nasz jest troche tak z boku, wchodzi sie od saloniku.
Syn od 8 do 15 jest w przedszkolu. Poki moze to wozi go dziadek. O 14 konczy maz. Syn jest zadowolony, ze ma tata dla siebie. Ja caly czas karmie mala, bo to cycoholik. Syn chyba to rozumie. Moja siostra ma corke 10 msc starsza i jak miala pol roczku to bylismy u niej na wakacjach, syn widzial ze takie dziecko pochlania caly czas.
Moze to wydawac sie glupie ale syn taka zazdrosc przechodzil jak kupilismy psa 1,5 roku temu. Plakal do mnie, obrazal sie itp. Pozniej zrozumial ze musimy sie pieskiem razem opiekowac. Wiec mysle, ze ta przelomowa zazdrosc byla przy tym piesku.
U mnie obiady sa proste takie typu cos wrzucic do piekarnika plus ziemniaki i kupna surowka dla mnie, maz je kiszone a synek surowe, ogorek, papryka pomidor