witam dziewczny
ale mialam koszmarna noc, praktycznie od 24,30 nie spalam bo maly stale stękał, bolal go znowu brzuszek no i chcial byc na rękach
Fifka i Kaczuszka ja też zawsze marzyłam o trójce dzieci, ale z moim wiekiem to juz nierealne
Sylka nie wiedzialam o tym, a ta nasza wątroba przecież się zregenerowała, to juz zawsze ona bedzei obciazona tą cholestaza, bo ja powtarzalam wyniki i teraz mam wszystkie w normie
Julianna powodzenia na egzaminie
Pustiszi bedzie dobrze
Anisen tez poczulam sie jak umierajacy gatunek. ale nie bede sie tym przejmowala. mysle ze trzeciego dziecka juz miec nie bede i to ze wzgl na wiek ale moze przede wszystkim problemy z organizmem. a co do chrztu a raczej chrzestnych to ja poprosilam koleżankę aby zostala matka chrzestna bo mam z nia wiekszy kkontakt niz np z moimi kuzynkami.
Ikasia ja podczas zmiany pieluszki smaruje pupke sudokremem a oliwke wlewam do wody podczas kąpieli i niczym wiecej cialka nie smaruje
Vinga mój mały też juz zalapal odparzenie w miejscu gdize stykaja sie posladki ale od 3 dni duzo wietrzymy pupke bez pieluszki na podkladzie lezey i sika do woli
i widze ze juz jest duzo lepiej. sprobuj tez wietrzyc pupke
Akuku ja wczoraj nie umialam z malym wyjsc do okulisty bo co go ubralam i mialam wkladac do kombinezonu to robil kupke i tak 3 razy go przebieralam
Justynaj powodzenia i zregeneruj sily przed porodem
Nisiao takie ciśnienie to poważna sprawa, na twoim miejscu pojechalabym to skontrolowac na IP
Pustiszi mój tez niekiedy jest jak bez dna, zje duzo, uleje mu sie serkiem a za pol godziny znowu rączkę ssie i jak przystawie to je. a smoczka tez nie bardzo chce
Bandyta musisz wyluzowac, troszke odpocząć bo ty chyba na zbyt wysokich obrotach jestes teraz, mi moja gina w peirwszej ciazy mowila jak mialam problemy z piersiami na poczatku ale z zapaleniem a nie brakiem pokarmu, to kazala mi wyluzowac, odpoczywac, cieszyc sie dzieckiem, i pamietam jak mowila zebym nie myslala o sprzataniu przez caly dzień, bo jezeli raz czy dwa razy nie posprzatam to nie umrzemy od tego a mam sie zrelaksować, i tobie kochana radze to samo. odpusc na troszke szycie, studiowanie, kursy itd, ciesz sie maluszkiem i odpocznij, a na inne rzeczy przyjdzie czas
fifka zdecydowanie cos mu nie sluzy, moj nie bączy na śmierdzaco ale za to przy kazdym baku jest straszny placz i to mnie tez martwi, HAHA to co ty za karuzele malemu powiesilas
)
Cleo 100lat dla Wojtusia