Witam dziewczynki:-)o dziwo od 2-7 przespalam, to dla mnie ogromny sukces:-)chyba u mnie to tak na zmiane 1 noc przespana druga nie,albo raczej 1 przespana i 3 nie i tak dalej;-)
Mam nadzieje,ze wy dziewczyny,ktore nie moglyscie spac teraz wreszcie nadrabiacie, bo ja to mam dzien krotko mowiac "spieprzony" po takiej nocce. troche inaczej jest jak sie do dziecka wstaje, to idzie to bardziej zrozumiec,choc jest b.ciezko, a tak, z tymbrzuchem i z tym lataniem do wc to doline mozna zalapac normalnie...
Blue jesli ty ostatnio urodzilas tak wczesnie to Ci sie nie dziwie,ze cie rwie juz do porodu. ja 1 przenosilam tydzien a druga precyzyjnie w terminie, wiec przed terminem nawet sie ani przez chwile nie spodziewam, bylaby duza niespodzianka, tym bardziej ze w rodzinie mamy tendencje do przenoszenia(mama- 4 razy po 2 tygodnie spoznienia
i wywolywanie, a siostra 2 razy wywolywane). ja jestem pierwsza w rodzinie, ktorej wogole samej zaczely odchodzic wody ostatnio i w dzien terminu!
to byl jakis cud chyba. sie smiejemy,ze moj ukochany taki punktualny, to jego dzieci nigdy sie nie spoznia
Juliana, czekolada i porod maja dla mnie duze powiazanie. podczas ostatniego kilka tabliczek poszlo, polozna sie az smiala i na drugi dzien jej przynioslam mase czekoladowych cukierkow w nagrode i podziekowanie i przeprosiny za wyzwiska
Bandytko ja tez tak czasem mam, dbam o dom i wszystko, a wystarczy,ze cos zakloci ten rytm i nagle do roboty po prostu wszystko, jakbym z rok nie sprzatala, a to z 1 dnia;-) a teraz sobie jeszcze pomysl, ze masz dodatkowo np. 2 dzieci biegajacych i jedna rozwala np. klocki i inne, a druga notorycznie nie sprzata po sobie brudnych rzeczy tylko je walnie np. w lazience albo obok i ciagle trzeba ja pouczac dzien w dzien, no i tudziez odrabianie lekcji ze starszakami... takze jak bedzie Ci zle to sobie pomysl, ze moze byc jeszcze zabawniej
no Tobie z kolei czas zabiera praca, wiec u kazdego cos, my mamuski nie mamy lekko:-)
No nic, ja znow jakies takie porzadki szafkowe sobie zaplanowalam, sie szykuje,jakby mial jakis krolewicz przyjechac i mi po szafkach jeszcze sprawdzac, czy wszystko blyszczy
jutro jeszcze ostatnie drobne zakupy, bo sie kapnelam,ze nie mam gazikow do pielegnacji pepka np., wiec sprawdze jeszcze moja "wyprawke"
Milego dzionka dziewczynki, ciekawe kto dzis urodzi?:-)
Aaa, teraz doczytalam:
Inomama trzymam kciuki mocno,rzeczywiscie cholera nie masz za lekko,buzkiaki
a kto urodzi, no jak to kto?Antinetka i to za pol godziny bedzie miala cc rowniez &&&&&&&mocno zacisniete