reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziekuje dziewczyny lepiej sie czuje po spaniu cisnienie wiec sie tez chyba unormowalo :*** glowa tylko troche boli ale nic mnei juz nie niepokoi no to zostalo czekac i czekac na poród.

Anbas kochana mam nadzieje ze szybko ci przejdzie i wypuszcza was do domu ;*!!!!

Anbas trzymam kciuki , zeby leki pomogly i żebyś doszła szybko do siebie.

kurcze ale nas juz duzo rozpakowanych, ja nie jestem w stanie ogarniac forum , wpadam co jakis czas zerknąc . Ale Filip jest strasznie absorbujący :)

Anbas a moze jakis zator zapalenie piersi ?? Oby szybko minela goraczka. Jak masz guziczek na pirlwgniarke to wciskaj. Trzymam kciuki.

Anbas, kochana, co to się przyplątało do Ciebie ? Trzymamy mocno kciuki żeby szybciutko przeszło cokolwiek to jest .. Buziaki !!!

nisiao, faceci to faktycznie czasem nie myślą a już coś palną. Ale wiesz on też ma ręce, więc..... Zresztą ja to się muszę przyznać, że zdarza mi się taki gorszy dzień, że czasem Ł wraca z budowy a tu stos garów, bo nie miałam siły nawet do zmywarki wstawić :tak: no czasem tak jest, no :-) No i zabiera się facet do roboty, tyko, że on ręcznie zawsze myje, bo zmywarek nie uznaje. I korona mu z głowy nie spadła nigdy, i ja też wyrzutów sumienia nie mam, bo i niby czemu :-D

czesc laski!

jestem w domu wreszcie - uffffffffffffff. choć tu lepiej zdecydowanie, to troche obawiam się, jak tu sami sobie poradzimy....
sprobuje nadrobic co i jak u Was, która porodziła, a która nadal czeka.
Sciskam Was mocno!!!!
bardzo tęskniłam za Wami!

Anbas - trzymaj się babo jakos choć! wołaj o pomoc i korzystaj z niej! mam nadzieję, że znajdą przyczynę takiego stanu i zaraz cos poradzą - biedna TY moja

Ostatnia edycja:
Anabas trzymaj sie jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!!

Inomama super zdjecia!!!!! Laurka jaka malusia!!:)) super na Was sie patrzy:)) ehhh jak ja CI juz zazdroszcze
P.s a jaki komputer mialas i bb widze bylo podgladane:))nie to co u nas w szpitalach...

reklama
Anbas trzymaj się....

Ja jakoś mam doła. Ciągle ktoś pyta czy już urodiłam, czemu tak długo itd... Kurcze mam termin na 21 tylko mnie denerwują...... Jeszcze skurcze raz są a raz nie. Praktycznie w nocy od 1 do prawie 6 miałam skurcze z bólami, no i jak już łudziłam się że to już to zaczęło się wyciszać. Teraz skurcze są pojedyńcze, tylko boli mnie blizna po cc.
Denerwuje mnie nawet m bo co chwila pyta czy coś się dzieje, czy coś boli...
Chodzę i warczę....
Ratunku :szok:
Jutro wieczorem ktg ... Może mnie pocieszą....
Jak ja zazdroszczę wyklutych maluszków....

Do góry