Ania00 to jakie mialas przy tym ciśnienie??też takie 145 na 80 czy wyzsza ta dolna ganica?No mocz to ja mam wlasnie z tymi leukocytami,ale sa 3-5 wczesniej caly czas mialam 1-5 ale bialka nic,nie wiem czy mam te badania powtarzac czy nie,juz nie chce anikowac i stale dzwonic do tego ginekologa bo aż mi glupio.
teraz tak wieje u nas,ja nie wiem ale czasem przy takich wiatrach tez glowa boli,poza tym sam fakt,Ze teraz organizm inaczej funkcjonuje,tu inne spanie,hormony......
Mnie równiez glowa boli,aqle jeszcze da sie wytrzymać.
Juliana już my wszyskie czekamy jak na szpilkach kiedy sie zacznie.....moj mąż natomiast idzie do pracy jutro na noc i az sie boje jak mnie w nocy zlapie,a dziś ma ostatni dzien urlopu.....
No
teraz tak wieje u nas,ja nie wiem ale czasem przy takich wiatrach tez glowa boli,poza tym sam fakt,Ze teraz organizm inaczej funkcjonuje,tu inne spanie,hormony......
Mnie równiez glowa boli,aqle jeszcze da sie wytrzymać.
Juliana już my wszyskie czekamy jak na szpilkach kiedy sie zacznie.....moj mąż natomiast idzie do pracy jutro na noc i az sie boje jak mnie w nocy zlapie,a dziś ma ostatni dzien urlopu.....
No