reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej kochane!

U nas młyn... goście, szkoła... Konrad coś ma gorsze dni... O Adriana dniach to nawet nie wspominam... innymi słowy KOSMOS... do tego zrobił mi się zastój w cycu... oszaleje... :-(

Zaraz uaktualnie naszą listę rozpakowanych mam....

Wieści od Milusi na wątku szpitalnym a Pustiszi nie odzywała się po porannym smsie... chyba już ma małego przy sobie ale dam znać jak się odezwie.

Anbas
zdrowka kochana! Aż to cholersto cię złapało :-(

Ikasia POWODZENIA JUTRO!!!

Inomama witamy!! Vinga też już jest w domu ale chyba się nie odzywała... pisała ze ma straszny młyn przy chlopakach bo Natanek boi się Gabysia i płacze na jego widok...

Kochane która dzisiaj rodzi??? Jeśli któraś urodzi dzisiaj dostanie prezent od wielkiej orkiestry świątecznej pomocy! Koleżanka ze styczniówek 2012 urodziła synka też w dniu orkiestry i dostała body i czapkę z tym ich serduszkiem z gratulacjami!

reklama
ANBAS zdrowiej szybciutko

NISIAO a kopnij go w zadek i pokaż gdzie kuchnia...

INOMAMA jeju jakie piekne zdjęcia, kucze mój mąż przed aparatem ucieka:(

FIFKA spokoju zyczę

Fifka ja polecam lisc kspusty ostukac tluczkiem do kotleta i nalozyc na cyca, ja dzis po zastojach nie mam sladu, i udalo mi sie sciagnac z jednego cyca 15 ml ( wczoraj 5 z dwoch)
No i maly ladnie ssie i spi i kupke zrobil, bo 2 dni nie robil i juz sie martwilam...

Dobra ja zmykam sie polozyc szybciej, choc na nocki nazekac nie moge wczoraj od polnocy do 5 spalismy, potem przerwa na cmokanie cyca co chwile i od 7.30. Do 11 maly spal a ja wstalam 9.30

Do jutra

Trzymam kciuki za wszystkie do rozpakowania.

Inomama sliczne zdjecia ;)

Witam :) mam na dzisiaj termin i jeszcze nic nie wskazuje na to zeby moja Lili chciała sie wydostac z brzuszka.
Czy jest moze jakas przysła mamusia co ma termin na dniach??? :)
Pozdrawiam

Agusia ja tez mam na dziś i poza lekkimi bolammi brzucha nic!!:( uparta ta moja corcia!!!! Nie mogę sie już jej doczekać tak bardzo bardzo!!!!

Wlasnie mialam pisac ze chyba pustiszi urodzila, bo jest zdjecia Niklasa.

Pustiszi zapewne wymeczona jestes ale przeszczesliwa, gratuluje i odpoczywaj teraz.
A tu zdjecie Niklasa jest sliczny ;);)
http://www.johannisstift.de/krankenhaus/kliniken-fachgebiete/klinik-fuer-frauenheilkunde-und-geburtshilfe/babyalbum/

http://www.johannisstift.de/typo3temp/pics/e721426548_0fa5b61292.jpg

reklama
Anbas dużo zdrówka kochana i siły:)

Inomamusia witaj w domu kochana, Laurka przepiękna i Wy tworzycie super rodzinkę, aż mi się łezka w oku kręci jak się na Was patrzy.

Kasia
Ciebie również witamy w domku:)

Justynko w 100% się z Tobą zgadzam!!! Dla mnie identycznie jak dla Ciebie dokuczliwe są te objawy 9 m-ca, obrzęki, straszna zgaga, ale staram się cieszyć jak umiem tymi chwilami.

Ikasiu
powodzenia !!!

Kaha Ikasia ma cc mieć :)

Witam się kochane

Tak jak pisałam przyłączam się do napompowanych, obrzęki straszne, nogi mam jak serdelki. Ale nic damy radę.
Dokonałam rzeczy niemożliwej sama ogoliłam się. Jutro ważna wizyta dla mnie.

Mam nadzieję, że Pustiszi tuli już Nikiego.
Jutro z całych sił zaciskamy kciuki za Mikołaja Diabliczki.

Do góry