reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Jagus zaraz pojde ood prysznic i bede moczyc cyce a potem sciagne cos laktatorem, moze ulzy mi troche i przetka kanaly, bo Emilek ladnie ssa ale zasypia i wtedy sie kolejne mleko prpdukuje a jeszcze jedno w cycach hehe.

Tamtusia a co to za koledzy w tym zespole co takie warunki stawiaja ?? Skoro poradziliby sobei bez niego to co to za problem..aahh

Cześć kochane!
Diablica kochana wierzę że jest ciężko. Trzymaj się słońce! Twój synek jest bardzo dzielny bo ma dzielną mamę . wszystko się ułoży i malutki wyzdrowieje zobaczysz . A Ty będziesz wspominać to wszystko jak zły sen. Modlę się i mocno trzymam kciuki za synusia Twojego.

Magsus za córeczkę Twoją też mocne kciuki.

MAGSUS duzo zdrowka dla corci. Wiem jakie to okropne. Moj maly mial kroplowki w glowe i co 2 dni pobieranie krwi. Przezylismy ten 9 dniowy koszmar i staram sie o tym nie pamietac. Trzymaj sie kochana

DELEWARE wkurza mnie takie podejscie do karmienia piersia, czasami najzwyczajniej w swiecie sie nie da.
W klinice ktorej mialam cc to dziecie tylko zapiszczalo to juz butla i pielegniarki mowily ze jyz w domu przyjdzie ten nawal i zeby sie nie denerwowac
AKUKU ja laktatorem dalam rade tylko ciagnac kilka kropelek. Chyba bedzie lepiej jak malego bedziesz non stop podstawiac a nie laktatorem pobudzac a i tak nic nie poleci. Ja odlatywalam z bolu, krew sie lala ale podstawialam ssaka

Magsus bardzo ci wspolczuje i po czesci wiem co czujesz bo moj antek tez mial podejrzenie zarazenia sie paciorkowcem i przez pol dnia i cala noc zabrali mi go i pod kroplowka lezal i dostawal antybiotyk, u nas na szczescie skonczylo sie na strachu bo powtorne badania byly juz dobre. mam nadzieje ze mala Oliwka tez szybko zwalczy infekcje

Diablica calym sercem i myslami jestem z Toba i Mikusiem. biedny kochany chlopczyk, poczatek zycia i juz tyle cierpienia. oby szybko wyciagneli go z inkubatora. doskonale cie rozumiem ze placzesz, ja tez zalalam sie lzami gdy okazalo sie ze Antos ma zle wyniki i podejrzenie zarazenia paciorkowcem

Akuku matko zebys nie nabawila sie zapalenia. mi gina kazala rozgrzac piersi pod prysznicem i okalami z goracej pieluchy i na sile wyciskac a ze to bardzo boli i nie dajesz rade sama to maz mial mi sciagac mleko. ostatecznie i tak skonczylo sie u mnie na antybiotyku, na szczescie takim przy ktorym moglam karmic. Antek tez juz przewraca od jakiegos czasu glowke, ale ja sie smieje ze jeszcze dziobie bo czasami ta glowka tak spada jakby kura dziobala ziarno. a jezeli masz taka nadprodukcje pokarmu to obwiń sobie te piersi zeby nie byly luzne to wtedy mniej produkuja, ja przez kilka dni jak mialam nawal pokarmu to chodzilam i spalam bardzo sztywno obwiazana szalikiem, a polozna w szpitalu radzila zakaldac wowczas za maly stnaik typu push up.

Deleware u mnie w szpitalu bez problemu dokarmiali, mieli zaznaczone w karcie czy matka karmi sama, czy karmienie mieszane stosuja czy tylko sztuczne. ani razu nie zrobili aluzji ze matka nie chce karmic, jedna polozna nawet powiedziala ze wie jak to jest gdy kobieta chce karmic a w piersiach po prostu nie ma pokarmu i trzeba karmic sztucznie.

Diablica mocneee kciuki za Twojego Mikiego...bedIe na pewno wszystko ok...dobrze ze takie Maluszki niewiela później pamiętają...

Zauwazylyscie ze chyba wiecej dziewczynek sie rodzi?? Czy tylko mi sienwydaje ze chlopcy w większości w brzuszkach??;)

reklama
Z listy rozpakowanych wynika jasno że przewagę mają faceci:-D
DZiewczynki dopiero teraz jakoś się ruszyły:-D
mamy 12 chłopców i 7dziewczynek,więc ewientnie faceci byli szybsi:tak:

Do góry