Diablica ojejku, to sie biedny meczy i Ty tez, wiem ze Ci ciezko, ale na pewno tym razem sie uda, maly jest baardzo silny. Jeszcze troszke i bedziesz mogla go utulic!!
Megasus i wy tez sie meczycie, olej te baby cieplym moczem co tak gadaja, ja to bym wn9ysk chyba strzelila..matka tu placze a te jeszcze srube dokrecaja i wywoluja pocxucie winy!!! Masakra.
Trzymam za was mmocno kciuki.
Ja mam cyce twarde jak kamien juz od wczoraj wieczora, problem w tym ze cos sie poblokowalo, bo ledwo sciagam cokolwiek, zolte mleko leci...a boli jak wrrrr... okladam spbie kapusta, robie cieple oklady, orzystawiam malego i sciagam, a nadal twarde sa...
Jakies pomysly co jeszcze moge zrobic by odblokowac kanaly ? Dodam ze przystawiam malego w roznych pozycjach, z podpachy i normalnie, na siedzaca, na lezaco... a wiem ze jest poblokowane, bo z chlopcami mialam tak ze jak jadl z jednego to i z drugiego lecialo, a teraz nie leci tylko cyc pecznieje masakrycznie...
Nie moge was doczytac bo musze torszke w domu ogarnac i sie wykompac puki maly spi, ssa smoka hehe, on by caly czas ssal.
A mialam jeszcze pisac ze Emilek dzis lezal na prawym boczku, przelozyl sie na brzuch podniosl glowke i polozyw w druga strone.
Silacz moj malutki.