reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja to slucham z kolei głośno muzyki,jak czuję kryzys ,dołek zapuszczam na full,żeby zagluszyć negatywne emocje.
ZRESZTĄ JUŻ niebawem nie będzie okazji na takie glosne sluchanie muzyki.

Wiecie mam kryzys,kurcze chce mi sie plakać,kryzys bo sie boję,calą ciążę nie dowierzam,że doczekalismy tego cudu jakim jest noszenie pod sercem dziecka,ja po stracie tracilam na to nadzieję a tu jednak,no i teraz już tk blisko rozwiązania..ciesze sie ale się boję.....chcę żeby wszystko dobrze poszlo....chcę już malutką miec przy sobie....

reklama
Dziewczynki-spokojnie i cierpliwie czekać;-):tak::-)
Proszę ćwiczyć cierpliwość bo niedługo się przyda:-D
A jak dziecię ma się urodzić to się urodzi i Wasze nerwy nic nie dadzą a już na pewno nie pomogą:sorry:

Fifka
jak wyniki?????????

Hejka jestem podczytuję, ale przez tą jazdę rano jakoś poddenerwowana jestem. Skurczy brak, wkładka sucha, maluszek się wierci. A m ciągle pyta czy już, czy coś się zaczyna.... No kurde jakby było to zależało ode mnie. Jakiś ten dzień ciężki....

Dziewczyny jeszcze troche i maluszki beda przy was
FIFKA czekam na wiesc, jak wyniki Adrianka
PUSTISHI ja jak krwawilam to oznaczalo, ze rodzilam. Pojawily sie skurcze i wciaz duzo krwawilam. Wiec może u ciebie oznacza to, ze to juz czas

Jeny znowu Wkładka we krwi no tak jak 5zl plama ale już druga albo ona mnie zruszyla na badaniu albo dziewczyny bez kitu cos sie dzieje :((((( cieszę sie i boje aż mi sie kurczaka odechcialo a wręcz mnie mdli

Dziewczyny dygam aż tak ze mi sie odechcialo rodzic :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poczytałam opowieści z porodówki kolejne, i o dziwo jakoś bardziej spokojna się czuję. coś w tym zapominaniu bólu musi być skoro nawet czytając się człowiek uśmiecha przy opisie maleństwa :)

Tina: idź na jakąś dobrą komedię, kolega opowiadał, że im się synek urodził w nocy po takim 'śmiechowym' masażu brzuszka ;)

Pustiszi: ja też wczoraj się na m wydarłam bez sensu, tak jakby to jego wina, że głowa mnie boli cały dzień, a leków nie biorę, bo skoro tyle miesięcy dało radę bez to i teraz musi, o! A m i tak mnie na koniec przytulił... na szczęście. szaleństwo hormonalne.

a tak przy okazji dziewczyny to tak się zastanawiam, czy prezent w postaci paczki pampersów na mini 'last minute baby shower' jest akceptowalne? znajoma termin ma na za tydzień i już wszystko gotowe... patrzę przez swój pryzmat i mimo, że ciuszki przesłodkie i
zabawki, to na dzień dzisiejszy mam zatrzęsienie, z prezentów i od rodzinki, no i ona też z tego, co wiem. i dziecięce drobiazgi też już niektóre ma podwójnie. kosmetyki też sprawa indywidualna... zaczynam już rozważać butlę alkoholu na 'po' :] a może macie jakieś sugestie?

Pustiszi ja bym pojechala do szpitala ... krew moze miec wiele przyczyn ... mam nadzieje ze rodzisz po prostu ale moze tez byc oznaka odklejajacego sie lozyska,

reklama
Do góry