reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Was tez meczy głowa ja już hoho tydzień jak na migreny i właśnie paracetamol o dupę potłuc :/

Ja z tego wszystkiego położyłam sie z R spać wstałam na wc a tam czysta krew drę gębę do męża ze krwawie !!!!! A ten : a przecież ci pasek i palce wkladala !!!! A no tak :/ ale czysta krew co tam sie dzieje ???? Ughh

reklama
Pustiszi moze i na CIebie pora przyszla:))) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! A moja mała dzisiaj praktycznie wogole nie wierci sie:(((((((((( zaczynam sie martwic:(

ale beznadzieja tak nas malo juz na forum ;O???

wiecie co trace nadzieje na poród ...4 dni ...eh ja juz nei mam sluzu od dwóch dni takeigo lepkiego ciagnacego ;( tylko czasami taki bardzo rozwodniony jak woda juz nawet myslalm ze to wody ale ot raczej nie mozliwe ze tak zadko by to wyplywalo to troszeczku ;/

pustiszi kciuki byc moze na cb kolej kochana ;** ;D 10 chyba nikt nie urodzil ;DD

tina spokojnie mój maly tez sie rusza zadko jak zólw nie ma miejsca ;*

Blue mi tez sie wydaje ze juz tylko kilka nas tu zostalo a to przeciez dopiero 10 :D Ja tez mam sluz ardzo rozwodniony, ale tak jak mowilam wczesniej lekarz powiedzial ze sie cos tam oczyszcza.... nie wiem czy mu wierzyc bo tez sie martwie ze wody sie sączą czy co.....

Ja chyba sie z lubym moim wybiore wieczorem do kina...moze jak bedzie glosno to mala sie troche przestraszy i wyjdzie:D

Szkoda ze nas tak full na liście a garść na forum :/ ja nawet pierwszy raz widzę niektóre nicki :)

Dziewczyny ja przenosze ja z chcecie wam oddam ten 10 bo u mnie mimo ze cos tam plamie to skurczy niet :/ na ktg dziś były multum ale malutkie nie czułam :/

Już dzisiaj na męża to bez przyczyny z kilka razy sie wydarlam szkoda mi go sie zrobiło bo skarb w domu a ja taka podłą i pieke mu kurczaka frytki zrobię już zadowolony chodzi :)

Tina powodzenia w tym kinie, jak zadziała to my pójdziemy jutro:-D Moja też malutko się rusza, co jakiś czas zdarza się że wypnie bardziej nóżkę czy rączkę, ale ewidentnie widać że jej po prostu miejsca brakuje;-)

Blue, dzień się jeszcze nie skończył więc może któraś leży właśnie w szpitalu i rodzi kolejnego malucha;-)

Pustiszi więc może i dobrze, że mój siedzi w pracy, przynajmniej ma spokój;-)

Oj też widzę że jakoś się tu wyciszyło, a co będzie jak reszta zacznie się sypać:confused:

reklama
Pustiszi ja wczoraj robilam swojemu kurczaka na piwie to tez zęby szczerzył:D Ja bym moze troche poczekala czy sie cos ruszy a pozniej i tak bym chyba ruszyła na IP sprawdzic to plamienie

Pogoda taka do dupy ze i maluchom nie chce sie ruszac:)

Do góry