reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

ja tez przespalam ... wieczorem myslalam ze moze cos sie rozkreci a w nocy spalam jak zabita :p ja to mam wrazenie ze to wszystko obok sie dzieje ze ja nie urodze ... ehhhh

Nisiao
jak wyjdzie ponad norme to wtedy mozna sie stresowac ... co do puchniecia kazdy ma roznie ... ja nie puchne jakos ale sa osobki ktore puchna

reklama
kasienka mam to samo wgl to sory ze tu ale powiedzcie mam na dole jedna wielka susze ani troche sluzu a co dopiero mówic o czyms podbarwionym krwia...pfee... to normalne a moze susza przed burzą??..

czesc brzuchatki i nie:)

zazdrosze wam tych przespanych nocy, ale pocieszam sie ze juz nie dlugo i wy bedziecie wstawac co 2 godziny:)

Juliana jak chcesz rodzic na Kamienskiego to tam dopiero na 9 dobe po terminie przyjmuja, chyba ze masz jakies niepojace objawy.

A moj maly wlasnie ulal chyba wszystko co zjadl, to normalne, moze to mm mu nie pasuje??

helola:-)
sobie ze stacji kosmicznej nadaje czyli z pokoju szpitalnego; sie mi luksusy trafily:-)
zarabiscie ciezko jest pisac jednym palcem, wiec tylko sie przywitam:-)
lAurka wcina cyca,wiec ja wyje z bolu, bo takie mam skurcze przy tym i mala tez ryczy, bo jej brzuch faluje az z bolu.jest jazda,jest moc, a do tego na sniadanie jogurt, dzem truskawkowy,sok pomaranczowy i kawa-hehehe

sciskam wszystkie i jak dam rade to wleze potem:-)

Sylka może po prostu łyknął powietrze i mu sie zwrócilo, mi kiedys moja starsza tez czesto tak ulewala, a pozniej pewnego dnia jak ręką odjął skonczyl sie problem

Inomama bol zwiazany z obkurczaniem macicy jest okropny, moze sprobuj poszukac innej pozycji do karmienia, mnie bardziej bolalo jak karmilam na lezaco i wolalam (oczywiscie jak to odkrylam) karmic na siedzaco. no i popatrze zaskoczylo mnie jak napisalac co dali na sniadanie, sok pomarańczowy? przeciez cytrusy najbardziej uczulaja, no chyba ze to ja mam jakas schize z tymi uczuleniami:),

ja wlasnie zjadlam kluski na parze z sosem zrobionym z truskawek i mam nadzieje ze malego nie zaszkodzi to, bo jemu stale przewraca sie w tych jelitkach. kupilam na kolci Infucol czy jakos tak, ciekawe czy pomoze

Akuku faktycznie akcja porodowa blyskawicznie poszla - mam na mysli ten koniec

akuku no wlasnie poród ekstra ;***** a no i wez mi tu sprzedaj ta tajemnice jak to jest zeby wody odeszly :)) hehe

ej nikt dzis nie rodzi?? moze moja kolej ;DD ?? ehh bardzo sie nastawiam bo juz tylko 5 dni do terminu dla mnie to jakas abstrakcja czyzby wieloródka rod8zaca 1 dziecko 10 dni przed tp mogla drugie przenosic??? nie wieze ;(( :-:)-(

Inomama - helołłaaaa :) odpoczywajcie cieszę sie ze wsio gut !!

Ja dzisiaj robię wszystko niechnie zgina w pół dziecku krzywdy nie zrobię a ja chociaż będę lepiej spała taaaak jak dziś :)

Blue - jedz już Wojtusia wydaj bo już i koniec :)

Ja sobie strzeliłem ze trzy razy pogawędkę z młodym ale nic nie ripostuje do mamy siedzi cicho :/

Dobra jadę po te zakupy i będę wyjeżdżała na wszystkie kanały hahahah nie no żarty bo jestem tak obolała ze ledwo i tak wchodzę do auta

reklama
dona, marzę o tym :-)

Ha, inomama, mimo wszystko tryskasz optymizmem :-) Fajnie masz :) Sok pomarańczowy? :shocked2: Po poprzednim porodzie dostałam do obiadu kisiel do picia - myślałam, że pawia puszczę. Ale sok - to luksusy masz :-)

Pies mi się zakochał :baffled: i takie wycie mam pod oknami, że oszaleć można :baffled:.

Do góry