reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

no czekamy, czekamy ...

Mnie jak brzuch zaboli to się cieszę, bo może to znak, że coś się dzieje, ale zaraz mija i wiem, że nic z tego :-D ja w sumie mam do terminu jeszcze 12 dni, więc wiem, że mam jeszcze czas, ale tak mi się dłuży, ostatecznie 28 idę na wywołanie, to jeszcze tyle dni....

trzymam kciuki za te bliżej terminu, że Wam się coś zacznie, bo ja nie wiem jak będę niecierpliwa za kilka dni!

Zdjęcie Inomamy z Laurą mnie rozwaliło, łzy mi tak poleciały, że szok ...

reklama
Własnie załapałam lekkiego doła bo chłop pewnie do 23 w robocie posiedzi. Jakaś praca mu sie nie odlała, na jutro ma byćź pacjent na rano to musi dziś zrobić a jutro skoro świt zawieźć lekarzowi. Eh masakra.

Czy którąś boli biodro ale tak jakby miała poparzoną skórę ?

Anisen, mnie biodra nie bolą tylko napier.... chyba odjadę albo mnie odwiozą. Chyba się zaczyna, bo od wczorajszej wizyty błagam, zeby to już tak się czuję - brzuch jak kamień, skurczy coraz więcej i biodra bolą tak, ze chodzić nie mogę. I do tego krzyżowe bóle jak na @

Ikasia - to faktycznie masz mistrza za ten frenczyk ;)

A ja dzwoniłam do swojej położnej którą wynajmować będę do porodu i powiedziała że 17go musze położyć się do szpitala :'( Mam nadzieje ze mała zdecyduje się do tego czasu. Nie che mieć wywoływanego porodu :-:)-( Boje sie tego. Chce mieć co wspominać :-( Smutno mi.

Dzięki kochane... nie chce znowu Konrada zostawiać... :-( Wystarczy mi tydzień w szpitalu po porodzie...

Hehe pisałam z Inomamą, mówi ze to co przeżyła jest makarbryczne ale opisze poród jak wyjdzie do domu... aż się boję...

Ikasia
w większości szpitali trzeba mieć "czyste" paznokcie bo na nich widać najlepiej że krew nie dopływa do nóg. Paznokcie robią się sine czego nie widać pod lakierem :-)

Marika
no ale ty niedawno rodziłas to kolor może się utrzymać... ale Adrian ma już ponad miesiąc... :-(

Tymbareczka ależ poszalałaś!! Ja strasznie szkoduję że nie ma u nas Ikei w mieście :-(

Pustiszi
hehe no ale te dzieci coś nieposłuszne... wy nie mozecie urodzić a ja nie mogłam donosić...

Kasieńka oby było tak jak piszesz! Konrad też długo był żółty ale też nikt nam nie kazał robić badań....

Blue spokojnie.... mały wszedł to i wyjść musi...

To która będzie dzisiaj w nocy rodzić??? Jak coś czekam na info :-D I tak wstaje w nocy do Adriana :-) A ostatnio codziennie jakiś nowy maluch się pojawia!

U mnie w szpitalu jak byłam na laparoskopii poszłam sobie z niebieskimi paznokciami:p...powiedzieli mi wtedy ze jasny lakier moze byc, ale kolor nie:p...a ciekawe...jak p przyjmuja kogos nagle z ulicy to co...zmywaja na szybko?:p...a ja sie tak napracowalam:p

A ja sie tak zaczynam zastanawiac czy przypadkiem skurczy nie mam...bo mnie boli brzuch co chwila jak na @...krzyze.....nie wiem...zaczne liczyc co ile....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry