reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Ja też mam oficjalnego focha. Termin na 11-tego i oprócz skurczów przepowiadających nic się nie dzieje. Nie odszedł mi czop, wody na miejscu... a 12-tego grudnia gin mnie straszył, że urodzę jeszcze w tym roku... i co? niby szyjki nie ma, a mały się wcale nie spieszy... mówimy z mężem, że teraz to on ma nas w poważaniu - zabroniliśmy mu rodzić się w starym roku to teraz nas przetrzyma ja mam urodziny 19-tego, nie chcę, żeby on miał jakoś blisko, nie ma swoją datę z tydzień wcześniej chociaż...
w ramach focha spałam prawie cały dzień...
Salli już z malutką, a co z resztą dziewczyn?
ale fajnie Ci Akuku, że już w domku...
w ramach focha spałam prawie cały dzień...
Salli już z malutką, a co z resztą dziewczyn?
ale fajnie Ci Akuku, że już w domku...
Anisen
kochamy Cię mocno
Malinka zazdroszczę ja mam focha bo oczy mi sie zamykają same, a dzieci nawet posiedzieć nie dadzą Teraz mamy akcje malowania kamieni wiec tak ze 30 minut mam Tyle ze potem trzeba ich będzie do wanny wsadzić
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Kurcze to jakieś fatum na koniec ciąży wyszła mi opryszczka na ustach.... Kurcze wiecie coś czy to niebezpieczne? Wizytę mam 21.01 i nie wiem co robić....
P
Pustiszi
Gość
Inomama - kochana !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jezu rece mi sie telepia po smsie
jezu rece mi sie telepia po smsie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Inomama, kochana, dasz radę, ja to wiem!!! Teraz to dopiero się popłaczesz ze szczęścia
Akuku, witamy z powrotem!
Pustiszi, mnie potelepało, jak mi Salli napisała, że już.. Ja pierdzielę, niech ktoś popchnie ten kalendarz o tydzień, bo zwariuję...
Pioruńsko się boję, ale już mam dosyć czekania, nienawidzę czekać
Milusia, co się stało? Można ci jakoś pomóc, pocieszyć?
Akuku, witamy z powrotem!
Pustiszi, mnie potelepało, jak mi Salli napisała, że już.. Ja pierdzielę, niech ktoś popchnie ten kalendarz o tydzień, bo zwariuję...
Pioruńsko się boję, ale już mam dosyć czekania, nienawidzę czekać
Milusia, co się stało? Można ci jakoś pomóc, pocieszyć?
vinga89
mamusia syneczków
jej ale nam się worek rozpruł!
ja skurczowo od godziny, może coś się rozkręci?
Inomama &&& żeby szybko poszło!!!
Milusia co się dzieje? coś z bliźniakami czy z malutką?
ja skurczowo od godziny, może coś się rozkręci?
Inomama &&& żeby szybko poszło!!!
Milusia co się dzieje? coś z bliźniakami czy z malutką?
reklama
Mirka78
:)
Hej /:-) pisze ze szpitala, my z Leosiem juz rozdzieleni :-) o 2 w nocy trafilismy na porodowke z regularnymi skurczami ale zerowym rozwarciem, o 9 rano juz na 2 palce, o 14 zaczal sie oficlalnie porod a o 15.10 mialam juz synka na piersi :-) jestem szczesliwa na maxa, chyba najbardziej w calym zyciu!!!! Mozliwe ze w sobote bede w domu, wkleje foty wtedy, na tablecie jakos mi to nie idzie kurka, az promiejeje, chociaz slabo mi ciagle